• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Evet canım 2 tane transfer edilmişti inşallah haftaya ikisininde kalp atışını duyacağım🥰💖
Maşallah maşallah canım rabbim nazarlardan korusun 🧿 😍 benim de 2 tane transfer edildi ama tek mi tuttu 2 mi tuttu kesede belli olacak çok heyecanlıyım o güne kadar 😍

Maşallah maşallah canım rabbim nazarlardan korusun 🧿 😍 benim de 2 tane transfer edildi ama tek mi tuttu 2 mi tuttu kesede belli olacak çok heyecanlıyım o güne kadar 😍
İnşallah canım Allahım gönlüne göre versin ikizlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza 🥰ikiz zormuş doktorum öyle dedi mide bulantılarım daha belirgin olduğu için ilaç verdi bu gün sağolsun 💖

G Gulummmm kuzum çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin stres yaptığına değmedi bak 🥰🙏 çok şükür. Doktor beni de haftaya çarşamba kese için çağırdı ama beraber orda tanıştığımız kızları keseye değil direk kalp atışına çağırmış 2 hafta sonra ben de buna takıldım yanlış giden bir şey mi var anlamıyorum. Dün kan verdiğimde değerim 214 e yükselmişti halbuki

İnşallah canım Allahım gönlüne göre versin ikizlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza 🥰ikiz zormuş doktorum öyle dedi mide bulantılarım daha belirgin olduğu için ilaç verdi bu gün sağolsun 💖
Evet cnm hcg değeri normal gebeliğe göre 2 kat salgılandığı İçin belirtiler de daha yüksekten oluyor inş sağlıkla ilerlesin önemli olan o canım . Bu arada kuzenim de hamile ve o da gece yatmadan bir hap içiyor normalde çok ağır geçiriyor mide bulantılarını ama o hap onu tutuyor eminim sana da iyi gelir . Bu arada ikizlerimiz yazmışsın ya Allah mı yazdırdı acaba benim daha belli değil ya 😍rabbimden hayırlısı ne ise o olsun sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi inş 🤲🏼❤️

G Gulummmm kuzum çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin stres yaptığına değmedi bak 🥰🙏 çok şükür. Doktor beni de haftaya çarşamba kese için çağırdı ama beraber orda tanıştığımız kızları keseye değil direk kalp atışına çağırmış 2 hafta sonra ben de buna takıldım yanlış giden bir şey mi var anlamıyorum. Dün kan verdiğimde değerim 214 e yükselmişti halbuki
Çok teşekkür ederim canım 🥰 herhalde transfer edilen embriyonun gün sayısına göre değişiklik oluyor tam bilmiyorum ama öyle tahmin ediyorum benim ki 5 gün embriyosu sen içini ferah tut hiçbir şeyin yoktur inşallah doktorun bir bildiği vardır herhalde keseyi beta hcg 1000 lerde mi ne görüyorlardı yanlış hatırlamıyorsam 🌸

Arkadaşlar ilk defa yazıyorum bende 15 Eylül sat.. Yalnız 2 gündür kanamam vardı yani hafif sızıntı şeklinde kahverengi. Bugün Dr gittim kese üstten görünmedi alttab baktı göründü cok şükür ama tedirginim kese boyutu 0.38 cm çok mu küçük sizce yoksa geç döllenme mi düşük teaviisne başladık hemen fikirlernizi bekliyorum saglıkla kalın
Ne kadarlık oldun ki canım küçük geldiğini nasıl anladın. Haşhaş tohumu kadar olduğunu okumuştum çok küçük 0.35 ile 1 ml aralığında yazıyor İnternet'e sağlıcakla büyüsün gelişsin hersey yolunda gitsin hayatim

Evet cnm hcg değeri normal gebeliğe göre 2 kat salgılandığı İçin belirtiler de daha yüksekten oluyor inş sağlıkla ilerlesin önemli olan o canım . Bu arada kuzenim de hamile ve o da gece yatmadan bir hap içiyor normalde çok ağır geçiriyor mide bulantılarını ama o hap onu tutuyor eminim sana da iyi gelir . Bu arada ikizlerimiz yazmışsın ya Allah mı yazdırdı acaba benim daha belli değil ya 😍rabbimden hayırlısı ne ise o olsun sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi inş 🤲🏼❤️
Amin inşallah Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 💖 bide iğne verdi hafta da bir kere dedi buradaki anlattıklarından daha kötüymüş böyle ağır iğneyi ilk defa oldum Allahım bj emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah 🌸

Takıldığım konu diğerleriyle aynı gün transferimiz onları direk kalp atışına çağırıp beni neden keseye çağırdı onu anlamadım. Vardır demek ki bir hayır ne diyim

Takıldığım konu diğerleriyle aynı gün transferimiz onları direk kalp atışına çağırıp beni neden keseye çağırdı onu anlamadım. Vardır demek ki bir hayır ne diyim
Sanırım kan değerine göre kese görünürmüş 800-1000 diye biliyorum seninki zaten düşük başlamış benimde öyle düşük beni de keseye çağrdı sadece perşembe gidecem bnde

Şimdi bilemedim ki canım doktorun ne düşündüğüne bağlı dediğim gibi embriyonun kaçıncı gün olmasına da bağlı olabilir Allahım gönlüne göre versin inşallah 💖

Amin inşallah Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 💖 bide iğne verdi hafta da bir kere dedi buradaki anlattıklarından daha kötüymüş böyle ağır iğneyi ilk defa oldum Allahım bj emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah 🌸
Amin canım inşallah 🤲🏼evet o iğneyi haftada bir bende vuruluyorum acayip yakıyor pruloton depot 500 mg iğne dimi ?

Çünkü kese 2000-3000 beta hcg değerinde rahat gözükür değerin daha oraya gelmediği için çağırmamıştır ben değerim 5000 iken çağırdı gittim doktorlar garanti olsun diye geç çağırıyorlar🥰

Evet canım o ilaç bana üç tane vardi sen her hafta mı vuruluyorsun
Aynen canım haftada 1 vuruluyorum , her gün de kalçadan 50 mg progestan , göbekten 25mg progestan dex vuruluyorum ama benim daha önce 6 gebelik kaybı olduğu için bu şekilde yüksek doz kullanıyorum sanırım hepsini cnm

Aynen canım haftada 1 vuruluyorum , her gün de kalçadan 50 mg progestan , göbekten 25mg progestan dex vuruluyorum ama benim daha önce 6 gebelik kaybı olduğu için bu şekilde yüksek doz kullanıyorum sanırım hepsini cnm
Anladım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💖 güzel yarınlara inşallah 🌸

Merhab bayanlar pazartesi değerim 1037 çıktı ancak dün akşam üzeri kahve rengi lekelenme başladı tekrar varmı bu durumu yasayan
Durmadan akan bi akıntı olmadığı sürece sorun yok canım yerleşme kanaması olduktan bir kaç gün sonra hafif lekenmelerim oldu hala hafif hafif var

Back