2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Test gününe ne kadar var erkenden verme delik deşik oluyorsun çünkü ilk kan sonra katladimi diye tekrar kan veriyorsun eğer gününe çoksa doktor çok erken test günü tekrar ver diyor
Çift çizgiye inanamıyorum o yüzden vermek istedim cumartesi test günüm 16sı

İnşallah yükselir sağlıklı olur teşekkür ederim. Daha önce kimyasallarım da 100ün üstünü görmemiştim bende bu kadar yükselince çok heveslenmistim ama hayırlısı ins herseyin.
3 defa kimyasal yaşadım hiç bu değerleri görmedim 130 lara çıktı en fazla içinizi rahat tutup iyi şeyler düşünün stres olmayın bence değerler güzel inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız

İnşallah sagolun son degerin yuzde 30 larda artmasi cok canimi sıktı ama elimden gelen bisey de yok isteyen herkese sağlıkla nasip olsun inş.

bizde tüp bebeğe başlıcaz allahın izni ile. pcos var bende şuan doktorum doğum kontrol hapı verdi yumurta toplama öncesi yumurtalarım eşitlensin diye.. sizdede öyle oldu mu ? bundan sonra ki süreçler neler birbirimize destek olalım :)

pazArtesı transfer gunumdu bugun 4.gun lekelenme yazıyor cogu yerde bn de bi belırtı yok lekelenme yasayan var mı 4.gununde

merhabalar yumurta toplama sürecinden sonraki süreç çatlama iğnesi verilir ya da verilmez doktorun verdiği tedaviye göre daha sonra rahim dinlendirme yapabilir ya da rahiminizin duruma göre taze transfer yapabilir sonra kan vermek için gün sayma süreci şeklinde devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…