- 17 Mayıs 2022
- 972
- 414
- 33
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #2.161
Benim bugun cok gazım varEvet 5. Gün embriyosuydu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bugun cok gazım varEvet 5. Gün embriyosuydu![]()
Ben de ilk üç gün gaz çok oldu ve devamlı yatmaktan galiba bel ağrım oldu …4. Günden beri bacak ağrım vardı hala az da olsa arada ağrı giriyor bir de 3. Gün saniyelik çok belirgin bir kasık ağrım oldu ondan sonra hiç kasık ağrım olmadı meme hassasiyetim de yok .. benim adet dönemlerinde de hiç meme ağrım olmazdı meme hassasiyet bende yok galibaYok ya benim en ufak bir belirtim yok sizde var mı bişey.![]()
Ay hadi inşallah sımsıkı tutunurlar bize6.gün embriyosu 2 tanesabırsızlıkla beklıyoruz evde ıkı tanede golden cinsi kopegımız var kardeslerini beklıyorlar
![]()
Yok malesef sürekli bekliyoruz birseyleri sonu güzel olsunda inşallah ben 21 ağustos transfer oldum sizdeki
Progesteron yapıyor maalesefBenim bugun cok gazım var![]()
O 5 günde bir olan ignenin adi nedir acaba ??Anladım bende transfer günü vurulıcam bide ttransferden sonra 5 günde bir
AhahahBen de ilk üç gün gaz çok oldu ve devamlı yatmaktan galiba bel ağrım oldu …4. Günden beri bacak ağrım vardı hala az da olsa arada ağrı giriyor bir de 3. Gün saniyelik çok belirgin bir kasık ağrım oldu ondan sonra hiç kasık ağrım olmadı meme hassasiyetim de yok .. benim adet dönemlerinde de hiç meme ağrım olmazdı meme hassasiyet bende yok galiba![]()
Bende 29 agustosta oldum canimYok malesef sürekli bekliyoruz birseyleri sonu güzel olsunda inşallah ben 21 ağustos transfer oldum sizdeki
Her bünye birbirinden çok farklı benim okuduklarımda kasık ağrısı var meme hassasiyeti var ama bizde de onlar çok belirgin olarak yok meselaAhahahgaz maalesef progesterondan oluyor ya. Diğer dedikleriniz de bende hiç olmadı sonra olacaksa bilmem. Hayır mı şer mi bilmiyorum artık
![]()
Benimde öyle yaa ölücem resmen normal mi acabaBenim bugun cok gazım var![]()
Proluton depotO 5 günde bir olan ignenin adi nedir acaba ??
Öyle tabi. Hakkımızda en hayırlısı kolayca daha fazla aramadan olsun inşallah.Her bünye birbirinden çok farklı benim okuduklarımda kasık ağrısı var meme hassasiyeti var ama bizde de onlar çok belirgin olarak yok meselao yüzden bende niye yok diye çok düşünmemek gerekiyor bu süreçte… rabbim inşallah en sağlıklısını en hayırlısını en güzelini verir amin
![]()
Proluton depotO 5 günde bir olan ignenin adi nedir acaba ??
Bence ilaçlardan oluyordurBenimde öyle yaa ölücem resmen normal mi acaba![]()
Progesteron kullanımı gaz yapar. Fitil iğne prospektüsünde de yazar hattaBenimde öyle yaa ölücem resmen normal mi acaba![]()
Yaa progestani kaç gündür kullaniyordum yapıyordu ama bu kadar yapmiyordu sanci mahvetti beni yanlarima çok vuruyorBence ilaçlardan oluyordur
Fitil kullaniyorum da canım bu kadar yapmazdı yaa bilemedim ki dun geceden beri mahvoldum farkli olarak kan ignesi vurundum o yaparmi kiProgesteron kullanımı gaz yapar. Fitil iğne prospektüsünde de yazar hatta![]()
Benim o kadar cok değil ama bende 1 haftadır kullanıyorum bugun gazım var siz ne zmn transfer oldunuz listede göremedimYaa progestani kaç gündür kullaniyordum yapıyordu ama bu kadar yapmiyordu sanci mahvetti beni yanlarima çok vuruyor
Yok canım yapmazFitil kullaniyorum da canım bu kadar yapmazdı yaa bilemedim ki dun geceden beri mahvoldum farkli olarak kan ignesi vurundum o yaparmi ki