• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Kızlar selamm baş ağrısından yine bütün gün yatak döşektim demin kalktım wc gittim ve peçeteye sildiğimde kahverengi akıntı geldi🙄İlk kez yaşıyorum sizce kötü birşey değildir dimi😔

Kızlar selamm baş ağrısından yine bütün gün yatak döşektim demin kalktım wc gittim ve peçeteye sildiğimde kahverengi akıntı geldi🙄İlk kez yaşıyorum sizce kötü birşey değildir dimi😔
Kırmızıya dönmediği sürece sorun olmuyor diye biliyorum ama siz yine de doktorunuza gidince soyleyin

Kızlar ben 7 haftalık oldum cumartesi günü doktora gitcem 5 haftalik gitmiştim kesti bebekleri görmüştüm ama benim hiç belirtim yok ne midem bulanıyor ne başka bir şey hayet iyiyim acaba sorun mi var cumartsiyi iple çekiyorum resmen😕
Canım bence bu adet ağrılarımız geçti o yüzden böyle bende de hiç bir şey yok. belki başlar bir aya falan
5haftalık gittiğinde kalp atışını falan duymuşmuydun canım ?

Maşallah sübhanallah kızlar çok güzel sonuçlar inşallah bizede kese görmek kalp atışı dinlemek ve sağlıkla ilerlemesini Rabbim nasip eder 🥰🤲🏻😍 bende Çarşamba günü kese görmeye gidicem inşallah güzel sonuçlar alırız ya rabbim 🤲🏻😍🥰
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum her şey gönlünce olsun 🌸💖

Canım bence bu adet ağrılarımız geçti o yüzden böyle bende de hiç bir şey yok. belki başlar bir aya falan
5haftalık gittiğinde kalp atışını falan duymuşmuydun canım ?
Evet hem keseyi hem bebeği gördüm belki de bir sıkıntı olmayacak bilemiyorum cumartesi günü artik öğrenirim

Kızlar benm kafam çok karışık bir yanım çok heycanlı öyleki kiminle göz göze gelsem ben hamileyim deyesim geliyor... Bir yanımsa gelen haftanın tedirginliğinde keseyi görebilecekmiyiz herşey yolunda mı diye kafamda deli sorular 😔😔😔😔😔
Kanda pozitifi gördükten sonra gerisi geliyor içini ferah tut her şey gönlünce olsun 🌸

Bence değil bende de oluyor ve normalmiş kafana taktığına bile değmiyor daha bu sabah peçete de kahverengi akıntı gördüm öğlenden sonrada kalp atışlarını dinledim 🥰 her şey yolundadır geçmiş olsun 🌸

Canım belirtilerin nelerdi peki?
Sürekli geçmeyen Bi regl ağrısı , sağ ve sol kasığımda bıçak saplanması hissi, ara ara ateş basması , çok fazla rüya görmek, halsizlik , olur olmaz şeylere ağlamak , göğüslerimde şişlik ve hassasiyet gibi bir sürü belirti yaşadım aslında canım ama mesela bu ağrıları vs kimi kadın hissedermiş kimisi hissetmezmiş o yüzden belirti olması kadar olmaması da normal 💗

Kızlar ben 7 haftalık oldum cumartesi günü doktora gitcem 5 haftalik gitmiştim kesti bebekleri görmüştüm ama benim hiç belirtim yok ne midem bulanıyor ne başka bir şey hayet iyiyim acaba sorun mi var cumartsiyi iple çekiyorum resmen😕
Hiçbir sorun yoktur bence kuzum allahın izniyle , ben doktora sordum regl ağrısı gibi ağrı çekiyorum diye bazı kadınlar hisseder bazıları hissetmez rahmin geliştiğini ikisi de normal dedi. Ben de mesela hep Bi kanama mı olacak tedirginliğindeyim ağrım oldukça bence olmaması daha güzel canım

Bende de oldu canım, cok sukur korkulacak bırsey degıl. Bende de başağrısı bende de oldu dus aldım daha rahatlamıstım, inşallah sana da faydası olur

Back