Ben oyshoyu is yerinde giyiyorum uzun kazaklarla dokusu oyle tayt dokusu gibi durmuyor cok ama yine de evet alternatif de lazimBen çok kilolu değilim ama artık kot pantolonlarım biraz sıkıyor beli özellikle öğleden sonra ben oyshodan tayt aldım ama o da her yerde giyilmiyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Cizi22
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip EtsinCok iyi anliyorum endiseni ve dusuncelerini, o korku hic gecmiyor gercekten. Yarin insallah guzel haberleri duyucaksin yine, az kaldi 3 ayin dolmasina da senin iciiin. Doktora da aklinda bir soru varsa mutlaka sor, bizi de haberdar et yarin ultrason sonrasiii
Yazarım Canım bende sabırsızlıkla randevu günümün gelmesini bek çok heyecanlıyım 1 aydır gitmiyorum.Ay icim rahatladi sen boyle yazincaa Masallah hep boyle devam etsin benim de 1-2 gun harici olmadi sukur, yasayinca insan neden olmuyo diye tereddut ediyor ama zaman gecince olmayabiliyomus da diyor, her duygu icimizde var
Oh cok iyi o zaman. Bana da buradaki ebe artik d vitamini kullanman gerek demisti 10.hafta itibariyla ama almadim henuz, multivitamin almayi bekledimm. Ben de oyle kullanip bir vitaminde hepsini kullanmis oluyim en iyisi. Danisinca bize de yaaz, az kalmis randevuya
Insan cok heyecanlaniyor yaa, insan o aleti karnina doktor koyana kadar kalbi de agzinda oluyor bi deYazarım Canım bende sabırsızlıkla randevu günümün gelmesini bek çok heyecanlıyım 1 aydır gitmiyorum.
Ay bunlar zaten modal kumas di miii, ekstra yumusaklar iyice esnerler, xsmall alin bence de rahat rahat giyersiniiz :) Ben bunlara bakmadim esofman gibi diye kumasii ama is harici cok guzel olur gule gule giyinnBenim az once oysho siparisim geldi normalde xs giyiyorum hamile taytini s almistim cok buyuk oldu xs ile degistirecegim gobek kismi zaten kooocaman o nedenle alirsaniz kendi bedeninizi alin kizlar bu da aldiklarim;
Evett bu arada bu modallar yeni ciktiginda bikac sene once yine oyshodan almistim fakat birez yuksek dereceye atmisizz mahvolmustu sonra mağazada zor iade etmistim sjdjdj simdi yapmazlar muhtemelen. Lutfen modallari dusuk derecede yikayalim kizlar 15 dkya atalimAy bunlar zaten modal kumas di miii, ekstra yumusaklar iyice esnerler, xsmall alin bence de rahat rahat giyersiniiz :) Ben bunlara bakmadim esofman gibi diye kumasii ama is harici cok guzel olur gule gule giyinn
Hahahahah tam benim yapicagim bi hareket, tesekkurler bilgi icinEvett bu arada bu modallar yeni ciktiginda bikac sene once yine oyshodan almistim fakat birez yuksek dereceye atmisizz mahvolmustu sonra mağazada zor iade etmistim sjdjdj simdi yapmazlar muhtemelen. Lutfen modallari dusuk derecede yikayalim kizlar 15 dkya atalim
Benim toksoplazmama bakmadılar şuan evimde kedi yok ama normalde kedi köpeklerle çok iç içeyim ve hep de sokak hayvanları bidahaki kontrolde baktırmak istesem bakarlar galibaÇok geçmiş olsun. Normal bunlar siz bir alez serin işler kolaylaşsın :) kedi diyince aklima ilk gelen toksoplazma oldu. Doktor antikorrlarınıza baktı mı? Ben daha önce hiç haşır neşir olmadıgım icin bende 0 cıktı. Uzak dur dedi doktor. Siz de umarım kakasını kendiniz temizlemiyorsunuzdur en azından 9 ay bunu yapmayın derim. gecmis olsun
Paniklemeyin, cok ic iceyseniz toksoplazma antikorunuz gelismis olabilir yani daha onceleri kapmis olup simdi antikorunuz olmus olabilir benim 0 cıktı o nedenle doktor daha once nasıl yasadıysan simdi de oyle yasa dedi yani elleme cok dedi. Benim de kedim vardi ama kakasini kumunu hic degistirmedim ondan 0 cikmis da olabilir. Mutkaka soyleyin kizamikcik ve tokspplazmama bakin deyin. Ve kedi kopek diskisindan uzak durunBenim toksoplazmama bakmadılar şuan evimde kedi yok ama normalde kedi köpeklerle çok iç içeyim ve hep de sokak hayvanları bidahaki kontrolde baktırmak istesem bakarlar galiba
Ben kullanıyorumMerhabalar
Gebeliğinde kan sulandırıcı kullanan var mı kızlar bende Nisan ayı annesiyim Allah nasip ederse
Paniklemeyin, cok ic iceyseniz toksoplazma antikorunuz gelismis olabilir yani daha onceleri kapmis olup simdi antikorunuz olmus olabilir benim 0 cıktı o nedenle doktor daha once nasıl yasadıysan simdi de oyle yasa dedi yani elleme cok dedi. Benim de kedim vardi ama kakasini kumunu hic degistirmedim ondan 0 cikmis da olabilir. Mutkaka soyleyin kizamikcik ve tokspplazmama bakin deyin. Ve kedi kopek diskisindan uzak durun
Bence de paniklemeyin. Doğduğumdan beri evde kedi köpek var; yapılan test sonucu daha karşılaşmamışım bile toksplazma ile :) Yıkanmamış sebzeden geçme ihtimali daha yüksek.Benim toksoplazmama bakmadılar şuan evimde kedi yok ama normalde kedi köpeklerle çok iç içeyim ve hep de sokak hayvanları bidahaki kontrolde baktırmak istesem bakarlar galiba
Son düzenleme:
Eğer antikor gelişiyorsa gelişmiştir ne zaman hasta yaralı hayvan bulsam tedavi boyunca evde baktım üstüme çiş vs yaptıkları oldu ya da zorla tuvalet yaptirttiklarim ama yine de bir test yapmasını isteyeyimPaniklemeyin, cok ic iceyseniz toksoplazma antikorunuz gelismis olabilir yani daha onceleri kapmis olup simdi antikorunuz olmus olabilir benim 0 cıktı o nedenle doktor daha once nasıl yasadıysan simdi de oyle yasa dedi yani elleme cok dedi. Benim de kedim vardi ama kakasini kumunu hic degistirmedim ondan 0 cikmis da olabilir. Mutkaka soyleyin kizamikcik ve tokspplazmama bakin deyin. Ve kedi kopek diskisindan uzak durun
Çok iyi o zaman. Sadece benim baktığım hayvanlar hep hasta sokak hayvanlarıydı o yüzden bir test yapmasını isteyeyim keşke tüm testler standart olsa da böyle acaba sorun olur mu diye düşünmesekBence de paniklemeyin. Doğduğumdan beri evde kedi köpek var; yapılan test sonucu daha karşılaşmamışım bile toksplazma ile :) Yıkanmamış sebzeden çıkma ihtimali daha yüksek.
Evet dogrudur tabiki ben de evdeki kediyle agiz agizaydim surekli ama iste bulasmayinca bulasmiyor. Siz kizamikcik ve toksoplazmaya yine de baktirinEğer antikor gelişiyorsa gelişmiştir ne zaman hasta yaralı hayvan bulsam tedavi boyunca evde baktım üstüme çiş vs yaptıkları oldu ya da zorla tuvalet yaptirttiklarim ama yine de bir test yapmasını isteyeyim
Merhaba yaş 30
Sat:07/08/2024
2. Gebelik kızlar düzensiz adet oluyordum geçen hafta perşembe günü gittim kese var 4+5 e uyumlu denildi ama normalde 6+6 olmam lazım bakalım bu hafta bebek gözükürse herşey belli olacak sanırım herkese hayırlı olsun bebekleri sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bu arada serklajlı gebelik geçiriyorum ben malesef
Sat:07/08/2024
2. Gebelik kızlar düzensiz adet oluyordum geçen hafta perşembe günü gittim kese var 4+5 e uyumlu denildi ama normalde 6+6 olmam lazım bakalım bu hafta bebek gözükürse herşey belli olacak sanırım herkese hayırlı olsun bebekleri sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bu arada serklajlı gebelik geçiriyorum ben malesef
Bulanti bende de devam... 12. Haftaya kadar spor yok dedi benimki ondan sonra yapabilicem sanirimKızlar iyi akşamlar bende yarın 10+0 olacağım ama bulantım devam ediyor. Bu arada doktorum 12. Hafta bitince pilatese başlayabilirsin dedi. Siz yapıyor musunuz spor doktorunuz ne dedi bazıları 16. Hafta diyor kafam karıştı
Bende sporsuz çok zorlanıyorum dinç hissetmiyorum kendimi hiç umarım sağlıkla başlarızBulanti bende de devam... 12. Haftaya kadar spor yok dedi benimki ondan sonra yapabilicem sanirim
Aynen oyle her gittigimde soruyorum doktora.. 12. Haftadan sonra yapariz kendimize gelirizBende sporsuz çok zorlanıyorum dinç hissetmiyorum kendimi hiç umarım sağlıkla başlarız