• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlaaar güzel haberlerim var 🥹 doktor test sonuçlarımda sıkıntı görmedi ultrasonda da sıkıntı yok. Sağda 4 solda 6 tane saydı. Dahiliyeye gönderdi onay aldım ondan da rapor için grrekliymiş. Anestezi için de kan verdim ekg de çekildim. Rapor için evraklarımızı teslim ettik. Bugün reglimin 3. Günü ve gonalf e başlıyorum 3 kutu 900 lük. 300 - 300 vuracağım. 30-01-02-03-04 vurucam 5 mayısta çağırdı kan verecekmişim (herhalde progesteron veya e2 olur) anestezi de görecekmiş eşim de spermyogram verecek 5inde🥰 allahın izniyle bende sürece başlamış bulunmaktayım o kadar heyecanlıyım ki anlatamam size 🥹
Hayırlı olsun kuzum belki taze transfer yaparlarsa aynı güne denk geliriz benim de 13-14 mayıs gibi transfer yapılacak 🥰
Birlikte bekleriz ne güzel olur 🥰
Gerçi tarihler uyar mı hesaplamadım ama

Hayırlı olsun kuzum belki taze transfer yaparlarsa aynı güne denk geliriz benim de 13-14 mayıs gibi transfer yapılacak 🥰
Birlikte bekleriz ne güzel olur 🥰
Gerçi tarihler uyar mı hesaplamadım ama
Ayy masıl hesaplanıyor kiii bugün 3. Günüm 19-20. Gün falan transfer ediliyor sanırım taze transferde öyle mi oluyor

Ayy masıl hesaplanıyor kiii bugün 3. Günüm 19-20. Gün falan transfer ediliyor sanırım taze transferde öyle mi oluyor

Toplanacak yumurtalarına bağlı misal 10 adet toplandı ertesi gün kaçı döllendi çoğu döllenirse büyük ihtimalle 5. Güne götürecekler vücudun da hazır olursa taze transfer için opudan sonraki 5 .gün transfer olursun Allah’ın izniyle 🤲💕

Kuzum biraz yumurtaların gelişme süresine de bağlı. Şimdi ben 5 nisanda iğnelere başladım 14 nisanda opu oldum. 9 gün ilaç tedavisi görmüş oldum yani. Eğer ki taze transfer için progesteron değerim yüksek olmasaydı bana amh düşük olduğu için riske atmayıp 3. gün taze transfer yapacaklardı bu durumda da 17 nisanda transfer olacaktım.

Senin de ortalama böyle bir süreçten geçtiğini varsayarak bugün iğnelere başlıyorsan benim gibi 9 gün kullandığını düşünelim (seninki daha az ya da çok olabilir dediğim gibi çok kişisel bu süreçler ama farzı misal konuşalım ) 9 mayısta opu olursun. Eğer 3. gün taze transfer yapmak isterse 12 mayısta, eğer 5. güne götürüp de taze transfer yapmak isterse 14 mayısta transfer olursun.

Pgt falan yaptırmayı düşünüyor musun? Pgt için 5. güne gönderip mecburen örnek alındıktan sonra donduruyorlar sonuç gelene kadar.

Eğer donmuş transfer olacaksa da işte ben reglimi bekledim şimdi rahim kalınlaştırıyoruz estrofemle. 9 mayısta kontrolüm var eğer rahim kalınlığı uygunsa transfer tarihi belli olacak 13-14 mayıs civarı olur demişti. Hayırlısı bakalım.

Senin de taze transfer yaparlarsa hemen hemen yakın tarihlere denk gelir.

Kuzum biraz yumurtaların gelişme süresine de bağlı. Şimdi ben 5 nisanda iğnelere başladım 14 nisanda opu oldum. 9 gün ilaç tedavisi görmüş oldum yani. Eğer ki taze transfer için progesteron değerim yüksek olmasaydı bana amh düşük olduğu için riske atmayıp 3. gün taze transfer yapacaklardı bu durumda da 17 nisanda transfer olacaktım.

Senin de ortalama böyle bir süreçten geçtiğini varsayarak bugün iğnelere başlıyorsan benim gibi 9 gün kullandığını düşünelim (seninki daha az ya da çok olabilir dediğim gibi çok kişisel bu süreçler ama farzı misal konuşalım ) 9 mayısta opu olursun. Eğer 3. gün taze transfer yapmak isterse 12 mayısta, eğer 5. güne götürüp de taze transfer yapmak isterse 14 mayısta transfer olursun.

Pgt falan yaptırmayı düşünüyor musun? Pgt için 5. güne gönderip mecburen örnek alındıktan sonra donduruyorlar sonuç gelene kadar.

Eğer donmuş transfer olacaksa da işte ben reglimi bekledim şimdi rahim kalınlaştırıyoruz estrofemle. 9 mayısta kontrolüm var eğer rahim kalınlığı uygunsa transfer tarihi belli olacak 13-14 mayıs civarı olur demişti. Hayırlısı bakalım.

Vay maşallah 🧿 artık doçent 🧑‍🏫 olmuşuz klinik 🏥 açmayı hakkettik bak 🤣🤪 canım ya seni yerim 😍

Vay maşallah 🧿 artık doçent 🧑‍🏫 olmuşuz klinik 🏥 açmayı hakkettik bak 🤣🤪 canım ya seni yerim 😍
Yeminle artık doktorla sanki meslektaşmışız gibi böyle terimlerle konuşuyoruz ben genetikçi olduğum için bana baya detaylı anlatıyor doktorda. Çıkınca eşim diyor ne konuştunuz ingilizce gibi hiçbir şey anlamadım :D

Ben de gonal f ve pergoveris kullandım. Benim de sanırım yumurtlama olmuyordu çünkü öncesinde ben ovulasyon testlerinde hiç pik görmemiştim.
Benim doğuştan canım hipo hipoyum
Acaba bebek ve kalp atışları da o zaman görülüyor mu canım ?
Aşkım sen yarın rahat görürsün, ben geçen sefer göbekten 6+5 görmüştüm, yarın dimi kontrol?
Az önce bir doktorun storisinde gördüm 👀 tek embriyo transfer yapmışlar 5. Gün embriyosu ve o bölünmüş tek yumurta ikizi olmuş 😍 aklıma ne geldi benim ki de tek yumurta 🐣🐣ikizi olmasın 🤣🧐
Canım olsada inşallah ayrı keselerdir, yoksa sıkıntı 😔

Canım bence normal bu zamanlarda benimde ara ara giriyor . Zaten bi o bi de göğüs hassasiyeti var başka bisey yok bi de sık idrara çıkma. Sen de başka belirti var mi mide bulantısı filan ?
benim bu hafta mide bulantım başladı, ama arabada giderken falan özellikle. Goğüşlerim biraz hassaslaştı. Ama öyle sabah bulantısı falan yok. Yemeklerden iğrenmek de yok hayırlısıyla o bi olsaydı böyle dobiş olcam yoksa

Toplanacak yumurtalarına bağlı misal 10 adet toplandı ertesi gün kaçı döllendi çoğu döllenirse büyük ihtimalle 5. Güne götürecekler vücudun da hazır olursa taze transfer için opudan sonraki 5 .gün transfer olursun Allah’ın izniyle 🤲💕
Ay inşallah taze transfer kısmet olurr 🥹

Kuzum süpersin vallahi ışık tuttun bana aşağı yukarı tarihler kafamda oturdu. Ay inşallah aynı zamanlarda oluruz 🥹 ben gonalf i çok kez kullandım arttırarak ama en fazla 150 kullanmıştım yumurtalarım 19/20/21 mm oluyordu genelde 2-3 tanesi. İnşallah 300 e hızlı bir cevap verirler yine büyürler

Ay inşallah taze transfer kısmet olurr 🥹

Kuzum süpersin vallahi ışık tuttun bana aşağı yukarı tarihler kafamda oturdu. Ay inşallah aynı zamanlarda oluruz 🥹 ben gonalf i çok kez kullandım arttırarak ama en fazla 150 kullanmıştım yumurtalarım 19/20/21 mm oluyordu genelde 2-3 tanesi. İnşallah 300 e hızlı bir cevap verirler yine büyürler

Amin Allahım yüzüne baksın inşallah 🤲 bu ilk tüp bebeğin değil mi canısı ben de ilk tüp bebeğin sandım

Amin Allahım yüzüne baksın inşallah 🤲 bu ilk tüp bebeğin değil mi canısı ben de ilk tüp bebeğin sandım
İşk tüp bebeğim canım aşılama da giç yaptırmadım ben ama önceki tedavimde klomen veya femara ; gonalf veya menopur sonrasında çatlatma iğnesi kullandım. Anlayacağın aşılamaya kadar olan süreçleri 4 ay boyunca deneyimledim

İşk tüp bebeğim canım aşılama da giç yaptırmadım ben ama önceki tedavimde klomen veya femara ; gonalf veya menopur sonrasında çatlatma iğnesi kullandım. Anlayacağın aşılamaya kadar olan süreçleri 4 ay boyunca deneyimledim

Anladım canım inşallah ilk ve son olsun Rabbim çok uğraştırmadan nasip etsin inşallah Amin 🤲🥰

Back
X