• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Keseyi bugunmu gördünüz tebrik ediyorum saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eylesin Rabbim canim peki kalp atisi ne zaman gidiceksin? Keseyi hördün an kalp atisi olmuyormu yaa 🥹❤️
Keseyi beta öğrendikten 10 gün sonra çağırıyorlar kalp atışı içinde 15 gün sonra gel dediler 26 da gidicem inşallah 🙏🏻🙏🏻

Selam kızlar 2 gündür Gonalf 300 kullanıyorum.Bugun de vurulup yarin sabah hastaneye gideceğim inş.
Bugün öğlen 12 den sonra rahatsizlandim mide bulantısı ateş halsizlik el kol tutmamasi gibi.isten izin alıp eve geldim yatıyorum 3 saattir.ilaclarin etkisi mi benim gibi olan var mı? Daha tedavinin başındayım böyle olursa ilerleyen günler zor geçecek gibi
HAMILE olayım da varsın gecsin

Selam kızlar 2 gündür Gonalf 300 kullanıyorum.Bugun de vurulup yarin sabah hastaneye gideceğim inş.
Bugün öğlen 12 den sonra rahatsizlandim mide bulantısı ateş halsizlik el kol tutmamasi gibi.isten izin alıp eve geldim yatıyorum 3 saattir.ilaclarin etkisi mi benim gibi olan var mı? Daha tedavinin başındayım böyle olursa ilerleyen günler zor geçecek gibi
HAMILE olayım da varsın gecsin
Bi hastaneye gidin serum filan taktırın isterseniz gonalf ler yapmaz öyle bişey. Salgına filan yakalanmayın da

Keseyi beta öğrendikten 10 gün sonra çağırıyorlar kalp atışı içinde 15 gün sonra gel dediler 26 da gidicem inşallah 🙏🏻🙏🏻
Ay bende öyle pazartesi kese icin gidicem ama ben saniyodumki o gün kalbinide duyucam 🥹 onada 15 gün sonrayami veriyolar demek neyse saglik olsun bekleriz nolcak cok sükür 🥰 Tebrikler caniim ayniyiz assa yukari seninlee K Kamell

Evet kuzum sendemi ? Hemserimi ciktikl bulusuruz burdaysan caniiim 😍 amin insallah canim darisi tüm burdakii kizlara insallh 🤲🏻❤️
Ay evet ben de Kayseriliyimm ama şu an Bingöl’de görev yapıyorum🤗 ayın 28’inde geleceğim 2 Ekim de kontrolüm var sonra da transfer hazırlığım başlayacak bu arada hangi doktora gidiyordun
Ayy görüşelim 😍♥️

Ay evet ben de Kayseriliyimm ama şu an Bingöl’de görev yapıyorum🤗 ayın 28’inde geleceğim 2 Ekim de kontrolüm var sonra da transfer hazırlığım başlayacak bu arada hangi doktora gidiyordun
Ayy görüşelim 😍♥️
Bende Almanyadan geldim canim bayadir burdaim system hastanesi GökalpÖner doktorum cok sükür ikinci denemem bu doktorumdan cok menmunum burda tedavi görüceksen bi git görüs pisman olmazsin😍 hadi insallah sende güzel haberler verirsin canimm 🥹🤲🏻

inşallahhh kuzum. ama kesinlikle aynı yerde ver tekrar. doktorum bana çok net söyledi. her ölçüm cihazının kalibrasyonu farklı oluyormuş. ben 8. gün dış bir laboratuvarda 50 gördüm. kendi merkezimizde 55 gördüm 43 saat sonra. değeri görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü . halbuki hiç yaptırmasaydım 8. gün başka bir yerde 55 değerini görünce havalara uçacaktım. 2 gündür kendimi yedim bitirdim yarın da artışım iyi olursa inş yoluma bakarım. olmazsa da durum netleşir en azından.
Ya ben iki gün sonra mecbur merkezde gidip vercem aynı yerde veremem sadece bugün acile yakındım diye 😔 kafam karıştı şuan ya

Var tabi olmazmııı😂
Koşturuyorum temizlik alışveriş diye transferden sonraya iş kalmasın😂
Bende bugün temizlik yaptım bazayi falann ittim çok yorulmadım kendi kendime sorun olurmu sonradan telaş ettim dünya kadar ilaç kullanıyoruz.. Kendimize iyi bakalım istiyorummm ama dediğin gibi sonrası hiç birşey yapmak istemiyorum ...

Bende bugün temizlik yaptım bazayi falann ittim çok yorulmadım kendi kendime sorun olurmu sonradan telaş ettim dünya kadar ilaç kullanıyoruz.. Kendimize iyi bakalım istiyorummm ama dediğin gibi sonrası hiç birşey yapmak istemiyorum ...
Sorun olmuyo korkma her transfer öncesi yaptım işlerimi kimseye yük olmayayım diye.
Büyük kısmını hep yaptım bu işler belli olmuyo hamile kalırız kanamalı süreç geçiririz yerimizden kalkmamamız gerekir Allah korusun onun için işin büyüğünü bitiririm.

Merhaba kızlar güzel sonuç alan herkesi çok tebrik ediyorum Rabbim kucaklarınıza almayı nasip etsin bizlerde güzel haber alalım inşallah kucaklarımız boş kalmasın size birşey sorucam transferden sonra proluton depot kullanan var mı
Evet ben kullanıyorum hafta da bir adet vuruluyor sadece progestan gıbı hergun vurulmuyor

Back
X