Bünyeden bünyeye fark ediyor demekki canım, guzel guzel buyusun bebısınMide bulantısı için çok erken değil mi ya sabah beri bir bulantı sadece devamı yok
Medicanada Okan Özdenide cok oneriyorlar gidenler cok memnun cokta sefkatli bi doktormus aklınızda olsunYok canım Bursa’dayım . Acıbadem’de tüp bebeği yaptık . Ancak kese ve kalp atışına devam edebilicem . Medicana’da da Volkan Aksakallı’ya gitmeyi düşünüyorum . Doğum poliçem Acıbadem’de geçerli değil fakat Medicana’da geçerli .
Tamam canım çok sağol onu da bir araştırayım . Benim tiroid rahatsızlığım , kan pıhtılaşma sorunum ve rahim ağzı yetmezliğim de olduğu ve 12-14 hafta arasında rahim ağzı dikileceği için aslında riskli gebelik uzmanı olarak araştırmıştım . Belki Okan bey de riskli gebelik uzmanıdır ona bir bakmam lazım . Çok teşekkür ederimMedicanada Okan Özdenide cok oneriyorlar gidenler cok memnun cokta sefkatli bi doktormus aklınızda olsun
A evet detaylı bi durummus sizin ki olsun hepsi hallolurTamam canım çok sağol onu da bir araştırayım . Benim tiroid rahatsızlığım , kan pıhtılaşma sorunum ve rahim ağzı yetmezliğim de olduğu ve 12-14 hafta arasında rahim ağzı dikileceği için aslında riskli gebelik uzmanı olarak araştırmıştım . Belki Okan bey de riskli gebelik uzmanıdır ona bir bakmam lazım . Çok teşekkür ederim
İnşallah canımA evet detaylı bi durummus sizin ki olsun hepsi hallolur
Canım dis gebelik olduğunu nasıl anladiniz acabaMerhaba hanımlar, aranızda kese için görünen oldu mu? Benim bir önceki dış gebelik olduğu için biraz endişeliyim. Erkenden gideyim istiyorum ama gidip göremezsek de tedirgin olacağım diye emin olamadım.
Ben anlayamadım onu, doktorum bile 8. haftada anladı canım, yani bireysel olarak anlayabileceğimiz bir şey değil ne yazık ki:/Canım dis gebelik olduğunu nasıl anladiniz acaba
Kızlar günaydın. Size danışmam gereken şeyler var. Transferin 8. Günü sabah kan tahlilim 25.80 çıktı. 2 gün sonra yani transferin 10. Günü 42.90 çıktı. Kimyasal olma ihtimali var mı takip etmek için de gebelik testi de yapıyorum koyulaşmaya bakar mısınız rica etsem dünden beri uyku uyumuyorumEki Görüntüle 3149245
2. Ya da 3. İdrarla yaptım kuzum doktorla konuştum da çok bir şey demedi pazartesi birdaha gel dedi. Ama bana pazartesi olmuyor işte
Çok teşekkür ederim valla içimi rahatlattınızBende akşam üzeri yaptım ilk idrarla yap dedi eczane de unuttum bende boswer idrarı takma kan önemli. Pazartesi tekrar ver. Endişelenme artışın %70 i bulmuş bende çok korktum 2 kat olmasına rağmen niye fazla değil diye de stres yapma onlar da belli bir yüzde üzerinde normal kabul ediliyormuş. Hayırlısı Allah'tan
Merhaba canım aslında değerin çok güzel artıyor bence gebelik testlerine çok fazla takılma bugün senin kaçıncı günündüKızlar günaydın. Size danışmam gereken şeyler var. Transferin 8. Günü sabah kan tahlilim 25.80 çıktı. 2 gün sonra yani transferin 10. Günü 42.90 çıktı. Kimyasal olma ihtimali var mı takip etmek için de gebelik testi de yapıyorum koyulaşmaya bakar mısınız rica etsem dünden beri uyku uyumuyorumEki Görüntüle 3149245
Merhaba kuzum 11. Gün bugünMerhaba canım aslında değerin çok güzel artıyor bence gebelik testlerine çok fazla takılma bugün senin kaçıncı günündü
Hiç üzme kendini kuzum sakın bebişinde üzülür bakMerhaba kuzum 11. Gün bugün
Evet sen hepimize iyi bi örneksin ama o kadar moralim bozuldu ki … pazartesi tekrar vericem bakalım. İdrar testine baksana bi kuzum soldaki bugün sağdaki 2 gün önceHiç üzme kendini kuzum sakın bebişinde üzülür bakDeğerin gayet iyi artmışda zaten yarın yda pzrtesi dahada artmış görüceksin bak inan bana Bende biliyosun düşük değerle başladım senin gibi ama nasılda artmaya başladı maşallah Oyüzden keyfini çıkarmaya bak bebişini bol bol sev
Ee soldaki baya baya koyulaşmış ya işteEvet sen hepimize iyi bi örneksin ama o kadar moralim bozuldu ki … pazartesi tekrar vericem bakalım. İdrar testine baksana bi kuzum soldaki bugün sağdaki 2 gün önceben artık bir şey göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?