Bende de oluyor doktoruma söyledim hormonlardan ve Rahim genişlediğinden dolayı demişti ama doktoruna sor yinedeKızlar hayırlı akşamlar
Akşamdan beri rahmimde ve vajinamda batma hissediyorum bi sorun yoktur değil mi yaşayan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de oluyor doktoruma söyledim hormonlardan ve Rahim genişlediğinden dolayı demişti ama doktoruna sor yinedeKızlar hayırlı akşamlar
Akşamdan beri rahmimde ve vajinamda batma hissediyorum bi sorun yoktur değil mi yaşayan var mı
Teşekkür ederim canımÇok çook geçmiş olsun
Sivilcenin dibini yaşıyorum şuan 5 tane kocaman sivilcem var çok felaketKızlar sivilcelenen var mı ya benim adet dönemi gibi yüzümde sivilce çıkmaya başladı normal mi acaba
Benimde yeni atmaya başladı umarım sürekli hale gelmezSivilcenin dibini yaşıyorum şuan 5 tane kocaman sivilcem var çok felaket
Hep söylüyorum sürekli ilgileniyorum zaten seviyorum arada bir cileden çıkıyorum, cokta uzatmıyorum yinede sarılıyorum sevdiğimi söylüyorum benim için ne kadar değerli olduğunu söylüyorumAllah yardımcınız olsun inşaallah iyi olur olabildiğince sarılın cocugunza sürekli onu çok sevdiğiniz söyleyin minik kalbi bunlarla dolsun
Çok doğru, Rabbim sabır versin hepimizeAnnelik ne zor şey, oluyor öyle arada bizde insanız yapmamamız gereken şeyleri yapabiliyoruz benimde 2 yaşında dünya tatlısı kızım var benimde bu aralar sesimin pek bi ayarı yok. Sardığımız pamuklar bile incitirmi diye tedirgin olurken bizler incitebiliyoruz.
Off bende diyorum nerde bu hamilelik güzelliği?Bende de çıkıyor ve normalde bende hiç çıkmazdıKızlar sivilcelenen var mı ya benim adet dönemi gibi yüzümde sivilce çıkmaya başladı normal mi acaba
Kız çocuklar annesinden guzelligini alırmıs hamileyken :))Off bende diyorum nerde bu hamilelik güzelliği?Bende de çıkıyor ve normalde bende hiç çıkmazdı
Bende göremedim henüz o güzelliği 1Off bende diyorum nerde bu hamilelik güzelliği?Bende de çıkıyor ve normalde bende hiç çıkmazdı
Geç döllenme olduğu için olabilir stres yapmadan bir sonraki randevunu bekleMerhaba hanımlar ben 6+2 haftalık hamileyim. Aslinda son adet tarihi 5-6 eylul ama gec döllenme olmuş. Kese göründü ama kalp atışı yok. Normal mi bu? Önceki hamileliklerimde 6 haftalikta kalp atışı oluyordu
Aynı durumdayım sat 11 eylül geçen cuma gittim sadece kese göründü ve 6mm di . Ama benim beta da 4-5 bin civarıydı o gün. Beta değeriyle örtüşüyor demişti doktor. Bu cuma tekrar gideceğim inşallah bebek kalp atışı falan görünür. Sizin kan değeriniz kaçtı kese göründüğünde ve kesenin boyutu ne kadardı? Umarım sağlıkla ilerlerMerhaba hanımlar ben 6+2 haftalık hamileyim. Aslinda son adet tarihi 5-6 eylul ama gec döllenme olmuş. Kese göründü ama kalp atışı yok. Normal mi bu? Önceki hamileliklerimde 6 haftalikta kalp atışı oluyordu
Bende duydum inşallah doğrudurKız çocuklar annesinden guzelligini alırmıs hamileyken :))
Ondan bitanede bende varBende duydum inşallah doğrudur
Eşim kız babasıyım diye dolanıyor ortalarda
Ay çok komikler yaOndan bitanede bende var
Ben tüketiyorum dahiliye doktoru tüket dedi.Kizlar çay kaşığınin ucuyla site tarçın atıp tarçınlı süt içiyorum varmı aranızda gebelikte tarçın tüketen
Senin taze mi oldu canımHayır canım rahim dinlendirme yapılacaksa embriyolar donduruluyor sanırım 3 kere adet gördükten sonra transfer yapıyorlar