- 29 Eylül 2022
- 312
- 273
Kalp atışını duyduktan sonra 12 yada 13 haftada gel dedi ikili test içinKızlar kalp atışını duyduktan sonra bir daha ne zaman çağırdı doktorunuz? Benimki 2 hafta sonra tekrar gel dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp atışını duyduktan sonra 12 yada 13 haftada gel dedi ikili test içinKızlar kalp atışını duyduktan sonra bir daha ne zaman çağırdı doktorunuz? Benimki 2 hafta sonra tekrar gel dedi
Son regl başlangıcından hesaplanıyor 9 haftalık kesinlikle görülür varsaBen hesapladım 8 haftaya denk geliyor ama regl günümden hesaplayinca 9 haftaya denk geliyor 2 Eylül son regl baslangiciydi 8 eylül ilişkiydi
Abla benim konum çok farklı ben iç çamaşırı üzerinden sürtünmeyle bir ilişki yaşadım zevk suyu veya sperm iç çamaşırını aşıp benim sivilarimla rahmime ilrtlemistir diye şüpheleniyorum 2 kere regl oldum ama gebelikte 9 ay regl gören kişiler olduğunu duyunca çok tedirgin oldum en iyisi bir doktora muayene olayım dedimSiz test yaptınız mı ilk defa mı kontrole gidiyorsunuz?
Abla benim konum çok farklı ben iç çamaşırı üzerinden sürtünmeyle bir ilişki yaşadım zevk suyu veya sperm iç çamaşırını aşıp benim sivilarimla rahmime ilrtlemistir diye şüpheleniyorum 2 kere regl oldum ama gebelikte 9 ay regl gören kişiler olduğunu duyunca çok tedirgin oldum en iyisi bir doktora muayene olayım dedimaddt döngünüz kaç gün?O kadar erken yumurtladığınıza emin misiniz?Başka bir gün ilişki olmadımı?
evde test yaptınız mı?testde çift cizgi çıktı mı?Abla benim konum çok farklı ben iç çamaşırı üzerinden sürtünmeyle bir ilişki yaşadım zevk suyu veya sperm iç çamaşırını aşıp benim sivilarimla rahmime ilrtlemistir diye şüpheleniyorum 2 kere regl oldum ama gebelikte 9 ay regl gören kişiler olduğunu duyunca çok tedirgin oldum en iyisi bir doktora muayene olayım dedim
Yok hayir hiç test yapmadım ilişki üzerine 2 kere regl olunca rahatlamstim sonra okuduklarim korkuttu doktora gidiyim dedim umarım yoktur böyle bir şeyevde test yaptınız mı?testde çift cizgi çıktı mı?
Surtunmeyle iliski yasadin. Uzerine 2 ay da regl oldun. Ama hala daha hamile oldugundan suphelendigin icin doktora mi gitmek istiyorsun?Yok hayir hiç test yapmadım ilişki üzerine 2 kere regl olunca rahatlamstim sonra okuduklarim korkuttu doktora gidiyim dedim umarım yoktur böyle bir şey
Benimki ikili teste çağırdı 12.haftada problem olmadığı sürece gelmene gerek yok dedi akıntı kanama vs.durumu hariçKızlar kalp atışını duyduktan sonra bir daha ne zaman çağırdı doktorunuz? Benimki 2 hafta sonra tekrar gel dedi
Evet ama bakire değilim ben sürtünmeyle herkes imkansız dedi bir konu açtım ama zevk suyu veya spermler iç çamaşırını geçip benim sıvılarım ile rahimime ilerler diye korktum , regl olunca da gebelikte de düzenli regl görenler var diye okuyunca tedirgin oldumSurtunmeyle iliski yasadin. Uzerine 2 ay da regl oldun. Ama hala daha hamile oldugundan suphelendigin icin doktora mi gitmek istiyorsun?
hamile değilsiniz,merak etmeyin.Evde test yapın önce.Çift cizgi çıkarsa,kan testi yaptırırsınız.Sonraki aşamada doktora gidilir,daha çift cizgiyi görmeden ne doktoru.Yaşınız da küçük galiba.Yok hayir hiç test yapmadım ilişki üzerine 2 kere regl olunca rahatlamstim sonra okuduklarim korkuttu doktora gidiyim dedim umarım yoktur böyle bir şey
22 yaşındayım ama o testlerde pek güvenilir gelmiyor direkt usg de bakılsa gözükmez mihamile değilsiniz,merak etmeyin.Evde test yapın önce.Çift cizgi çıkarsa,kan testi yaptırırsınız.Sonraki aşamada doktora gidilir,daha çift cizgiyi görmeden ne doktoru.Yaşınız da küçük galiba.
Canim sana ne diyecegimi inan bilmiyorum ama suan hamile olman 0n altinda. Bu baslikta gordugun insanlar nelerin stresini yasiyor. Lutfen bir dahaki iliskinde korun. Burda forumda yazmadan once de internetten nasil hamile kalinacagini iyice arastir, kendini egit bu konuda.Evet ama bakire değilim ben sürtünmeyle herkes imkansız dedi bir konu açtım ama zevk suyu veya spermler iç çamaşırını geçip benim sıvılarım ile rahimime ilerler diye korktum , regl olunca da gebelikte de düzenli regl görenler var diye okuyunca tedirgin oldum
Sen yanlış yerdesin bu iş öyle basit değil burda nelerle uğraşıp hamile kalan insanlar var ne tedaviler ne süreçten geçen keşke herşey senin dediğin kadar kolay olsaydı hamile falan değilsindir boşuna stres yapmaYok hayir hiç test yapmadım ilişki üzerine 2 kere regl olunca rahatlamstim sonra okuduklarim korkuttu doktora gidiyim dedim umarım yoktur böyle bir şey
Araştırdım fakat bu yüzden bu kadar tedirgin oldum yani gebelikte regl görülür , sürtünmeyle gebe kalınır gibi konulardaki yorumlardan dolayıCanim sana ne diyecegimi inan bilmiyorum ama suan hamile olman 0n altinda. Bu baslikta gordugun insanlar nelerin stresini yasiyor. Lutfen bir dahaki iliskinde korun. Burda forumda yazmadan once de internetten nasil hamile kalinacagini iyice arastir, kendini egit bu konuda.
Evet abla farkındayım kesinlikle kötü bir amacım yoktu buraya sormakta biraz hassas konu farkındayım ama yarın doktora gideceğim için korkum hatsafhada ne olur nasıl olur bilemiyorumSen yanlış yerdesin bu iş öyle basit değil burda nelerle uğraşıp hamile kalan insanlar var ne tedaviler ne süreçten geçen keşke herşey senin dediğin kadar kolay olsaydı hamile falan değilsindir boşuna stres yapma
Canım git eczaneden test al 5 tl bir sey kafan rahatlar en azındanAbla benim konum çok farklı ben iç çamaşırı üzerinden sürtünmeyle bir ilişki yaşadım zevk suyu veya sperm iç çamaşırını aşıp benim sivilarimla rahmime ilrtlemistir diye şüpheleniyorum 2 kere regl oldum ama gebelikte 9 ay regl gören kişiler olduğunu duyunca çok tedirgin oldum en iyisi bir doktora muayene olayım dedim
Ya da sabah 9 da aç karnına saglık ocagina veya hastaneye gidiyorsun. Test istiyorum diyorsun. Rutin testler zaten (hamilelik testi yazmaz ailem gorur diye korkuyorsan) orda gün icinde e nabızdan sonuclarına bakıyorsun.Evet abla farkındayım kesinlikle kötü bir amacım yoktu buraya sormakta biraz hassas konu farkındayım ama yarın doktora gideceğim için korkum hatsafhada ne olur nasıl olur bilemiyorum
3 hafta sonraya çağırdıKızlar kalp atışını duyduktan sonra bir daha ne zaman çağırdı doktorunuz? Benimki 2 hafta sonra tekrar gel dedi