• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

selin akkaya selin akkaya kuzum benim doktor katlamalardan sonra direk kalp atışına çağırdı. Dün 3 hafta sonra gel kalp atışı için dedi. Ben istesem de kendi doktorumla devam edemiyorum çünkü üniversitenin tüp bebek bölüm sorumlusu sadece transferden sonra kalp atışına kadar bakıyor sonrasında başka doktor bulmamızı rica ediyor maalesef keşke kendi doktorumla devam edebilsem dünya iyisi bir adam. Ama ben de bakıcam bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
Senahmet Senahmet canım,doktorum da çok iyi birisi bana mucize min olmasına vesile oldu💜 ama dediğim gibi bahçeci merkezinde çalışıyor muayene ücretleri bayağı pahalı karar veremedim açıkçası ne yapacağıma☺️

Senahmet Senahmet canım,doktorum da çok iyi birisi bana mucize min olmasına vesile oldu💜 ama dediğim gibi bahçeci merkezinde çalışıyor muayene ücretleri bayağı pahalı karar veremedim açıkçası ne yapacağıma☺️
Yani şöyle bence yine içinin ısındığı bi doktor bulabilirsin. O muayene ücretini verene kadar çocuğuna bir şey alırsın 😅 piyasa çok fena malum. İyice araştır daha en başından da üniversite hastanesine gidebilirsin bence oranın doktorları da çok başarılı ve gayet makul fiyatlar

Kızlar şimdi size bir şey soracağım biz bebişlerimizin kesesini görmeye nezaman gidicez, bir de siz yine tüp bebek doktorunuzla mı devam edeceksiniz bu süreci ben bu konuda biraz kafam karışık çünkü çok yüksek muayenesi benim doktorumun fiyat olarak yani siz neler yapacaksınız bana da fikir verir misiniz💜
Kuzum kan değerine göre doktorun çağıracak diye biliyorum ama keseye 5 haftalık gibi çağırır herhalde . Vallahi cnm ben tüp bebek doktoruma kese ve kalp atışı İçin gidicem . Onun haricinde devam edemem çok maliyetli ve çok kalabalık sıra beklemesi öldürüyor insanı . Bir de zaten başka hastanelerde karşılayan doğum poliçem var onun için mecbur geçicem başka doktora araştırdım hatta çok önerilen bir dr var ve beğendiğim medicana hastanesinde oraya devam edicem nasipse

İstanbul da mısın hangi Medicana? Bende Kadıköy medicana da tedavi görüyorum.

İstanbul da mısın hangi Medicana? Bende Kadıköy medicana da tedavi görüyorum.
Yok canım Bursa’dayım . Acıbadem’de tüp bebeği yaptık . Ancak kese ve kalp atışına devam edebilicem . Medicana’da da Volkan Aksakallı’ya gitmeyi düşünüyorum . Doğum poliçem Acıbadem’de geçerli değil fakat Medicana’da geçerli .

Kuzum kan değerine göre doktorun çağıracak diye biliyorum ama keseye 5 haftalık gibi çağırır herhalde . Vallahi cnm ben tüp bebek doktoruma kese ve kalp atışı İçin gidicem . Onun haricinde devam edemem çok maliyetli ve çok kalabalık sıra beklemesi öldürüyor insanı . Bir de zaten başka hastanelerde karşılayan doğum poliçem var onun için mecbur geçicem başka doktora araştırdım hatta çok önerilen bir dr var ve beğendiğim medicana hastanesinde oraya devam edicem nasipse
Bu özel sağlık sigortası sanırım hamile oldukdan sonra yapılmıyormuş🙄Onuda bir araştırıcam tabi iyi bi dr’da bulmam lazım medicana hangi şehirdeki dr canım?

F fadih canım hayırlı uğurlu olsun 5 iz galiba maşallahı var değerinin 😅😅 inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrularını ❤️🌺

Merhaba. Ayni klinik ayni gun Transfer olduk sanirim😊. Saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi insallah🙏

selam kızlar hepimize hayırlı uğurlu olsun 🥰🥰

Merhabalar. Ben hem bu forumda, hem bu konularda cok yeniyim. Ve cok cok yeni bir anne adayiyim. Bilgi ve fikir paylaşımı icin buradayim, Dilerim hepimiz icin cok sağlıklı ve keyifli bir hamilelik süreci olur. Sevgiler❤️❤️❤️

Bu özel sağlık sigortası sanırım hamile oldukdan sonra yapılmıyormuş🙄Onuda bir araştırıcam tabi iyi bi dr’da bulmam lazım medicana hangi şehirdeki dr canım?
Hamile kaldıktan sonra da yapılan var cnm benim kuzenim yaptırdı sompo sigorta . 15 bin fiyatı , doğumu karşılıyor , Muayne 10 hakkın var , yalnız tahlilleri %20 karşılıyor sanırım . Ama yine de mantıklı çünkü sadece doğum fiyatları olmuş 15 bin . Ben bursadayım cnm medicana da dr Volkan aksakallıya gitmeyi düşünüyorum . Mesela bende transferden 1 ay önce yaptırdım Anadolu sigorta sadece 1 ay hamile kalmama şartı ile karşılıyordu 5500 e yaptırdım benim tamamen herşeyi karşılıyor yani 10 Muayne , tahlil tetkiklerin hepsi , doğum , yatarak tedaviler , ameliyatlar hepsi içinde

Merhaba, tüp bebek transferi pozif sonuçlanıp 2023 Temmuz/Haziran ayında yavrularını kucağına almaya hazırlanan anneleri bekliyorum :)
İsimembriyo
Kalitesi
Transfer tarihiTahmini doğum tarihiCinsiyet
Senahmet Senahmet 5. Gün orta kalite11 ekim26 Haziran
@Lavinia585. Gün çift iyi kalite7 ekim25 Haziran
selin akkaya selin akkaya 4. Gün iyi kalite7 ekim26 Haziran
@Gulummmm5. Gün iyi kalite5 ekim28 Haziran
sezenosman sezenosman 5. Gün çift orta kalite11 ekim29 haziran
@serraaslan4. Gün iyi kalite7 ekim28 Haziran
5.gün 5aa kalitede
12ekim transfer
Tahmini doğum 27haziran