Canım süper maşallah yükselmiş bebisin seninle şimdi stresi arkanda bırakıp sürekli karnını sevme mutlu olma vaktiKızçeler kan sonucu çıktı 42 den 127 ye yükselmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım süper maşallah yükselmiş bebisin seninle şimdi stresi arkanda bırakıp sürekli karnını sevme mutlu olma vaktiKızçeler kan sonucu çıktı 42 den 127 ye yükselmiş
Yaaa bugün diyordum burda kimseden ses çıkmıyor diye hamileliğin keyfini sürüyorum şimdilik annem ve eşim sağolsun ayağa kaldırmıyorlar canım sıkılıyor ama transferden önce punch işi için malzeme almıştım yarın ona başlarım herhalde cnm ilk defa yapıcam ama yapılışları falan var internette hallederim sanırım . Bu arada ateş basmaları oluyor bende sende durumlar nasıl cnm belirtiler ne durumda ?Anneee adayları huuuu huuuu napıyorsunuzzzz
Sabırsızlıkla yarını bekliyorum yarın bebişlerimi ultrason da göreceğim sen napiyosunuz nasıl gidiyorAnneee adayları huuuu huuuu napıyorsunuzzzz
Yaaa ne kadar heyecanlı keseye gideceksin dimi ?Hadi hayırlısı ile gör bebişlerini cnm darısı bize inş Ya benim regl olacak gibi ağrım oluyor sürekli normal mi sende böyle birşey yaşıyor musun cnm ?Sabırsızlıkla yarını bekliyorum yarın bebişlerimi ultrason da göreceğim sen napiyosunuz nasıl gidiyor
Çok teşekkür ederim evet canım Amin Allahım tüm isteyenlere versin evet bende yaşadım regl olacak gibiydim çok şükür olmadım yani normal bu durumu yaşayanlardan varYaaa ne kadar heyecanlı keseye gideceksin dimi ?Hadi hayırlısı ile gör bebişlerini cnm darısı bize inş Ya benim regl olacak gibi ağrım oluyor sürekli normal mi sende böyle birşey yaşıyor musun cnm ?
Tebrikler. Cok sevindim. Bebegini saglikla kucağına alirsin insallahKızçeler kan sonucu çıktı 42 den 127 ye yükselmiş
Ayy canımm hemen hemen aynı şeyleri yaşamışızBenimde fulyada remzi hoca drmBenimde 12gün 150 civarındaydı 2gün sonra tekrarla dedi 14gün 408 çıktı bidaha yapmana gerek yok dedi çok şükürkasım 3’de kese görmeye çağırdı bakalımAynı gün aynı klinikte olmuşuz transferimiziÖnceden burdan tanışsaydık keşke Tebrik ederim seni bu arada
Cok teşekkür ederim Selin. Iyi ki karsilastik. Önceden tanismasak da bundan sonraki surec icin paylasimlarimiz olur. Bu arada ben bu gun yine test verdim. Yani 18. Gün 1050 cikti. Cok dusuk degil ama cok yuksek de degil. Tam iki kart artsa 1500 e yakin olmasi gerekiyordu. Yüzde 70 civari artmis görünüyor.Ayy canımm hemen hemen aynı şeyleri yaşamışızBenimde fulyada remzi hoca drmBenimde 12gün 150 civarındaydı 2gün sonra tekrarla dedi 14gün 408 çıktı bidaha yapmana gerek yok dedi çok şükürkasım 3’de kese görmeye çağırdı bakalımAynı gün aynı klinikte olmuşuz transferimiziÖnceden burdan tanışsaydık keşke Tebrik ederim seni bu arada
Günaydın canım sorma geceleri bende erkenden bayılıyorum hastaneye neden gittin kuzum ?Günaydın kızlar ben dün giremedim hiç toplantı vardı hastaneye gittim vs koşturdum. Akşam 9 gibi uyumuşum zaten yeni uyandım
Aha ben burayı kaçırmışım yaaaaSabırsızlıkla yarını bekliyorum yarın bebişlerimi ultrason da göreceğim sen napiyosunuz nasıl gidiyor
Topiği takip edersen yazanların bildirimi geliyor canım dün ben bu yazıyı yazdıktan yarım saat sonra kanamalarım başladıAha ben burayı kaçırmışım yaaaa
Maşallah sağlıkla ilerler inşallahBende de iyi gidiyor kan sonuclarım 10.gün 418 12.gün 986 ikiz gösterirken 16.günkü ultrasonda tek kese göründü biraz üzüldük ama sükür yine bir tane tutundu
Naptın pekı canım doktora felan gıttın mı ya ınsallah olmaz bı dahaTopiği takip edersen yazanların bildirimi geliyor canım dün ben bu yazıyı yazdıktan yarım saat sonra kanamalarım başladı
Canım tebrık ederım, sağlıklı buyur bebısın ınsallahBende de iyi gidiyor kan sonuclarım 10.gün 418 12.gün 986 ikiz gösterirken 16.günkü ultrasonda tek kese göründü biraz üzüldük ama sükür yine bir tane tutundu
Bende sadece fıtılden dolayı akıntı var başka olmuyorKızlar afedersiniz su gibi akıntısı olan var mı ?
Bu gün randevum var gideceğim canım inşallah bir aksilik yokturNaptın pekı canım doktora felan gıttın mı ya ınsallah olmaz bı daha