• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Kızzzz ayyy cok sevındımm maşallah maşallah tebrık ederım gözün aydın olsun. Sağlıklı buyusunler inşallah ay cok heyecanlı ya Rabım hayırlsını nasip etsın Guzel gunler görelim hep birlikte :dua: :KK200: :KK54: :halay:
Çoooooook sağol kuzum benim , amin inşallah 🤲💗hemde ne heyecan 😍 rabbim hepbirlikte çok güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah 😍🤲💗

Kızlarr selamlarr nasılsınız sezenosman sezenosman Kuzum çok mutlu oldum maşallahhh 💕🙏Ben giremiyorum buraya fazla çünkü sürecim çok zor geçiyor 5gündür geçmeyen migren ataklarım ve mide bulantılarınla yatak döşeğim😔😔Hiç iyi değilim açıkcası ayın 3’de kese görmemiz için dr randevumuz var🙏💕Sizleri çok seviyorum umarım bir anönce iyileşir aranıza dönerim 💜🙏💕

Kızlarr selamlarr nasılsınız sezenosman sezenosman Kuzum çok mutlu oldum maşallahhh 💕🙏Ben giremiyorum buraya fazla çünkü sürecim çok zor geçiyor 5gündür geçmeyen migren ataklarım ve mide bulantılarınla yatak döşeğim😔😔Hiç iyi değilim açıkcası ayın 3’de kese görmemiz için dr randevumuz var🙏💕Sizleri çok seviyorum umarım bir anönce iyileşir aranıza dönerim 💜🙏💕
Allah yar ve yardımcın olsun canm benim güzel sonuclar alirsn inşallah 🤲🏻

Çok geçmiş olsun kuzum iyi dileklerin için çok sağol💕 dün akşamdan beri benim de migrenim tuttu artık kaç güne geçer Allah bilir , gerçekten çeken bilir rabbim yardımcımız olsun geçen sefer 2 günde geçti diye yine sevinmiştim , nane yağı bir derece yine iyi geliyor ya da nane taşı gerçi biliyorsundur ama yoksa da al bir an önce en azından hafifletiyor cnm.3 ünde çok güzel haberler bekliyorum inş mutlaka bizi haberdar et 💗

Merhaba, tüp bebek transferi pozif sonuçlanıp 2023 Temmuz/Haziran ayında yavrularını kucağına almaya hazırlanan anneleri bekliyorum :)
İsimembriyo
Kalitesi
Transfer tarihiTahmini doğum tarihiCinsiyet
Senahmet Senahmet 5. Gün orta kalite11 ekim26 Haziran
@Lavinia585. Gün çift iyi kalite7 ekim25 Haziran
selin akkaya selin akkaya 4. Gün iyi kalite7 ekim26 Haziran
G Gulummmm 5. Gün iyi kalite5 ekim28 Haziran
sezenosman sezenosman 5. Gün çift orta kalite11 ekim29 haziran
@serraaslan4. Gün iyi kalite7 ekim28 Haziran
@Emineemine895. Gün çift iyi kalite19 ekim7 temmuz
F fadih 6. Gün embriyosu11 ekim26 haziran
kızlar merhaba, bende buraya gelmeye hak kazandım çok şükür :) 5. gün orta kalite çift embriyo. transfer tarihim 20 ekim. tahmini doğum tarihi 8 temmuz. benide listeye eklerseniz sevinirim :)

Merhaba bende de mide bulantısı olduğundan doktorum PRİAM DR 10mg hapı verdi iyi geliyor su dışında başka sıvılar tüketmemeye çalışıyorum doktorum bu süreçte çorba süt içme haşlanmış patates yeşil elma ye dedi yemeklerini de biraz daha tuzlu yiyorum iyi geliyor Allahım şifa versin 🌸

🥰 inşallah herşey gönlünce olur 🌸
Sağolasın canım, gıttım doktora enox ıcın 10 kutu aldım rapor cıkardı. Keseye baktı 2 tanesınde kalp atışı var dedı ama bırınde duyamadım dedı. Görüntü de 3 keseyi de gördü. Bir hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi. Dün akşam üzeri silnmeyle gelen az bişey kahverengi akıntım oldu. Gelişmeler böyle kızlar sizde nasıl gidiyor

kızlar merhaba, bende buraya gelmeye hak kazandım çok şükür :) 5. gün orta kalite çift embriyo. transfer tarihim 20 ekim. tahmini doğum tarihi 8 temmuz. benide listeye eklerseniz sevinirim :)
Tekrar hayırlı olsun cnm rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin 🤲💕 hatırladığım kadarıyla ilk kan testi sonucun da çok yüksekti değerin ikincisinde kaç çıktı ? , doktor ne zamana çağırdı kese için?

Tekrar hayırlı olsun cnm rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin 🤲💕 hatırladığım kadarıyla ilk kan testi sonucun da çok yüksekti değerin ikincisinde kaç çıktı ? , doktor ne zamana çağırdı kese için?
sağol canım teşekkür ederim. evet 10. gün 681 le öğrendim dün sabah tekrar kan verdim 1400 dü. tam 48 saat olmamıştı ama 40 saat arayla verdim. cumarteside kese için gel dedi doktorum.

sağol canım teşekkür ederim. evet 10. gün 681 le öğrendim dün sabah tekrar kan verdim 1400 dü. tam 48 saat olmamıştı ama 40 saat arayla verdim. cumarteside kese için gel dedi doktorum.
Hadi hayırlısı ile inşallah canım 🤲😍 bebişler büyüyor , kesin çoğul gebelik bu arada 😍

Back