• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendede var cnm ama şuan acayip tuttu belim ayağım bilmiyorum kötü düşünmekte istemiyorum inş normaldir adet belirtisi değildir 🙏
Kalbini karartma ins. Kötü bişey yoktur. İnan bende aynı durumdayim normalde magnezyum içiyorum iyi geliyor ama şimdi durum netlesmeden doktora sormadan icmeyeyim diye biraktim.

Çıkrı kızlar sonuç yine olmadı
Ah canım benim şuan ne desek boş asla bu durumu hafifletecek bi söz yok rabbim inş tez zamanda bu mübarek günler hürmetine nasip eder sana 🙏 istediğin kadar ağla içini boşalt yarın yeniden ayağa kalk imtihan bu sonuçta elbet başaracağız geçmeyi

Kızlar günaydın dün okuyamadım ama şimdi fırsatım oldu, genetikle ilgili çok yazmışsınız kafam karıştı birde onu dert ettim şidmi 🫠
Ben ilk başta ngs’ye yollamadan dondurma yaptırdım, transfer sonrası 7+5 kalbi durunca biyopside trizomi geldi. Bende kalan embriyolardan 4 tanesini çözdürüp ngs’ye yolladım bir daha aynı şeyleri yaşamayalım diye, hepsi iyi geldi. Sizde pgt li olsa bile düştü kalbi durdu yazmışsınız korktum şimdi 🫠 zaten dondur çözdür kafama takılıyordu birde bu eklendi 😂😂
Canım sen konuşulanlara takılma herkesin durumu farklı herkes kendi yaşadıklarını anlatiyor senin başına bunlar gelicek diye bişey yok ki.🩵 Ama pgtlininde %100 diye bir şansı da yok. Hiçbirinin yok Bazen 2.gun embriyosu evlat oluyor bazen iyi dedikleri 5.gun embriyosu tutunmuyor bile Maalesef bu surec bize Sabri, tevekkülu öğretiyor. Teslim olmaktan başka yapacak biseyimiz yok 😔🙏

Aşkım kasma kendini, sınava giriyormuşsun gibi çok zor bir his, test günün ne zaman? Olmadı bunca dayanmışsın test gününü bekle istersen
Hastanenin verdiği kağıtta 22 Mart dio ama doktorum 19nda yap çıkar dedi pazartesi serumlarım var valla artık bi taraftanda eğer yoksa boşuna taktırmak istemiyorum

Canım sen konuşulanlara takılma herkesin durumu farklı herkes kendi yaşadıklarını anlatiyor senin başına bunlar gelicek diye bişey yok ki.🩵 Ama pgtlininde %100 diye bir şansı da yok. Hiçbirinin yok Bazen 2.gun embriyosu evlat oluyor bazen iyi dedikleri 5.gun embriyosu tutunmuyor bile Maalesef bu surec bize Sabri, tevekkülu öğretiyor. Teslim olmaktan başka yapacak biseyimiz yok 😔🙏
Doğru diyorsun aşkım benim giden 5.gün 6aa kaliteydi, gönül hoca transfer günü günün embriyosu demişti ama yaşadıklarımıza bak. İnşAllah hayırlısıyla olsun, teslim oldum artık pozitif olmaya çalışıyorum 🫠😍🩶

Hastanenin verdiği kağıtta 22 Mart dio ama doktorum 19nda yap çıkar dedi pazartesi serumlarım var valla artık bi taraftanda eğer yoksa boşuna taktırmak istemiyorum
19 dediyse testte çıkar cnm ama sen nasıl kendini mutlu hissediceksen öle yap istersen hiç yapma bekle 3 gün var zaten

Evet 19 yaptır o zaman aşkım, zaten çatlatma iğnesinin etkisi 12 günde geçmiş olmuyormu senin yarına bir şeyin kalmaz İnşallah, yarından sonrada yaptığın pozitif olacak Allahın izniyle 😍🙏

Kızlar bi bakar mısınız

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 25
  • image.webp
    image.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 24
Back
X