Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Cok iyi anliyorum endiseni ve dusuncelerini, o korku hic gecmiyor gercekten. Yarin insallah guzel haberleri duyucaksin yine, az kaldi 3 ayin dolmasina da senin iciiin. Doktora da aklinda bir soru varsa mutlaka sor, bizi de haberdar et yarin ultrason sonrasiii :KK200:
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip Etsin🥹♥️

Benim az once oysho siparisim geldi normalde xs giyiyorum hamile taytini s almistim cok buyuk oldu xs ile degistirecegim gobek kismi zaten kooocaman o nedenle alirsaniz kendi bedeninizi alin kizlar bu da aldiklarim;

Eklentiler

• IMG_9790.jpeg
    IMG_9790.jpeg
    60 KB · Görüntüleme: 71
Ay icim rahatladi sen boyle yazincaa :KK200: Masallah hep boyle devam etsin benim de 1-2 gun harici olmadi sukur, yasayinca insan neden olmuyo diye tereddut ediyor ama zaman gecince olmayabiliyomus da diyor, her duygu icimizde var:KK200:

Oh cok iyi o zaman. Bana da buradaki ebe artik d vitamini kullanman gerek demisti 10.hafta itibariyla ama almadim henuz, multivitamin almayi bekledimm. Ben de oyle kullanip bir vitaminde hepsini kullanmis oluyim en iyisi. Danisinca bize de yaaz, az kalmis randevuya:KK200::anneadayı:
Yazarım Canım ❤️ bende sabırsızlıkla randevu günümün gelmesini bek çok heyecanlıyım 1 aydır gitmiyorum.💞

Benim az once oysho siparisim geldi normalde xs giyiyorum hamile taytini s almistim cok buyuk oldu xs ile degistirecegim gobek kismi zaten kooocaman o nedenle alirsaniz kendi bedeninizi alin kizlar bu da aldiklarim;
Ay bunlar zaten modal kumas di miii, ekstra yumusaklar iyice esnerler, xsmall alin bence de rahat rahat giyersiniiz :) Ben bunlara bakmadim esofman gibi diye kumasii ama is harici cok guzel olur:KK200: gule gule giyinn

Ay bunlar zaten modal kumas di miii, ekstra yumusaklar iyice esnerler, xsmall alin bence de rahat rahat giyersiniiz :) Ben bunlara bakmadim esofman gibi diye kumasii ama is harici cok guzel olur:KK200: gule gule giyinn
Evett bu arada bu modallar yeni ciktiginda bikac sene once yine oyshodan almistim fakat birez yuksek dereceye atmisizz mahvolmustu sonra mağazada zor iade etmistim sjdjdj simdi yapmazlar muhtemelen. Lutfen modallari dusuk derecede yikayalim kizlar 15 dkya atalim 🙏🏻😅

Evett bu arada bu modallar yeni ciktiginda bikac sene once yine oyshodan almistim fakat birez yuksek dereceye atmisizz mahvolmustu sonra mağazada zor iade etmistim sjdjdj simdi yapmazlar muhtemelen. Lutfen modallari dusuk derecede yikayalim kizlar 15 dkya atalim 🙏🏻😅
Hahahahah tam benim yapicagim bi hareket, tesekkurler bilgi icin :KK70:

Çok geçmiş olsun. Normal bunlar siz bir alez serin işler kolaylaşsın :) kedi diyince aklima ilk gelen toksoplazma oldu. Doktor antikorrlarınıza baktı mı? Ben daha önce hiç haşır neşir olmadıgım icin bende 0 cıktı. Uzak dur dedi doktor. Siz de umarım kakasını kendiniz temizlemiyorsunuzdur en azından 9 ay bunu yapmayın derim. gecmis olsun
Benim toksoplazmama bakmadılar şuan evimde kedi yok ama normalde kedi köpeklerle çok iç içeyim ve hep de sokak hayvanları bidahaki kontrolde baktırmak istesem bakarlar galiba 🥲

Benim toksoplazmama bakmadılar şuan evimde kedi yok ama normalde kedi köpeklerle çok iç içeyim ve hep de sokak hayvanları bidahaki kontrolde baktırmak istesem bakarlar galiba 🥲
Paniklemeyin, cok ic iceyseniz toksoplazma antikorunuz gelismis olabilir yani daha onceleri kapmis olup simdi antikorunuz olmus olabilir benim 0 cıktı o nedenle doktor daha once nasıl yasadıysan simdi de oyle yasa dedi 😅 yani elleme cok dedi. Benim de kedim vardi ama kakasini kumunu hic degistirmedim ondan 0 cikmis da olabilir. Mutkaka soyleyin kizamikcik ve tokspplazmama bakin deyin. Ve kedi kopek diskisindan uzak durun

Paniklemeyin, cok ic iceyseniz toksoplazma antikorunuz gelismis olabilir yani daha onceleri kapmis olup simdi antikorunuz olmus olabilir benim 0 cıktı o nedenle doktor daha once nasıl yasadıysan simdi de oyle yasa dedi 😅 yani elleme cok dedi. Benim de kedim vardi ama kakasini kumunu hic degistirmedim ondan 0 cikmis da olabilir. Mutkaka soyleyin kizamikcik ve tokspplazmama bakin deyin. Ve kedi kopek diskisindan uzak durun

Bence de paniklemeyin. Doğduğumdan beri evde kedi köpek var; yapılan test sonucu daha karşılaşmamışım bile toksplazma ile :) Yıkanmamış sebzeden geçme ihtimali daha yüksek.

Son düzenleme:
Eğer antikor gelişiyorsa gelişmiştir ne zaman hasta yaralı hayvan bulsam tedavi boyunca evde baktım üstüme çiş vs yaptıkları oldu ya da zorla tuvalet yaptirttiklarim ama yine de bir test yapmasını isteyeyim

Bence de paniklemeyin. Doğduğumdan beri evde kedi köpek var; yapılan test sonucu daha karşılaşmamışım bile toksplazma ile :) Yıkanmamış sebzeden çıkma ihtimali daha yüksek.
Çok iyi o zaman. Sadece benim baktığım hayvanlar hep hasta sokak hayvanlarıydı o yüzden bir test yapmasını isteyeyim keşke tüm testler standart olsa da böyle acaba sorun olur mu diye düşünmesek 🥲

Eğer antikor gelişiyorsa gelişmiştir ne zaman hasta yaralı hayvan bulsam tedavi boyunca evde baktım üstüme çiş vs yaptıkları oldu ya da zorla tuvalet yaptirttiklarim ama yine de bir test yapmasını isteyeyim
Evet dogrudur tabiki ben de evdeki kediyle agiz agizaydim surekli ama iste bulasmayinca bulasmiyor. Siz kizamikcik ve toksoplazmaya yine de baktirin ❤️❤️❤️

Merhaba yaş 30
Sat:07/08/2024
2. Gebelik kızlar düzensiz adet oluyordum geçen hafta perşembe günü gittim kese var 4+5 e uyumlu denildi ama normalde 6+6 olmam lazım bakalım bu hafta bebek gözükürse herşey belli olacak sanırım herkese hayırlı olsun bebekleri sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bu arada serklajlı gebelik geçiriyorum ben malesef

Kızlar iyi akşamlar bende yarın 10+0 olacağım ama bulantım devam ediyor. Bu arada doktorum 12. Hafta bitince pilatese başlayabilirsin dedi. Siz yapıyor musunuz spor doktorunuz ne dedi bazıları 16. Hafta diyor kafam karıştı

Kızlar iyi akşamlar bende yarın 10+0 olacağım ama bulantım devam ediyor. Bu arada doktorum 12. Hafta bitince pilatese başlayabilirsin dedi. Siz yapıyor musunuz spor doktorunuz ne dedi bazıları 16. Hafta diyor kafam karıştı
Bulanti bende de devam... 12. Haftaya kadar spor yok dedi benimki ondan sonra yapabilicem sanirim

X