- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 32
Benim 2ab ve 2bb idi cnm kalitelericanım orta kalite embriyo dedikleri BC miydi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 2ab ve 2bb idi cnm kalitelericanım orta kalite embriyo dedikleri BC miydi?
maşallah ikiside tuttumuBenim 2ab ve 2bb idi cnm kaliteleri
Henüz bilmiyorum 1 kasımda kese için gittiğimde öğrenicem ben de çok heyecanlıyımmaşallah ikiside tuttumu
Benim orta kalite 2bc ydi pozitif görünüyor ama kese için haftaya gidicem inşallah benimledircanım orta kalite embriyo dedikleri BC miydi?
Ben başlamadım kuzum doktor vermedi henüzKızlar omegaya başladınız mı ?
Bana başla dedi bir tane önermiş 500 küsür. Başka alıcam sürekli kullanacaksam yeter bence ilaçlar zaten belimizi büküyorBen başlamadım kuzum doktor vermedi henüz
inşallah seninledir canım. bende 5bc ve 4bc transferi oldum 6. günüm bugün beklemedeyim :)Benim orta kalite 2bc ydi pozitif görünüyor ama kese için haftaya gidicem inşallah benimledir
Ben başladım canım bana regenesis max verdi doktorum eczaneden 130 liraya aldım . 30 tane var içerisinde günde 1 tane içiliyor . İçeriği de baya zengin hatta bak resmini ekleyeyimBana başla dedi bir tane önermiş 500 küsür. Başka alıcam sürekli kullanacaksam yeter bence ilaçlar zaten belimizi büküyor
Ondan sorayım dedim öneri varsa onu alayım diye
Aaa sen yine niye ümitsizliğe kapıldın durduk yere canım ? Ayrıca benimki de orta kalite ve tuttu yani bu kaliteye bakmıyor ki tutacağı varsa tutuyor , çoğu insanın 5aa iken tutmayabiliyor . Ki bizim çok şükür tuttu sağlıkla da ilerleyecek Allah’ın izniyleBenim orta kalite 2bc ydi pozitif görünüyor ama kese için haftaya gidicem inşallah benimledir
Ahh şimdi gördüm mesajı sipariş verdim bir tane önerdi arkadaşlarBen başladım canım bana regenesis max verdi doktorum eczaneden 130 liraya aldım . 30 tane var içerisinde günde 1 tane içiliyor . İçeriği de baya zengin hatta bak resmini ekleyeyim
Ya ben doğana kadar hep tedirgin olucam sanırım. Kese görmesi kalp atışı derken diken üstündeyim ağız dolusu hamileyim diyemiyorum resmen inşallah sağlıkla kucağımıza alırız inşallahAaa sen yine niye ümitsizliğe kapıldın durduk yere canım ? Ayrıca benimki de orta kalite ve tuttu yani bu kaliteye bakmıyor ki tutacağı varsa tutuyor , çoğu insanın 5aa iken tutmayabiliyor . Ki bizim çok şükür tuttu sağlıkla da ilerleyecek Allah’ın izniyle
Şifa olsun inş kuzumAhh şimdi gördüm mesajı sipariş verdim bir tane önerdi arkadaşlar
İçten içe emin ol hepimiz öyleyiz canım ama hep pozitif düşünerek geçirelim ki günlerimiz zehir olmasın bize ne güzel ya sayılı günler kaldı bebişlerimizle ilk kez karşılaşıcaz bunun için heyecan duymaya devam edelim inş 1 kasımda gidiyorum ben , senin ne zaman kuzum ?Ya ben doğana kadar hep tedirgin olucam sanırım. Kese görmesi kalp atışı derken diken üstündeyim ağız dolusu hamileyim diyemiyorum resmen inşallah sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Selam canım bende hayırlısıyla aranıza katıldım 19 ekim 5. Gün çift embriyo iyi kalite tahmini doğum 7 TemmuzMerhaba, tüp bebek transferi pozif sonuçlanıp 2023 Temmuz/Haziran ayında yavrularını kucağına almaya hazırlanan anneleri bekliyorum :)
İsim embriyo
KalitesiTransfer tarihi Tahmini doğum tarihi Cinsiyet Senahmet 5. Gün orta kalite 11 ekim 26 Haziran @Lavinia58 5. Gün çift iyi kalite 7 ekim 25 Haziran @selin akkaya 4. Gün iyi kalite 7 ekim 26 Haziran G Gulummmm 5. Gün iyi kalite 5 ekim 28 Haziran sezenosman 5. Gün çift orta kalite 11 ekim 29 haziran @serraaslan 4. Gün iyi kalite 7 ekim 28 Haziran
Doğru haklısın beni de 2 sinde çağırdı kuzum inşallah ikimiz de görücezİçten içe emin ol hepimiz öyleyiz canım ama hep pozitif düşünerek geçirelim ki günlerimiz zehir olmasın bize ne güzel ya sayılı günler kaldı bebişlerimizle ilk kez karşılaşıcaz bunun için heyecan duymaya devam edelim inş 1 kasımda gidiyorum ben , senin ne zaman kuzum ?
Merhaba bende bunu araştırıyorum. Bende beş haftalık hamileyim . Erken mi merak ettim. 3 gündür varMide bulantısı için çok erken değil mi ya sabah beri bir bulantı sadece devamı yok
Doktorunuza danışın bence kaçıncı gündesiniz durmadan kanaman olursa tehlikeliymiş canımMerhaba bisey danışmak istiyorum aksamları ve sabahları peçeteyle sildiğimde minnacık pembe kanama görüyorum progestan kullanıyırum ama 4 gündür devam ediyor bu şekilde yaşayanınız var mı