Ben de öyle cnm bazen cok oynuyolar bazen hic hissetmiyorum. Hatta gecen doktora sonuc gostermeye gittim sagdaki bi kac gündur hic oynamadi bakarmisiniz sorun var mi dedim. Bakti o da hareketli dedi ultrasonda. Endiselenmen normal cnm bende de öyle oluyor.Kızlar bebek hareketlerini her gün hissediyor musunuz? Benim 25 haftalık bugün çok net hissetmedim sabah biraz hissettim sadece tedirginim
Pozisyon degistirdigi için iç kisima dönmüştür belki ondan hissetmemiştim olabilirsin.Kızlar bebek hareketlerini her gün hissediyor musunuz? Benim 25 haftalık bugün çok net hissetmedim sabah biraz hissettim sadece tedirginim
Ben bu cuma kontrole gittiğimde yaptırıcam cnm nasipse. Aç gel dedi sadece doktorumHanımlar şeker yüklenmesini yaptiraniniz varmi acaba çoğul.gebelikte nasıl oluyor acaba
Yok cnm yaptirmadim ama 24-28 haftalar arası oluyormuş. Aslında pek istemiyorum ama doktor yaptirmani tavsiye ederim dedi.Hanımlar şeker yüklenmesini yaptiraniniz varmi acaba çoğul.gebelikte nasıl oluyor acaba
Canım neyden kaynaklı oluyormuş peki herhangi birsey söyledi miHanimlar suyu fazla cikan var mi ikiz gebeliklerde zaten kanım cok düşük bi de su fazlaligi cikti.
Yok cnm bisey demedi kendi kendine de olabiliyormuş şekerden de olabiluyomuş ama henüz seker yuklemesi yaptirmadim. Tatliyi ekmegi kestirdi magnezyum verdi.Canım neyden kaynaklı oluyormuş peki herhangi birsey söyledi mi
Cnm sigorta sirketini arayip hangi hastanelerle anlasmali sor bence. Çunkü hastaneler anlasmalarini bitirebiliyor. Senin paketinin icinde dogum da vardi degil mi mutlaka anlasmall kurumlar vardir. Ama doktorunu degistirmek zorunda kalacaksinKızlar birsey soracağım, kullandığım özel sağlık sigortası gittigim hastane ile anlaşmalarını bitirmişler. Muayene ve doğum ücretliye dönmüş oldu.
Böyle durum yaşayanıniz varmi
Ben aldım hastane çıkışı 3lü 5li kalın olmayan takımlardan ilk bir kaç hafta uyum sürecinde uzum giydirmek gerekiyor dedilerHastane cikısı alan kizlar yazlik kıslik farkediyor mu bugün baktim biraz sanki kalın gibi geldi bana dogum yaza gelecegi icin acaba nasil olur hic bilmiyorum. Bi arkadasim yaz bebeklerini oyle cok giydirmiyorsun fazla bisey alma sakın dedi ben de kararsiz kaldım cok. Alsam mi almasam mi diye
Bende yarın 25 haftaya giriyorum gün içinde çok hissetmiyorum sakin anlarda ve hafta sonları daha fazla hissediyorum...birdeee çişim geldiğindeKızlar bebek hareketlerini her gün hissediyor musunuz? Benim 25 haftalık bugün çok net hissetmedim sabah biraz hissettim sadece tedirginim
Bana da önerdi ama ben okuduğum bazı uzman görüşlerinden sonra korktum açıkçası. 15-16 haftalık hamileliğimde ilaçlar ve vitaminler yüzünden çok fazla sorun yaşadım, iki hafta serumla ayakta durdum. Dolayısıyla vücuduma hele ki beebğe dışarıdan bir şeyi bu kadar fazla almak istemiyorum. Yaptırmayacağım doktor önerdiği halde.Evet hanımlar bana da yaptirmami istedi, ondan sizlerin kini merak ettim.
Geçmiş olsun canım bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar nur topu gibi şekerim çıktı, referans değerlerinin üzerinde 200lerde dahiliyeye randevu aldım.
Cnm daha önce varmiydi böyle bisey lac mg lik aldin sekeriKızlar nur topu gibi şekerim çıktı, referans değerlerinin üzerinde 200lerde dahiliyeye randevu aldım.
Benim de devamli hararetim var el ayak hep sicak normalde üsürüm isinmaz elim ayagim. Hep buzdolabindan soguk icecejler icmek istiyorum. Karpuz falan canim cekiyor ama sekerli seyler yasak bana olsada yiyemem.Geçmiş olsun canım bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın inşallahbelirtilerin varmıydı varsa nelerdi.
Benim de bu aralar su içme istegim çoğaldı bide sanki içim yanıyor gibi hissediyorum. Soğuk içecekler tüketmek istiyorum.
Bende normal de öyleydim☺ bu aralar iyi sıcak basıyorBenim de devamli hararetim var el ayak hep sicak normalde üsürüm isinmaz elim ayagim. Hep buzdolabindan soguk icecejler icmek istiyorum. Karpuz falan canim cekiyor ama sekerli seyler yasak bana olsada yiyemem.
Geçmiş olsun canım neyse ki yakalanmış şimdi kontrol altına alınırKızlar nur topu gibi şekerim çıktı, referans değerlerinin üzerinde 200lerde dahiliyeye randevu aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?