• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Ben başlamadım kuzum doktor vermedi henüz
Bana başla dedi bir tane önermiş 500 küsür. Başka alıcam sürekli kullanacaksam yeter bence ilaçlar zaten belimizi büküyor 🥲
Ondan sorayım dedim öneri varsa onu alayım diye 😂❤️

Bana başla dedi bir tane önermiş 500 küsür. Başka alıcam sürekli kullanacaksam yeter bence ilaçlar zaten belimizi büküyor 🥲
Ondan sorayım dedim öneri varsa onu alayım diye 😂❤️
Ben başladım canım bana regenesis max verdi doktorum eczaneden 130 liraya aldım . 30 tane var içerisinde günde 1 tane içiliyor . İçeriği de baya zengin hatta bak resmini ekleyeyim 🥰

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    124,6 KB · Görüntüleme: 41
  • image.jpg
    image.jpg
    103,1 KB · Görüntüleme: 37
Benim orta kalite 2bc ydi pozitif görünüyor ama kese için haftaya gidicem inşallah benimledir 🥺❤️
Aaa sen yine niye ümitsizliğe kapıldın durduk yere canım ? Ayrıca benimki de orta kalite ve tuttu yani bu kaliteye bakmıyor ki tutacağı varsa tutuyor , çoğu insanın 5aa iken tutmayabiliyor . Ki bizim çok şükür tuttu sağlıkla da ilerleyecek Allah’ın izniyle 🤲🏼

Ben başladım canım bana regenesis max verdi doktorum eczaneden 130 liraya aldım . 30 tane var içerisinde günde 1 tane içiliyor . İçeriği de baya zengin hatta bak resmini ekleyeyim 🥰
Ahh şimdi gördüm mesajı sipariş verdim bir tane önerdi arkadaşlar ☺️

Aaa sen yine niye ümitsizliğe kapıldın durduk yere canım ? Ayrıca benimki de orta kalite ve tuttu yani bu kaliteye bakmıyor ki tutacağı varsa tutuyor , çoğu insanın 5aa iken tutmayabiliyor . Ki bizim çok şükür tuttu sağlıkla da ilerleyecek Allah’ın izniyle 🤲🏼
Ya ben doğana kadar hep tedirgin olucam sanırım. Kese görmesi kalp atışı derken diken üstündeyim ağız dolusu hamileyim diyemiyorum resmen 😅 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏

Ya ben doğana kadar hep tedirgin olucam sanırım. Kese görmesi kalp atışı derken diken üstündeyim ağız dolusu hamileyim diyemiyorum resmen 😅 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏
İçten içe emin ol hepimiz öyleyiz canım ama hep pozitif düşünerek geçirelim ki günlerimiz zehir olmasın bize 🥰 ne güzel ya sayılı günler kaldı bebişlerimizle ilk kez karşılaşıcaz bunun için heyecan duymaya devam edelim inş 😍🙏🏻1 kasımda gidiyorum ben , senin ne zaman kuzum ?

Merhaba, tüp bebek transferi pozif sonuçlanıp 2023 Temmuz/Haziran ayında yavrularını kucağına almaya hazırlanan anneleri bekliyorum :)
İsimembriyo
Kalitesi
Transfer tarihiTahmini doğum tarihiCinsiyet
Senahmet Senahmet 5. Gün orta kalite11 ekim26 Haziran
@Lavinia585. Gün çift iyi kalite7 ekim25 Haziran
@selin akkaya4. Gün iyi kalite7 ekim26 Haziran
G Gulummmm 5. Gün iyi kalite5 ekim28 Haziran
sezenosman sezenosman 5. Gün çift orta kalite11 ekim29 haziran
@serraaslan4. Gün iyi kalite7 ekim28 Haziran
Selam canım bende hayırlısıyla aranıza katıldım 19 ekim 5. Gün çift embriyo iyi kalite tahmini doğum 7 Temmuz 🙏🙏🙏

İçten içe emin ol hepimiz öyleyiz canım ama hep pozitif düşünerek geçirelim ki günlerimiz zehir olmasın bize 🥰 ne güzel ya sayılı günler kaldı bebişlerimizle ilk kez karşılaşıcaz bunun için heyecan duymaya devam edelim inş 😍🙏🏻1 kasımda gidiyorum ben , senin ne zaman kuzum ?
Doğru haklısın beni de 2 sinde çağırdı kuzum inşallah ikimiz de görücez 🙏❤️

Merhaba bisey danışmak istiyorum aksamları ve sabahları peçeteyle sildiğimde minnacık pembe kanama görüyorum progestan kullanıyırum ama 4 gündür devam ediyor bu şekilde yaşayanınız var mı :(

Merhaba bisey danışmak istiyorum aksamları ve sabahları peçeteyle sildiğimde minnacık pembe kanama görüyorum progestan kullanıyırum ama 4 gündür devam ediyor bu şekilde yaşayanınız var mı :KK43:
Doktorunuza danışın bence kaçıncı gündesiniz durmadan kanaman olursa tehlikeliymiş canım

Back