Merhaba canım öylemi bahçeci fulyadamıydınız siz?Sonucunuz çıktımı nedir durumlarMerhaba. Ayni klinik ayni gun Transfer olduk sanirim. Saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım öylemi bahçeci fulyadamıydınız siz?Sonucunuz çıktımı nedir durumlarMerhaba. Ayni klinik ayni gun Transfer olduk sanirim. Saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi insallah
Teşekkür ederim vallahi içime su serptin. Benim için dua et lütfenEe soldaki baya baya koyulaşmış ya işte Ya bebişin senle diyorumm boşu boşuna strese sokuyorsun kendini kuzummm,baya baya koyu çizgi var daha neolsunn
Etmez miyim canım dualarım seninle inşallah iki gün sonra değerin artmış olacak ondan sonra bebeğin kesesini görmeye gidiceksinTeşekkür ederim vallahi içime su serptin. Benim için dua et lütfen
İnşallah kuzum benim Allah razı olsunEtmez miyim canım dualarım seninle inşallah iki gün sonra değerin artmış olacak ondan sonra bebeğin kesesini görmeye gidiceksin
Merhaba, evet Bahçeci Fulya da benim de. Ben dayanamayip transferin 9. Gunu evde test yaptim, 2 cizgiyi gorunce hemen kan testi verdim. Ilk degerim 77 cikti. 12. Gundeki degerim 167 cikti. 48 saate gore baktigimizda yuzde 60 civarinda yükselmisti. Moralim cok bozuldu. Hatta doktorum (Güvenç hoca) da deger biraz düşük gibi ama 2 gun sonrasina bakalim dedi. Sevinemedim o gün. Ancak cok şükür ki 14.gun 364 cikti. Simdi 15 gun sonraki ilk muayeneyi bekliyorum. Dilerim hepimiz sağlıklı bir surec gecirir, bebeklerimizi kucagimiza alırız.Merhaba canım öylemi bahçeci fulyadamıydınız siz?Sonucunuz çıktımı nedir durumlar
Kuzum yeni gördüm koyulmuş işte , değerin de artmış 2 katı , ki %60 üzeri bile kabul ediyorlar . Benim 3 tane kimyasal oldu İnan asla idrarda böyle renk bile çıkmıyor . Ve koyulmak yerine yokoluyor o yüzden için rahat olsun annesi maşallah baksana koyulmuş daha ne olsunKızlar günaydın. Size danışmam gereken şeyler var. Transferin 8. Günü sabah kan tahlilim 25.80 çıktı. 2 gün sonra yani transferin 10. Günü 42.90 çıktı. Kimyasal olma ihtimali var mı takip etmek için de gebelik testi de yapıyorum koyulaşmaya bakar mısınız rica etsem dünden beri uyku uyumuyorum Eki Görüntüle 3149245
Kuzum benim teşekkür ederim Allah razı olsun. Bilemedim ki ben değer de düşük olunca çok panik oldum çok ağladım üzüldüm. Bugün tekrar kan vericem inşallah bebiş benimledirKuzum yeni gördüm koyulmuş işte , değerin de artmış 2 katı , ki %60 üzeri bile kabul ediyorlar . Benim 3 tane kimyasal oldu İnan asla idrarda böyle renk bile çıkmıyor . Ve koyulmak yerine yokoluyor o yüzden için rahat olsun annesi maşallah baksana koyulmuş daha ne olsun
AA niye üzdün bebişini annesi . Allah’ın izniyle seninle inşallah kuzum Bugün 2 gün geçti mi son kan tahlilinden cnm ?Kuzum benim teşekkür ederim Allah razı olsun. Bilemedim ki ben değer de düşük olunca çok panik oldum çok ağladım üzüldüm. Bugün tekrar kan vericem inşallah bebiş benimledir
Değer düşük bir de tam katlanmıyor ya 2 ye panik yaptım evet kuzum cuma verdim bugün tekrar veriyim diyorum doktor normalde yarın çağırdı ama yine 3 gün olcak tam anlamıcam 2 ye katlayıp katlamadığını ondan bugün veriyim dedimAA niye üzdün bebişini annesi . Allah’ın izniyle seninle inşallah kuzum Bugün 2 gün geçti mi son kan tahlilinden cnm ?
Aynen kuzum bugün yaptır İçin rahat etsin . İnş çok güzel bir şekilde artmış olsun Cuma günü verdiğin saatten önce de verme . Tam o saatlerde vermeye çalış kuzumDeğer düşük bir de tam katlanmıyor ya 2 ye panik yaptım evet kuzum cuma verdim bugün tekrar veriyim diyorum doktor normalde yarın çağırdı ama yine 3 gün olcak tam anlamıcam 2 ye katlayıp katlamadığını ondan bugün veriyim dedim
Canım inşallah artmıştır güzel değerler çıkarDeğer düşük bir de tam katlanmıyor ya 2 ye panik yaptım evet kuzum cuma verdim bugün tekrar veriyim diyorum doktor normalde yarın çağırdı ama yine 3 gün olcak tam anlamıcam 2 ye katlayıp katlamadığını ondan bugün veriyim dedim
Ayy canımm hemen hemen aynı şeyleri yaşamışızBenimde fulyada remzi hoca drmBenimde 12gün 150 civarındaydı 2gün sonra tekrarla dedi 14gün 408 çıktı bidaha yapmana gerek yok dedi çok şükürkasım 3’de kese görmeye çağırdı bakalımAynı gün aynı klinikte olmuşuz transferimiziÖnceden burdan tanışsaydık keşke Tebrik ederim seni bu aradaMerhaba, evet Bahçeci Fulya da benim de. Ben dayanamayip transferin 9. Gunu evde test yaptim, 2 cizgiyi gorunce hemen kan testi verdim. Ilk degerim 77 cikti. 12. Gundeki degerim 167 cikti. 48 saate gore baktigimizda yuzde 60 civarinda yükselmisti. Moralim cok bozuldu. Hatta doktorum (Güvenç hoca) da deger biraz düşük gibi ama 2 gun sonrasina bakalim dedi. Sevinemedim o gün. Ancak cok şükür ki 14.gun 364 cikti. Simdi 15 gun sonraki ilk muayeneyi bekliyorum. Dilerim hepimiz sağlıklı bir surec gecirir, bebeklerimizi kucagimiza alırız.
Kuzummm senin değerin çok güzel artıyor aslında niye üzüyosun kendini böyleBenimde çok düşük başladı biliyorsun bebişin senledir benim hiç şüphem yok bundan inanKan tahlili yaptır bugun güzel haberlerle gel inşallah canım benimDeğer düşük bir de tam katlanmıyor ya 2 ye panik yaptım evet kuzum cuma verdim bugün tekrar veriyim diyorum doktor normalde yarın çağırdı ama yine 3 gün olcak tam anlamıcam 2 ye katlayıp katlamadığını ondan bugün veriyim dedim
Eee süperrr artmış değerin bak boşu boşuna üzdün kendini kuzummMaşallahhhKızçeler kan sonucu çıktı 42 den 127 ye yükselmiş
Sorma günlerdir yemek yemeyi unuttum çok şükür yarın bakalım ne dicek doktorEee süperrr artmış değerin bak boşu boşuna üzdün kendini kuzummMaşallahhh
Maşallah güzel çıkmış gözün aydın sağlıkla büyür inşallahKızçeler kan sonucu çıktı 42 den 127 ye yükselmiş
Çok teşekkür ederim amin hepimizin inşallahMaşallah güzel çıkmış gözün aydın sağlıkla büyür inşallah
Ya ben sana demedim mi cnm çok şükür bak ne güzel artmış maşallah maşallahKızçeler kan sonucu çıktı 42 den 127 ye yükselmiş