benimde 2 3 gunde bir kahverengi leke geliyor annem ben sana hamileyken 4 5 ay normal adet gibi adet oluyordum dedi ama insan tedirgin oluyor yinede bebislerimiz iyi olsunlardaMerhaba, cevabınız için teşekkür ederim. Bayadır giremedim buraya. Benim de kanamam geçti, doktora da gittim bir sorun görmedi çok şükür ama yine de progestan başladı. Şimdilik devam ediyorum kontrole kadar. Bu arada progestan kullanırken de hafif pembe leke olabilir dedi. Onu da sorun yapmıyorum şimdi
Çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda kucaginizi doldursun..Hayırlı akşamlar malesef bebeğimin kalbi durduğu için alındı bugün. İnşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi, dikkat edin kendinize tadını çıkarın hamileliğin,beni listeden silebilirsiniz
Amin inşAllah kuzumçok sevindim inşallah yakında bu zor günleri unutup hamileliğin tadını çıkaracağız
Ben 58 kiloyla hamile kaldım şuan 60 kiloyum 9.haftada falan fark ettim belirginleştiğini ama şuan 10+6 artık baya sıkıyor pantolonların beli alışveriş yapmam lazımBen doğum kontrol ilacını bıraktıktan sonra 8 kilo aldım. Sonra da hamile kaldım. 9 hafta şimdiden pant. Düğmesini iliklemeden geziyorum
Bana keseği gördüğümüz haftadan yani 5. haftadan başlatdı doktorum,önlem olarak.Başlamanız iyi olmuş.Merhaba normalde kullanmıyordum ama geçen çarşamba doktora gittim. Yurtdışına seyahat edeceğim için nolur nolmaz diye başladım. Şimdi kullanıyorum
Geçmiş olsun,Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Allah korumuş sizi de. Amin inşallah çok teşekkür ederim. Allah herkesin evladına hayırlı uzun ömürler versin.Çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yasatmasın. Allah tez vakitte hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin bende ikizlerimin birini 10 küsür haftalıkken birini 13 haftalıkken kaybetmiştim 17-20 gün olmus ilki ölünce ve ben sonradan ögrendim. Rabbim sabır versin. Acısı geçmiyo ama alısıyorsun sonra hayata devam ediyorsun Rabbim kalbini ferahlatsın
Amin inşallah, çok teşekkür ederimÇok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda kucaginizi doldursun..
Çok geçmiş olsun bende bundan önceki gebeliğimde 16 haftalıktan bebeğimi kaybettim yaşamayan bilemez zor bir durum ancak umudunuzu kaybetmeyin inşallah yakın zamanda sağlıcakla tekrar hamile kalırsınızHayırlı akşamlar malesef bebeğimin kalbi durduğu için alındı bugün. İnşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi, dikkat edin kendinize tadını çıkarın hamileliğin,beni listeden silebilirsiniz
Geçmiş olsunKızlaaar çok şükür çıktım hastaneden. Bugün işe de başladım maalesef. Genel durumum şükür iyi. Allah'ım herşeyin hayırlısını versin
Allah şifa versin,inşallah bir zararı olmazKızlar ben covid oldum yabebeğe bir zararı olur mu endişeliyim
Bende öyleyim 10+5im bacaklarım agrıyor nedense persembe randevum var haftaya gidincr söyleyecegım yürüyemedim resmenArkadaşlar iyi akşamlar.10 .haftadayım.Bazen böyle sanki bir noktada sancı gibi ağrı oluyor.Kanamam yok.Randevum haftaya.Benim gibi olan var mı?
Merhabalar canimKızlar naberpek bi sessizleştik galiba herkes sakince zaman geçmesini bekliyor yok mu bu hafta ikiliye gitcek olan benim haftaya ikili inşallah güzel şeyler duyarım
Ben de kızımda 11 haftalikken yüzdelik olarak söylemişti dr ve doğru çıkmıştıBenim 28 kasım ikili test meraklaaa cinsiyet öğrenme haftalarımızı bekliyorum
Sanirim magnezyum eksikliği canim kızımda da yaşadım çok zordu özelikle geceleri kramplar bacak ağrısı halsizlik yorgunluktan. Bu kez çok.sukur erken başlamadı ama ben maden suyunu çok tüketiyorum. Birde regllerim çok san cili geçerdi. Doktorum magnezyum eksikliği olunca böyle çok sancı çeker dedi bayanlara o şekilde ilaç kullanarak toparladım ben de. Magnezyum ilacı yani. Ama maden suyunu öneriyorum muhakkakBende öyleyim 10+5im bacaklarım agrıyor nedense persembe randevum var haftaya gidincr söyleyecegım yürüyemedim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?