- 7 Ocak 2014
- 3.118
- 4.393
- 38
Benimki ortada sanki nasıl bilecemKesenin sağında göründüyü zaman kız oluyor diyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki ortada sanki nasıl bilecemKesenin sağında göründüyü zaman kız oluyor diyorlar
Valla kimse yorumlamıyor canım, ben perşembeden beri atıyorum, bilenler daha gruba girmedi galibabeni de yorumlar mısınız kızlar
bu 6 haftalık
ve net olmayan 8 haftalık
ay gerçekten diğer konulara da baktım kimse yok benim geçen de gözden kaçmıştı napalım sabredeceğizValla kimse yorumlamıyor canım, ben perşembeden beri atıyorum, bilenler daha gruba girmedi galiba
Ben mesela dalamıyorum çok zor uykum geliyor bazen uyku sıkıştırın a dalamıyorum anlamadım neden böyle oluyorKızlar iyi geceler ben lavaboya çok sıkışıyorum gece uykumda en az 3 kez gidiyorum her kalkışımda da uykum bozuluyo nolcak böyle zaten uykuya dalmada problem yaşıyorum uyumak için göz yorucu videolar izliyorum benim gibi olan var mı?
İlaç versin doktorunuzKızlar bulantı kusma işini nasıl yapıyorsunuz özellikle çalışanlar ben çok zorlanıyorum sürekli bulantım kusmam oluyor acil normal deyip gönderiyor raporda yazmıyor.
mathildays yesilcan86 bir hanım vardı,o yorumluyordu,onun da bebeğinin kalbi durduğu için gruptan ayrılmış sanırım.Valla kimse yorumlamıyor canım, ben perşembeden beri atıyorum, bilenler daha gruba girmedi galiba
sizinki ortada,erkek ola bilir
sizde resim net değil,bence kız, sağ tarafda gözüküyor,resim karındanmı?Vaginal olunca tersine oluyor,yani vaginal bakıldığında soldaysa kız,sağdaysa erkek diyordu o hanımbeni de yorumlar mısınız kızlar
bu 6 haftalık
ve net olmayan 8 haftalık
Onu bilmiyorum hiç ama ben lavaboya sıkışıyorum o yüzdende uykum kaçıyo umarım normaldirBen mesela dalamıyorum çok zor uykum geliyor bazen uyku sıkıştırın a dalamıyorum anlamadım neden böyle oluyor
Valla kimse yorumlamıyor canım, ben perşembeden beri atıyorum, bilenler daha gruba girmedi galiba
Mayıs annelerini takip ederseniz . Ordaki hanimlarda bu teoriler çoğunlukla tutmadımathildays yesilcan86 bir hanım vardı,o yorumluyordu,onun da bebeğinin kalbi durduğu için gruptan ayrılmış sanırım.
aa öyle mi?Çok sabırsız herkes.Erkenden öğrenmek istiyoruzMayıs annelerini takip ederseniz . Ordaki hanimlarda bu teoriler çoğunlukla tutmadı
Bulantı için rapor vermezler doktorunuzdan ilaç isteyin işteyken içersiniz bulantınız olmaz rahatlatırKızlar bulantı kusma işini nasıl yapıyorsunuz özellikle çalışanlar ben çok zorlanıyorum sürekli bulantım kusmam oluyor acil normal deyip gönderiyor raporda yazmıyor.
Çok doğru.Allah sağlıcakla kucağımıza almayı herkese nasip etsin.Bende kaygı çok.Haftalarımız aynı.Ne hiss ediyorsunuz?Benim sabahları midem bulanıyor bir az.Başka da belirtim yok,o yüzden bir şey oldumu acaba demeden duramıyorum.Grip de oldum üstelik,burnum akıyor,üşütmüşüm.Bu da beni korkutuyorİki kız evladım var. Bı tane daha kızım olsa hiiic üzülmem hatta sevinirim. Tanıdığım bildiğim duygularımızin aynı olduğu cinsiyet olması çok güzel. Erkek olsa da hiç uzulmem hatta buna da çok sevinirim. Buda hayatımda tatmadigim bir duygu.. erkek annesi olmak...
O sebepten çokta takılmayın . Gerçekten tek isteğim sağlıklı olmaları hamile kaldığından beri orta çaplı bir kaygı bozukluğu yaşıyorum sanirim. her an bişi olacak gibi geliyor. Bebek sağlıksız olacak gibi geliyor vs..
O yüzden bol bol dua edelim. Sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar. Eninde sonunda öğreneceğiz zaten cinsiyetlerini..
Diğer hamileliklerimde hatim yapmıştım doğum yapana kadar. Bunda da başladım. Bunlara inanan annelere tavsiyem olsun. Hatime başlayın. Yasin okuyun günlük. Haftalık Meryem suresi.. elinizi karnınıza koyup Allah'ın ElMusavvir ismini zikredin. ElMusavvir O En güzel şekli veerendir demek....
Siz de grip olmuştunuz geçtiğimiz günlerde, şimdi nasılsınız?İyileşmek için ne yaptınız?Onu bilmiyorum hiç ama ben lavaboya sıkışıyorum o yüzdende uykum kaçıyo umarım normaldir
Benim bir günüm bir günümü tutmuyor. Bir gün gün boyu mide bulantısı yaşarken bir gün hiç olmuyor. Sabahları mutlaka aç karnına kusuyorum. Mide suyunu çıkarınca rahat ediyorum. Eksi ve tuzlu besleenebiliyorum. Ağır yemekler yiyemiyorum. Ani hareketlerde kasıklarımda kramp tarzi ağrı oluyor. Bende geçen hafta gribi atlattım. Hafif bı oksurugum kaldı. Ben yaklaşık bir haftadır Kuru dut kaynatip sabah akşam iciyoeum vücuttaki enfeksiyonu atsın diye. Bana çok iyi geldi. Çok ta yapacak bişi yok. Eğer çok ateşiniz olursa mutlaka doktora gidin.Çok doğru.Allah sağlıcakla kucağımıza almayı herkese nasip etsin.Bende kaygı çok.Haftalarımız aynı.Ne hiss ediyorsunuz?Benim sabahları midem bulanıyor bir az.Başka da belirtim yok,o yüzden bir şey oldumu acaba demeden duramıyorum.Grip de oldum üstelik,burnum akıyor,üşütmüşüm.Bu da beni korkutuyor
İlk hamilelik heralde. Hormonlar canım hormonlar benim son üç ayda çok olmuştu.Kizlar midem yanıyor neden olur ki kayniyo resmen