Merhaba kızlar bugün kontrole gittim. Dün bı arkadaşımız yazmıştı bebek beklenenden küçük diye benim de başıma şöyle geldi bilgilendirici olsun diye yazıyorum.Kanamali hasta olduğum için sürekli kontrole gidiyordum o yüzden bu kadar çok ultrasona girdim.
13 Ekim Perşembe gittiğimde 6+5 dediler( 6+4 sata göre)
17 Ekim pazartesi gittiğimde 7+0 dediler ( 7+1 sata göre)
19 Ekim Çarşamba başka bı doktora gittiğimde 7+0 dediler( 7+3 sata göre)
22 Ekim perşembe ilk iki gün gittiğim doktoruma gittim 7+5 dediler(7+6 sata göre)
Ben de ilk başta bı kafama taktım acaba bebeğim büyümüyor mu iki gün nasıl aynı ölçü çıkabilir diye ya da niye ilk ölçüme göre 2 gün geriye düştü bebeğim diye. Ama olabiliyormuş çok şükür her şey yolunda dedi doktorum
bundan sonra da 10.haftamda gelmemi söylediler kan ilaçlarına başlayacakmışım o zaman. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar bol bol dua edelim Rabbim sağlıkla versin kucaklarimiza bebeklerimizi
Bazen düşündükçe ağlıyorum nasıl bı mucize bu diye 1.5 cm olmuş bebeğim. İlk öğrendiğim zaman beta artacak mı telaşı. Beta arttı keseyi görme telaşı. Keseyi gördük bebeği görme telaşı. Bebek görüldü kalp atışı telaşı. Kanama sıkıntıları yaşadım %50 ihtimal verildi ama çok şükür bebeğim benimle kaldı. Niyeyse sizinle paylaşmak istedim duygularımı