• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

akıntın renklı veya koku mu ki ağrın yoksa enfeksıyon degıldır bence , havlu kagıt koy iç çamasıra canım, kontrolun ne zamandı kı
Yok bildiğin su gibi canım. Daha belli değil canım
Bide daha orta da bebe yok🐥 doktorum dün tsh yüksek çıkmış doktora git dedi. Sonra omega başla dedi ne bileyim bakalım bismillah 😂❤️

Cok teşekkür ederim Selin. Iyi ki karsilastik. Önceden tanismasak da bundan sonraki surec icin paylasimlarimiz olur. Bu arada ben bu gun yine test verdim. Yani 18. Gün 1050 cikti. Cok dusuk degil ama cok yuksek de degil. Tam iki kart artsa 1500 e yakin olmasi gerekiyordu. Yüzde 70 civari artmis görünüyor.
Sen Kasım 3 te kendi doktoruna mi yoksa Bahcecideki doktora mi gideceksin. Bahçeci bana kese gormek icin gebelik takibini yapan doktoruna gidebilirsin dedi. Pakete dahil degilmis ilk muayene. Ya da sen takibi de mi Bahceci de yapacaksın?
Merhaba canım ben 14 gün’den sonra bir daha kan testi vermedim drm’da gerek yok zaten dedi☺️Kese görmek için Ben kendim tercih ettim ek ücret tabi paket dışında artık☺️Yani eşimle dedik ki keseyi ve kalp atışını bu hocamızda devam edelim daha sonra bir dr hastane arayışımız olucak🤷🏻‍♀️Yani farklı bir dr şu süreçde istemedik sanırım içimiz rahat etmez diye☺️

Merhaba lar bende perşembe çağırdı bakalım kese görünecek mi kasık batmaları var bndede

Arkadaşlar ilk defa yazıyorum bende 15 Eylül sat.. Yalnız 2 gündür kanamam vardı yani hafif sızıntı şeklinde kahverengi. Bugün Dr gittim kese üstten görünmedi alttab baktı göründü cok şükür ama tedirginim kese boyutu 0.38 cm çok mu küçük sizce yoksa geç döllenme mi düşük teaviisne başladık hemen fikirlernizi bekliyorum saglıkla kalın

Ben de merak ettim bir daha ses çıkmadı gitmiştir diye tahmin ediyorum kesin güzel haberlerle gelecek inanıyorum 🙏🏻
G Gulummmm nerelerdesin kuzum ?
Çok teşekkür ederim 🌸 gittim rahatladım ya 😂 boşuna korkmuşum kanama durmadan olursa tehlikeli dedi keseleride gördüm haftaya kalp atışları için gideceğim canım 💖

selam kızlar tahmini doğum tarihlerinizi nasıl hesapladınız doktorunuz mu söyledi 🙈

Arkadaşlar ilk defa yazıyorum bende 15 Eylül sat.. Yalnız 2 gündür kanamam vardı yani hafif sızıntı şeklinde kahverengi. Bugün Dr gittim kese üstten görünmedi alttab baktı göründü cok şükür ama tedirginim kese boyutu 0.38 cm çok mu küçük sizce yoksa geç döllenme mi düşük teaviisne başladık hemen fikirlernizi bekliyorum saglıkla kalın
Durmadan kanama olursa tehlikeliymiş canım bol bol dinlen bende de hafif kanamalar var benim doktorumda alttan baktı keselere

Back