• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Anneee adayları huuuu huuuu napıyorsunuzzzz💕😍
Yaaa bugün diyordum burda kimseden ses çıkmıyor diye 😃 hamileliğin keyfini sürüyorum şimdilik annem ve eşim sağolsun ayağa kaldırmıyorlar 😀canım sıkılıyor ama transferden önce punch işi için malzeme almıştım yarın ona başlarım herhalde cnm ilk defa yapıcam ama yapılışları falan var internette hallederim sanırım . Bu arada ateş basmaları oluyor bende sende durumlar nasıl cnm belirtiler ne durumda ?

Sabırsızlıkla yarını bekliyorum yarın bebişlerimi ultrason da göreceğim sen napiyosunuz nasıl gidiyor 🥰🌸
Yaaa ne kadar heyecanlı 😍 keseye gideceksin dimi ?Hadi hayırlısı ile gör bebişlerini cnm darısı bize inş 🙏🏻 Ya benim regl olacak gibi ağrım oluyor sürekli normal mi sende böyle birşey yaşıyor musun cnm ?

Yaaa ne kadar heyecanlı 😍 keseye gideceksin dimi ?Hadi hayırlısı ile gör bebişlerini cnm darısı bize inş 🙏🏻 Ya benim regl olacak gibi ağrım oluyor sürekli normal mi sende böyle birşey yaşıyor musun cnm ?
Çok teşekkür ederim🌸 evet canım Amin Allahım tüm isteyenlere versin evet bende yaşadım regl olacak gibiydim çok şükür olmadım yani normal bu durumu yaşayanlardan var🥰

Ayy canımm hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız☺️☺️Benimde fulyada remzi hoca drm😍Benimde 12gün 150 civarındaydı 2gün sonra tekrarla dedi 14gün 408 çıktı bidaha yapmana gerek yok dedi çok şükür💕kasım 3’de kese görmeye çağırdı bakalım🙏💜Aynı gün aynı klinikte olmuşuz transferimizi😍Önceden burdan tanışsaydık keşke ☺️Tebrik ederim seni bu arada💜

Ayy canımm hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız☺️☺️Benimde fulyada remzi hoca drm😍Benimde 12gün 150 civarındaydı 2gün sonra tekrarla dedi 14gün 408 çıktı bidaha yapmana gerek yok dedi çok şükür💕kasım 3’de kese görmeye çağırdı bakalım🙏💜Aynı gün aynı klinikte olmuşuz transferimizi😍Önceden burdan tanışsaydık keşke ☺️Tebrik ederim seni bu arada💜🌸
Cok teşekkür ederim Selin. Iyi ki karsilastik. Önceden tanismasak da bundan sonraki surec icin paylasimlarimiz olur. Bu arada ben bu gun yine test verdim. Yani 18. Gün 1050 cikti. Cok dusuk degil ama cok yuksek de degil. Tam iki kart artsa 1500 e yakin olmasi gerekiyordu. Yüzde 70 civari artmis görünüyor.
Sen Kasım 3 te kendi doktoruna mi yoksa Bahcecideki doktora mi gideceksin. Bahçeci bana kese gormek icin gebelik takibini yapan doktoruna gidebilirsin dedi. Pakete dahil degilmis ilk muayene. Ya da sen takibi de mi Bahceci de yapacaksın?

Back