Hıc agrım olmazdı regl oldugum zamanlar geceleri değilde gündüzleri falan cok oluyorum uc gündür canım gercekten yürüyemiyorum resmen. Evet maden suyu ıcıcem yarın alıcam normalde sevmem de lımon sıkar içerim artıkSanirim magnezyum eksikliği canim kızımda da yaşadım çok zordu özelikle geceleri kramplar bacak ağrısı halsizlik yorgunluktan. Bu kez çok.sukur erken başlamadı ama ben maden suyunu çok tüketiyorum. Birde regllerim çok san cili geçerdi. Doktorum magnezyum eksikliği olunca böyle çok sancı çeker dedi bayanlara o şekilde ilaç kullanarak toparladım ben de. Magnezyum ilacı yani. Ama maden suyunu öneriyorum muhakkak
Ayy harika maşallah canimmHıc agrım olmazdı regl oldugum zamanlar geceleri değilde gündüzleri falan cok oluyorum uc gündür canım gercekten yürüyemiyorum resmen. Evet maden suyu ıcıcem yarın alıcam normalde sevmem de lımon sıkar içerim artıkteşekkur ederimm İkiz gebeliğim bu arada
Kendim gitmiş kadar heyecanlandımBugün kontrole gittik. 2.5 cm olmuş bebiş herşey yolunda dedi çok şükür. Kilo aldım deyince kilo değil ödemmiş vücut su topluyormuş . İştah açılınca Makarna karbonhidrat gibi yiyecekleri tüketme dedi. Acı gerçekler böyle
Benimde iştahım açıldı. Özellikle tam yatacağım zaman çok acikiyorum. Eğer bişey yemezsem gece bulantosi oluyor. Onun dışında hiç bulantım yok. Sabah bile bulantılarım bitti...hemde nasıl lezzetli herşey.Çok minnacıklar dahaSağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Benim de karnım şişiyor akşamları ama bazen diyorum keşke iştahım biraz azalsa. Yediğim içtiğim herşey daha lezzetli geliyor. Sürekli kendimi kontrol etmeye çalışıyorum.
Çok şükür bulantılar bittiyse artık tadını çıkarma zamanıBenimde iştahım açıldı. Özellikle tam yatacağım zaman çok acikiyorum. Eğer bişey yemezsem gece bulantosi oluyor. Onun dışında hiç bulantım yok. Sabah bile bulantılarım bitti...hemde nasıl lezzetli herşey.
Listede varsın ama herhangi bir bilgi vermediğin için kese kalp atışı falan güncellememişimMerhabalar canim
Ben de ekimde güzel haberi almıştım
Yapmazlar diye düşünüyorum..ama siz yinede bı danışın. Bende 3 4 gündür dolguları dilimle hissediyorum usttekiler sanki çıkacak gibi. Sanırım dişlerimiz güçlerini kaybetmeye başlıyorlarKızlar kahvaltı yaparken daha önce dolgu yaptırdığım dişimin dış kısmı kırıldı yanağıma doğru olan kısımhamileyken hiç bi işlem yapmazlar mı şu an bilgisi olan var mı
Bu aylarda yapmazlar ilerleyen aylarda yapıyorlar die biliyorum bendeKızlar kahvaltı yaparken daha önce dolgu yaptırdığım dişimin dış kısmı kırıldı yanağıma doğru olan kısımhamileyken hiç bi işlem yapmazlar mı şu an bilgisi olan var mı
Yaa benim ilk hamileliğimYapmazlar diye düşünüyorum..ama siz yinede bı danışın. Bende 3 4 gündür dolguları dilimle hissediyorum usttekiler sanki çıkacak gibi. Sanırım dişlerimiz güçlerini kaybetmeye başlıyorlarher hamileliğimde diş problemi çektim insaAllah bunda olmaz .
Bugün doktora gidebilirsem sorarım bi yine deBu aylarda yapmazlar ilerleyen aylarda yapıyorlar die biliyorum bende
Çok teşekkür ederim :)Geçmiş olsun
Ne güzel bende haftaya gitcem kontrole karnım büyüyo ama inşallah bebişte büyümüştür çok merak ediyorumKızlaaar doktordan geldim normalde devlette muayene oluyorum eşim hiç görmemişti bebeği bugün beraber özele gittik ne kadar büyümüüüüş4.2 cm olmuş hareket ediyordu o kadar güzel kii Rabbim isteyen herkese nasip etsin doktorun yanından çıktığımdan beri ayaklarım yere basmıyo sanki 11+3 günlük cinsiyet için bana sorarsan kıza benziyo ama daha erken kesin konuşmak için dedi
Karnım benim de büyümüş gibi geliyodu bana sordum doktora o bebekten değil daha dediNe güzel bende haftaya gitcem kontrole karnım büyüyo ama inşallah bebişte büyümüştür çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?