• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

5.gün embiryosu 12 gün sonra çıkıyormuş geçen hemşire söyledi 3.gun embiryosu 10 gün sonra imiş

Herkese merhabalar bugün aşılama oldum . Fakat pek umutlu değiliz sperm sayımız çok azdı . Ama yinede denemek istedik . Bir sonraki aşama tüp bebek olacak. Sizde en iyi tüp bebek merkezi başarı oranı yüksek merkez neresidir . Yardımcı olursanız düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲

Bende Almanyadan geldim canim bayadir burdaim system hastanesi GökalpÖner doktorum cok sükür ikinci denemem bu doktorumdan cok menmunum burda tedavi görüceksen bi git görüs pisman olmazsin😍 hadi insallah sende güzel haberler verirsin canimm 🥹🤲🏻
Canım ben de Acıbadem hastanesi doktor Mustafa taşla tedaviye devam ediyorum inşallah sağlıcakla sıkıntısız bir gebelik nasip etsin Rabbim😍♥️🤲🏻

Merhabalar 🥰🌸hayır tekrarlamadım eşim kan günü tam öğrenelim diye ısrar ediyor ben de evden çıkamıyorumm 😅merakla heyecanla bekliyorum kan gününü 🥰lütfen dua ediniz 🥰😊🤲
İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır 🙏🏻🥰
Ne zamandı kan gününüz. Benim eşimde yapmama izin vermiyor. Yani bende de o cesaret yok zaten de oda aynı kafada 😂

Back
X