• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Kızlar bebek hareketlerini her gün hissediyor musunuz? Benim 25 haftalık bugün çok net hissetmedim sabah biraz hissettim sadece tedirginim
Ben de öyle cnm bazen cok oynuyolar bazen hic hissetmiyorum. Hatta gecen doktora sonuc gostermeye gittim sagdaki bi kac gündur hic oynamadi bakarmisiniz sorun var mi dedim. Bakti o da hareketli dedi ultrasonda. Endiselenmen normal cnm bende de öyle oluyor.

Hanimlar suyu fazla cikan var mi ikiz gebeliklerde zaten kanım cok düşük bi de su fazlaligi cikti.

Kızlar birsey soracağım, kullandığım özel sağlık sigortası gittigim hastane ile anlaşmalarını bitirmişler. Muayene ve doğum ücretliye dönmüş oldu.
Böyle durum yaşayanıniz varmi

Kızlar birsey soracağım, kullandığım özel sağlık sigortası gittigim hastane ile anlaşmalarını bitirmişler. Muayene ve doğum ücretliye dönmüş oldu.
Böyle durum yaşayanıniz varmi
Cnm sigorta sirketini arayip hangi hastanelerle anlasmali sor bence. Çunkü hastaneler anlasmalarini bitirebiliyor. Senin paketinin icinde dogum da vardi degil mi mutlaka anlasmall kurumlar vardir. Ama doktorunu degistirmek zorunda kalacaksin

Hastane cikısı alan kizlar yazlik kıslik farkediyor mu bugün baktim biraz sanki kalın gibi geldi bana dogum yaza gelecegi icin acaba nasil olur hic bilmiyorum. Bi arkadasim yaz bebeklerini oyle cok giydirmiyorsun fazla bisey alma sakın dedi ben de kararsiz kaldım cok. Alsam mi almasam mi diye
Ben aldım hastane çıkışı 3lü 5li kalın olmayan takımlardan ilk bir kaç hafta uyum sürecinde uzum giydirmek gerekiyor dediler

Kızlar bebek hareketlerini her gün hissediyor musunuz? Benim 25 haftalık bugün çok net hissetmedim sabah biraz hissettim sadece tedirginim
Bende yarın 25 haftaya giriyorum gün içinde çok hissetmiyorum sakin anlarda ve hafta sonları daha fazla hissediyorum...birdeee çişim geldiğinde 🤦😀

Evet hanımlar bana da yaptirmami istedi, ondan sizlerin kini merak ettim.
Bana da önerdi ama ben okuduğum bazı uzman görüşlerinden sonra korktum açıkçası. 15-16 haftalık hamileliğimde ilaçlar ve vitaminler yüzünden çok fazla sorun yaşadım, iki hafta serumla ayakta durdum. Dolayısıyla vücuduma hele ki beebğe dışarıdan bir şeyi bu kadar fazla almak istemiyorum. Yaptırmayacağım doktor önerdiği halde.

Kızlar nur topu gibi şekerim çıktı, referans değerlerinin üzerinde 200lerde dahiliyeye randevu aldım.
Geçmiş olsun canım bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🌸 belirtilerin varmıydı varsa nelerdi.
Benim de bu aralar su içme istegim çoğaldı bide sanki içim yanıyor gibi hissediyorum. Soğuk içecekler tüketmek istiyorum.

Geçmiş olsun canım bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🌸 belirtilerin varmıydı varsa nelerdi.
Benim de bu aralar su içme istegim çoğaldı bide sanki içim yanıyor gibi hissediyorum. Soğuk içecekler tüketmek istiyorum.
Benim de devamli hararetim var el ayak hep sicak normalde üsürüm isinmaz elim ayagim. Hep buzdolabindan soguk icecejler icmek istiyorum. Karpuz falan canim cekiyor ama sekerli seyler yasak bana olsada yiyemem.

Benim de devamli hararetim var el ayak hep sicak normalde üsürüm isinmaz elim ayagim. Hep buzdolabindan soguk icecejler icmek istiyorum. Karpuz falan canim cekiyor ama sekerli seyler yasak bana olsada yiyemem.
Bende normal de öyleydim☺ bu aralar iyi sıcak basıyor
Şekersiz soğuk süt içebilirsin soğuk bişeyler tükettiğimde daha iyi oluyorum.

Kızlar nur topu gibi şekerim çıktı, referans değerlerinin üzerinde 200lerde dahiliyeye randevu aldım.
Geçmiş olsun canım neyse ki yakalanmış şimdi kontrol altına alınır🙏 benimde 17 sinde randevum şeker yüklenmesini o zaman yaptıracağım.

Back