• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin canım benim vallahi çok zor tüm İstanbul’daki kardeşlerime geçmiş olsun,az önce lekelenmem başladı ama açık sarı kahve gbi belki içerdeki fitiller atıyordur anlamadm

Allahım yardımcınız olsun inşallah belki korktun ondan oldu dikkat et uzan dinlen inşallah geçici olsun Amin 🤲❤️

Amin çok teşekkür ederim canım benim çift embriyo 5. Gün Allah razı olsun darıso senin başına inşallah Amin 🤲😍
İnşallah canım 🤲 çok güzel sonuçlar alırsın inşallah bu kez pozitifi görürsün 🧡 çift embriyoda şans daha yüksek Rabb'im emeklerimizin karşılığıni bir an önce almayı nasip etsin

Amin canım benim vallahi çok zor tüm İstanbul’daki kardeşlerime geçmiş olsun,az önce lekelenmem başladı ama açık sarı kahve gbi belki içerdeki fitiller atıyordur anlamadm
Canım fitiller sarı renk akıntı yapıyormuş doktorum söyledi, fitiller bitene kadar olur o dedi. Bende de var. O kanama değil aslında

İnşallah canım 🤲 çok güzel sonuçlar alırsın inşallah bu kez pozitifi görürsün 🧡 çift embriyoda şans daha yüksek Rabb'im emeklerimizin karşılığıni bir an önce almayı nasip etsin

Amin Ecmain inşallah canım benim 🤲❤️ çok teşekkür 😍
Benim yaştan dolayı uygundu dedik en azından biri tutunmasa diğeri tutunsun çok şükür en azından bir adette dondurduk bu sefer Elhamdüllilah Allahım sana da çok güzel hayırlı haberler almanı nasip eylesin inşallah dualarım seninle inşallah bir gün senin de güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah 🤲🥰🥹

Canım fitiller sarı renk akıntı yapıyormuş doktorum söyledi, fitiller bitene kadar olur o dedi. Bende de var. O kanama değil aslında
Anladım canım çok sağol 10 gündür fln pek olmuyordu bugün oldu ama sabah affettirdin fitili koyarken zorlandım çok kalıntı vardı sanırım o diye düşünüyorum

Amin Ecmain inşallah canım benim 🤲❤️ çok teşekkür 😍
Benim yaştan dolayı uygundu dedik en azından biri tutunmasa diğeri tutunsun çok şükür en azından bir adette dondurduk bu sefer Elhamdüllilah Allahım sana da çok güzel hayırlı haberler almanı nasip eylesin inşallah dualarım seninle inşallah bir gün senin de güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah 🤲🥰🥹
Amin amin canım inşallah 🌹💐🤲 benim de iki kez Negatif oldu ya acaba üçüncüde eğer ki kalırsa çift embriyo transferi olabilir miyim sanki öyle bir şeyler duymuştum

Back
X