• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Merhaba canım öylemi bahçeci fulyadamıydınız siz?Sonucunuz çıktımı nedir durumlar☺️
Merhaba, evet Bahçeci Fulya da benim de. Ben dayanamayip transferin 9. Gunu evde test yaptim, 2 cizgiyi gorunce hemen kan testi verdim. Ilk degerim 77 cikti. 12. Gundeki degerim 167 cikti. 48 saate gore baktigimizda yuzde 60 civarinda yükselmisti. Moralim cok bozuldu. Hatta doktorum (Güvenç hoca) da deger biraz düşük gibi ama 2 gun sonrasina bakalim dedi. Sevinemedim o gün. Ancak cok şükür ki 14.gun 364 cikti. Simdi 15 gun sonraki ilk muayeneyi bekliyorum. Dilerim hepimiz sağlıklı bir surec gecirir, bebeklerimizi kucagimiza alırız.

Kızlar günaydın. Size danışmam gereken şeyler var. Transferin 8. Günü sabah kan tahlilim 25.80 çıktı. 2 gün sonra yani transferin 10. Günü 42.90 çıktı. Kimyasal olma ihtimali var mı takip etmek için de gebelik testi de yapıyorum koyulaşmaya bakar mısınız rica etsem dünden beri uyku uyumuyorum 🥺Eki Görüntüle 3149245
Kuzum yeni gördüm koyulmuş işte , değerin de artmış 2 katı , ki %60 üzeri bile kabul ediyorlar . Benim 3 tane kimyasal oldu İnan asla idrarda böyle renk bile çıkmıyor . Ve koyulmak yerine yokoluyor o yüzden için rahat olsun annesi maşallah baksana koyulmuş daha ne olsun 🧿

Kuzum yeni gördüm koyulmuş işte , değerin de artmış 2 katı , ki %60 üzeri bile kabul ediyorlar . Benim 3 tane kimyasal oldu İnan asla idrarda böyle renk bile çıkmıyor . Ve koyulmak yerine yokoluyor o yüzden için rahat olsun annesi maşallah baksana koyulmuş daha ne olsun 🧿
Kuzum benim teşekkür ederim Allah razı olsun. Bilemedim ki ben değer de düşük olunca çok panik oldum çok ağladım üzüldüm. Bugün tekrar kan vericem inşallah bebiş benimledir 🙏🥺

Kuzum benim teşekkür ederim Allah razı olsun. Bilemedim ki ben değer de düşük olunca çok panik oldum çok ağladım üzüldüm. Bugün tekrar kan vericem inşallah bebiş benimledir 🙏🥺
AA niye üzdün bebişini annesi . Allah’ın izniyle seninle inşallah kuzum 🙏🏻Bugün 2 gün geçti mi son kan tahlilinden cnm ?

AA niye üzdün bebişini annesi . Allah’ın izniyle seninle inşallah kuzum 🙏🏻Bugün 2 gün geçti mi son kan tahlilinden cnm ?
Değer düşük bir de tam katlanmıyor ya 2 ye panik yaptım 🥺 evet kuzum cuma verdim bugün tekrar veriyim diyorum doktor normalde yarın çağırdı ama yine 3 gün olcak tam anlamıcam 2 ye katlayıp katlamadığını ondan bugün veriyim dedim

Değer düşük bir de tam katlanmıyor ya 2 ye panik yaptım 🥺 evet kuzum cuma verdim bugün tekrar veriyim diyorum doktor normalde yarın çağırdı ama yine 3 gün olcak tam anlamıcam 2 ye katlayıp katlamadığını ondan bugün veriyim dedim
Aynen kuzum bugün yaptır İçin rahat etsin . İnş çok güzel bir şekilde artmış olsun 🙏🏻❤️Cuma günü verdiğin saatten önce de verme . Tam o saatlerde vermeye çalış kuzum ❤️

Canım inşallah artmıştır güzel değerler çıkar🤲

Merhaba, evet Bahçeci Fulya da benim de. Ben dayanamayip transferin 9. Gunu evde test yaptim, 2 cizgiyi gorunce hemen kan testi verdim. Ilk degerim 77 cikti. 12. Gundeki degerim 167 cikti. 48 saate gore baktigimizda yuzde 60 civarinda yükselmisti. Moralim cok bozuldu. Hatta doktorum (Güvenç hoca) da deger biraz düşük gibi ama 2 gun sonrasina bakalim dedi. Sevinemedim o gün. Ancak cok şükür ki 14.gun 364 cikti. Simdi 15 gun sonraki ilk muayeneyi bekliyorum. Dilerim hepimiz sağlıklı bir surec gecirir, bebeklerimizi kucagimiza alırız.
Ayy canımm hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız☺️☺️Benimde fulyada remzi hoca drm😍Benimde 12gün 150 civarındaydı 2gün sonra tekrarla dedi 14gün 408 çıktı bidaha yapmana gerek yok dedi çok şükür💕kasım 3’de kese görmeye çağırdı bakalım🙏💜Aynı gün aynı klinikte olmuşuz transferimizi😍Önceden burdan tanışsaydık keşke ☺️Tebrik ederim seni bu arada💜🌸

Kuzummm senin değerin çok güzel artıyor aslında niye üzüyosun kendini böyle😔Benimde çok düşük başladı biliyorsun bebişin senledir benim hiç şüphem yok bundan inan🥰Kan tahlili yaptır bugun güzel haberlerle gel inşallah canım benim💕

Ayy bu grubun nisan mayıs olanı var mı biliyonuz mu kızlar

Back