Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Kendini çok yorma canım. Senin ikinci gebelik deneyimlisindir ama yorulunca oluyor. Benimde öyle oluyordu şimdi annem var sadece tuvalete kalkıyorum önceki gibi heryerim sertleşmiyor. Yine duş falan alıp hastaneye gşder gelirsem hemen taş oluyor. Tek çare dinlenmek sanırım
yorulunca oluyor haklisin cunku sabah kalkinca hic sertlesme yok cok rahat karnim. gun ici yavas yavas basliyor bilgisayarin basinda otururken yururken merdiven cikip inerken aksam yatarken de zirve yapiyor genelde

Son düzenleme:
Kızlar benim doktor karnın taş gibi olursa ve on dakika aralıklarla sancılar gelirse beni ara demişti. O zaman doğumdan şüpheleniriz dedi. Taş gibi olmasına , sancı eklenirse aklınızda olsun. Onun dısında ara sıra sertleşmesi yorgunluktan ya da magnezyum almamaktan oluyormuş S seydaseydas

Kızlar benim doktor karnın taş gibi olursa ve on dakika aralıklarla sancılar gelirse beni ara demişti. O zaman doğumdan şüpheleniriz dedi. Taş gibi olmasına , sancı eklenirse aklınızda olsun. Onun dısında ara sıra sertleşmesi yorgunluktan ya da magnezyum almamaktan oluyormuş S seydaseydas
sanci hic yok ben de okuyorum da karin sertlesmesini sanci eslik etse endiselenirdim. Yorgunluktan sanirim.

Ah yavrum guzum sen her halinle güzelsin. Çatlayacağımız varsa ne yaparsak yapalım çatlayacağız. Olsundu, napalım. Bebiş baya büyümüş bak kocaman karnın maşallah 🧿 benimki de böyle 9. Aya kadar ne olcak merak ediyorum.
Oy canım benim hepimiz çok güzel hamiş annişiz 🥹💖 yeter ki sağlıkla doğuralım napalım olsun herşey yavrularımız için 🙏🏻

Bebiş kıyafetlerini yerleştirmeye yıkamaya başlayan var mıııı ben heyecandan gece uykularımı katlettim 😂🥹🥹
29.haftadayım kıyafetlerini yıkadım toz vs olmasın diye hurçlara kaldırdım şimdilik. Sadece ütülemesi kaldı onu da işten kalan vakitte yavaş yavaş yapacağım. Ailemden oldukça uzakta yalnızım o yüzden en azından temiz olsunlar diye erken yaptım Yoksa 32 veya 34ten sonra falan yapılabilir bence 🥰

Benim evim tadilatta ve iki günde bir eve gidip temizlik işi yapmam gerekiyor. Dediğin gibi karnım taş gibi oluyor. Bugün oturdum ağladım. Yaptığım iş zaten birşeye yaramıyor. İşe yaramıyorum gibi hissediyorum. Ev bir türlü temizlenmiyor. Ortada dolandığımla yorulduğumla kalıyorum. Bir yandan da korkuyorum ama eşim ve benden başka iş yapacak kimse yok. Yardımcı alamıyorum çünkü evim paketlenmiş halde. Ancak ben açabilirim. Sanırım 7. Ay civarı baya işlevlerimiz kısıtlanıyor kuzum.
Allah yardımcınız olsun. Ben de bi haftadır taşınıyorum. Canımız çıktı😔 yardım eden de yok. Mecbur herşeyi kendimiz yaptık. Çok zormuş. Benim de karnım taş gibi oluyor doktora sorucam diyordum demek yorgunluktanmış

Bekar kız. Babası tarafından şımartılmış abisi tarafından da destekleniyor. Hayır bi de anlaşamazlardı senin tek kız kardeşin aranı iyi tut diye aralarını yaptım. 🤣🤣
Yapmasaymışsın keşke ya bekar kız bide çalışsın alsın biriktirsin hemen değil sonra alır ailesinin demesi lazım abinin çocuğu olacak ondan istemek ayıp diye . Eşi bir şey der mi diye çekinmeleri lazım gerçekten çok tuhaflar

yardima gelebilecek kimse yok mu? paketleri acmak ve yerlestirmek icin bile keske yaninizda bir kisi daha olabilse
Malesef kuşum. Baya yalnız kaldık bu konuda. Benim ailem şehirdışında, yaşları ileri, hastalıkları var. Eşim taraftan da sadece kayınvalidem var. Onum da yaşı var ve rahatsızlıkları var. Yapabilecek gibi gücü sağlığı yok. İş arkadaşlarım gelelim diyorlar, onu da ben kabul etmiyorum. Kısır döngüde kaldık malesef.

Allah yardımcınız olsun. Ben de bi haftadır taşınıyorum. Canımız çıktı😔 yardım eden de yok. Mecbur herşeyi kendimiz yaptık. Çok zormuş. Benim de karnım taş gibi oluyor doktora sorucam diyordum demek yorgunluktanmış
Yaaa bak aynıyız. Ben de taşınsam bu kadar olurdu diyorum ve yardım edecek kimsemiz yok malesef. Seni bir ben anlarım. Sürekli çömelip, yukarı Uzanıyorum. Fark edince kendimi uyarıyorum ama baya tedirgin oluyorum. Üstelik yap yap yap İş bir türlü üretiyor, bitmiyor, çünkü ben çok yavaşım, sürekli hareket ediyorum ama yaptığım iş birşeye benzemiyor, sadece eşim çalışıyor gibi oluyor. Nasıl bitecek bilmiyorum allah yardımcımız olsun kuzum. Benim en az iki üç hafta sürecek sanırım bu paket açma işim. Sadece akşamları eve gidip bir iki saat çalışabiliyoruz.

Yaaa bak aynıyız. Ben de taşınsam bu kadar olurdu diyorum ve yardım edecek kimsemiz yok malesef. Seni bir ben anlarım. Sürekli çömelip, yukarı Uzanıyorum. Fark edince kendimi uyarıyorum ama baya tedirgin oluyorum. Üstelik yap yap yap İş bir türlü üretiyor, bitmiyor, çünkü ben çok yavaşım, sürekli hareket ediyorum ama yaptığım iş birşeye benzemiyor, sadece eşim çalışıyor gibi oluyor. Nasıl bitecek bilmiyorum allah yardımcımız olsun kuzum. Benim en az iki üç hafta sürecek sanırım bu paket açma işim. Sadece akşamları eve gidip bir iki saat çalışabiliyoruz.
Ben de çok yavaşım ☺️ normalde de yavaşım da hamilelikle beraber x2 oldu☺️ ay ne yapalım ya nasıl olsa yardım eden yok kendi kendimize yapıyoruz yavaş olsun ne yapalım. Canımız sağ olsun. Bizde de çoğu şeyi eşim yaptı ister istemez öyle oluyor çünkü kutular hep ağır o benim önüme kadar getiriyor ben açıyorum yerleştiriyorum. Daha da işimiz var. Geçen hafta izin almıştım. Kullanacak iznin var mı. İşten sonra bir iki saat çalışmayla zor olur çünkü. İzin alınca dinlene dinlene daha çok iş yapıyor insan

28. hafta gümbür gümbür... felaket bir bacak krampıyla uyandım . 10 dakikadan fazla sürdü tam geçti diyorum tekrar.... çığlık atmamak için zor tuttum kendimi. o kadar çeresiz bir andı ki... kasılan yer hala ağrıyor. bu neymiş böyle ya . canımdan can gitti resmen ....

28. hafta gümbür gümbür... felaket bir bacak krampıyla uyandım . 10 dakikadan fazla sürdü tam geçti diyorum tekrar.... çığlık atmamak için zor tuttum kendimi. o kadar çeresiz bir andı ki... kasılan yer hala ağrıyor. bu neymiş böyle ya . canımdan can gitti resmen ....
Valla benim 5 gün önce giren krampımın ağrısı yeni geçti :KK43: topallaya topallaya yürüdüm 5 gün basamadım üstüne ne biçim şey anlamadım

Dün gece uzun zaman sonra ben de krampla uyandım. eşim de diyo ovala ovala sağol be kral dedim kjfklfjls ağrısı kalmadı ama bayaa zıpladım gecenin bi yarısı

X