Merhaba canım ikili tarama yı sadece doktor görüyor e nabızda gözükmüyor. Bende devlette yaptırmıştım. Ultrasonda hiçbir sorun çıkmamıştı ama kan sonucuna göre az riskli çıktı. Az riskli demekte 10 binde 1 Dow sendromlu doğma ihtimali varmış ama ikli tarama sonuçları kesin sonuç vermediği için sıvı alıp bakalım demişti bende kabul etmedim. Özelde başka doktora gittim ikili tarama sonucuna sistemden bakamıyoruz sonucu yanında getirmelisin dedi bende çıktısı yoktu. Normal kontrol etti herşey yolunda sorduğun soruya da ilgili hiçbir fikrim yok çünkü kan sonuçlarına bakmadım. İçini ferah tut sağlıkla kucağına alırsın inşallahF fadih G Gulummmm sezenosman merhaba kızlar ben de hafta içi ikili tarama testine gittim. Ultrasonda herşey iyi idi çok şükür. Ense kalınlıkları iyi dedi doktor. Bir deee biri kız biri erkek olabilir dedi. Kesin konuşmadı. Size sormak istediğim birşey var. Kan sonucu pappa 4.70, free beta HCG 287 çıkmış. Sistemde gördüm. Ancak ikili tarama raporu görünmüyor tabi sistemde. Salı günü gideceğim doktora. Ama bu kan sonuçları şimdiye kadar duyduklarıma hiç benzemiyor ve içim içimi yiyor. Sizlerin nasıldı sonuçlarınız. İkiz olduğu için mi böyle. Sizce bu sonuçlar nasıl? Lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın.