- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #2.081
sanırıö ıyıye ısaret yerleşme kanaması olabılırBenim de pzt idi ben bugün akıntıyla birlikte çok az bi kan gördüm ama iyiye mi kötüye mi yormalıyım bilemiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırıö ıyıye ısaret yerleşme kanaması olabılırBenim de pzt idi ben bugün akıntıyla birlikte çok az bi kan gördüm ama iyiye mi kötüye mi yormalıyım bilemiyorum
Rapor olunca almıyorlar sanıyordum teşekkür ederimevet devlette de alıyorlar
rapor cıktı bana cogu ılacı zaten karsılamıyor devlet sadece gonal f i karsılıyor.tanesı 5800 ken 1200 e falan gelıyor bıze.diğerlerne kendımız ödedıkRapor olunca almıyorlar sanıyordum teşekkür ederim
Ya benim bi önceki denememde 4bc idi ama kimyasalla sonlandıBen hep 3bc ile gebe kaldım 5aa lar tutmadı hiç.
Kaliteye bakmayın kızlar
Yani regl öncesi belirtim normalde bu şekilde gelen leke ama bilemiyorum . Endometriozis var bende bu durumdan bağımsız bi lekelenme de olabilir yani. Başka bi belirti vs yok bende de . Hayırlısısanırıö ıyıye ısaret yerleşme kanaması olabılır![]()
Kaç embriyo transfer edildi ve ne zaman transfer oldunBenim de 3 bc canm ben de pek ümitli değilim bu nedenle . Ama kaliteye takılma dediler bana da hiç bilemiyorum . İnşallah korktuğumuz gibi olmaz
Çok zor embriyom oluşuyor zaten . 4. Denememiz Bunda da tek embriyo oluştu o da bu işte . Pzt transfer oldum. Sizin?Kaç embriyo transfer edildi ve ne zaman transfer oldun
Öylemi cok sevindim Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin bizede pozitifi görmeyiInsallah canim ben müjdemi aldim darisi sizlere olsun insallah kizlar cok cok duâ ediyorummm![]()
Ben kullanıyorum canımMerhaba kızlar güzel sonuç alan herkesi çok tebrik ediyorum Rabbim kucaklarınıza almayı nasip etsin bizlerde güzel haber alalım inşallah kucaklarımız boş kalmasın size birşey sorucam transferden sonra proluton depot kullanan var mı
Gayet güzel çıkmış canım tebrik ederimKızlar bilgisi olan yorum yapabilir midışarı çıkmıştım acil yakindi bı kan vereyim dedim 10.gunum bugün betam 90 küsur cıktı . Zaten ilk silik testim 7.gun çıktı 8 de biraz daha belirgindi dün işte 9.gunde tam net iki çizgi de kop koyu çıkmıştı. Normal doktorunun dediği kan gününe 2 gün var daha ama ben hazır disarci çıkmışken verdim merak ettim sizce değer nasıl 10? güne göre
tüp bebekle ikiz doğuran iki arkdasim var ikiside gözün aydirn dedi onların ikiz olmasına rağmen 12.gunde bile biri 120 çıkmış diğeri 150 ama bilmiyorum yine de sizlerede sormak istedom
canım gayet güzel çıkmış. güzel de artar inşallah. benim 10. gün 55 çıktı.. yarın ne çıkacak bilmiyorum yarın 12. günüm. bu değerler kişiden kişiye değişmekle beraber. yaptırdığın laboratuvar farklı ise orada da değişiyor. ilk kanı nerde verdiysen orada devam et olur mu .. ben bu yüzden kaç gündür kendimi yiyorum.Kızlar bilgisi olan yorum yapabilir midışarı çıkmıştım acil yakindi bı kan vereyim dedim 10.gunum bugün betam 90 küsur cıktı . Zaten ilk silik testim 7.gun çıktı 8 de biraz daha belirgindi dün işte 9.gunde tam net iki çizgi de kop koyu çıkmıştı. Normal doktorunun dediği kan gününe 2 gün var daha ama ben hazır disarci çıkmışken verdim merak ettim sizce değer nasıl 10? güne göre
tüp bebekle ikiz doğuran iki arkdasim var ikiside gözün aydirn dedi onların ikiz olmasına rağmen 12.gunde bile biri 120 çıkmış diğeri 150 ama bilmiyorum yine de sizlerede sormak istedom
Gerçekten miiiGayet güzel çıkmış canım tebrik ederim![]()
Aminn insalalhhhh doğru diyorsun benm de teyzem 5 günü geçmişti kanda 230 çıkmıştı. Mantıklı düşünsek benm de adet günüme şuan tam 5 gün var bugün değerim 90 o güne kadar 4-5 bin olur yaniDaha adet günümüz bile gelmiş değil mesela benim normalde bugün adet olmam lazımdı.. bir tanıdığımın adeti 3 gün geçince kan tahlili 117 li bir şey çıkmıştı.. baktığında düşük dersin ama sağlıkla ilerledi gebeliği ve dünyaya getirdi.. inşallah bizlerde hayırla sağlıkla geçiririz bu günleri .
İnşallah üç kattı artmistir iki de degilcanım gayet güzel çıkmış. güzel de artar inşallah. benim 10. gün 55 çıktı.. yarın ne çıkacak bilmiyorum yarın 12. günüm. bu değerler kişiden kişiye değişmekle beraber. yaptırdığın laboratuvar farklı ise orada da değişiyor. ilk kanı nerde verdiysen orada devam et olur mu .. ben bu yüzden kaç gündür kendimi yiyorum.
inşallahhh kuzum. ama kesinlikle aynı yerde ver tekrar. doktorum bana çok net söyledi. her ölçüm cihazının kalibrasyonu farklı oluyormuş. ben 8. gün dış bir laboratuvarda 50 gördüm. kendi merkezimizde 55 gördüm 43 saat sonra. değeri görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü . halbuki hiç yaptırmasaydım 8. gün başka bir yerde 55 değerini görünce havalara uçacaktım. 2 gündür kendimi yedim bitirdim yarın da artışım iyi olursa inş yoluma bakarım. olmazsa da durum netleşir en azından.İnşallah üç kattı artmistir iki de degilrabbim gönlüne göre versin inşallah herkesin hepimizin yaz buraya olur mu
Herkesin betası aynı seviyede olmaz canım korkmaGerçekten miiiumut oldun canm bilmiyorum ben hani az geldi bı an
Senin transfere de 2 gün kaldı var mı heyecanHerkesin betası aynı seviyede olmaz canım korkma![]()