- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.921
İnşallah hayırlısı olurİnşallah yükselir sağlıklı olur teşekkür ederim. Daha önce kimyasallarım da 100ün üstünü görmemiştim bende bu kadar yükselince çok heveslenmistim ama hayırlısı ins herseyin.
Çift çizgiye inanamıyorum o yüzden vermek istedim cumartesi test günüm 16sıTest gününe ne kadar var erkenden verme delik deşik oluyorsun çünkü ilk kan sonra katladimi diye tekrar kan veriyorsun eğer gününe çoksa doktor çok erken test günü tekrar ver diyor
Hassas testte çıkıyor normal testte ikinci çizgi çıkmıyor o yüzden verdim kanKişiye göre değişir benim 7. Gün 99 çıkmıştı
İyi yapmışsınız beta şuan düşüktür ondan cıkmıyodur belki kanda netleşirHassas testte çıkıyor normal testte ikinci çizgi çıkmıyor o yüzden verdim kan
hepsini aynı merkezde mi ölçtürdünüz.Beta hcg takibim 2gun aralıklarla şu sekilde 124-250-621 ve dün ölçtürdüğüm 860 olmus malesef. İlk değer transferin 9. Gunu. Cook üzgünüm yine olmadı galiba ağlamaktan mahvoldum. Burdan artık dönüş olmaz dimi
Evet aynı hastanehepsini aynı merkezde mi ölçtürdünüz.
3 defa kimyasal yaşadım hiç bu değerleri görmedim 130 lara çıktı en fazla içinizi rahat tutup iyi şeyler düşünün stres olmayın bence değerler güzel inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınızİnşallah yükselir sağlıklı olur teşekkür ederim. Daha önce kimyasallarım da 100ün üstünü görmemiştim bende bu kadar yükselince çok heveslenmistim ama hayırlısı ins herseyin.
İnşallah sagolun son degerin yuzde 30 larda artmasi cok canimi sıktı ama elimden gelen bisey de yok3 defa kimyasal yaşadım hiç bu değerleri görmedim 130 lara çıktı en fazla içinizi rahat tutup iyi şeyler düşünün stres olmayın bence değerler güzel inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Farklı yerde vermiş olabilir misiniz sonuncuyuİnşallah sagolun son degerin yuzde 30 larda artmasi cok canimi sıktı ama elimden gelen bisey de yokisteyen herkese sağlıkla nasip olsun inş.
Ben 5. Günümdeyim herhangi bir belirtim yok canım takma kafana. Bide lekelenme belirtisi herkeste de olmuyor zaten.pazArtesı transfer gunumdu bugun 4.gun lekelenme yazıyor cogu yerde bn de bi belırtı yok lekelenme yasayan var mı 4.gununde
merhabalar yumurta toplama sürecinden sonraki süreç çatlama iğnesi verilir ya da verilmez doktorun verdiği tedaviye göre daha sonra rahim dinlendirme yapabilir ya da rahiminizin duruma göre taze transfer yapabilir sonra kan vermek için gün sayma süreci şeklinde devam eder.bizde tüp bebeğe başlıcaz allahın izni ile. pcos var bende şuan doktorum doğum kontrol hapı verdi yumurta toplama öncesi yumurtalarım eşitlensin diye.. sizdede öyle oldu mu ? bundan sonra ki süreçler neler birbirimize destek olalım :)
Biraz önce normal testtede çıktı inşallah kandada güzel bi sonuc cıkar bidaha cumartrsiyi bekliycezİyi yapmışsınız beta şuan düşüktür ondan cıkmıyodur belki kanda netleşir
Lekelenme bendede olmadı ama çift çizgipazArtesı transfer gunumdu bugun 4.gun lekelenme yazıyor cogu yerde bn de bi belırtı yok lekelenme yasayan var mı 4.gununde
hadı ınsallah bakalm o zamn ılk olunca benım durmadan yorum okuyomBen 5. Günümdeyim herhangi bir belirtim yok canım takma kafana. Bide lekelenme belirtisi herkeste de olmuyor zaten.
cok sevındım darısı bekleyenlere ınsallahjLekelenme bendede olmadı ama çift çizgi
Bence de canini sikma canim ya cok güzel artislarin var bence kimsyasal filan degil kendini bos yere üzmeİnşallah sagolun son degerin yuzde 30 larda artmasi cok canimi sıktı ama elimden gelen bisey de yokisteyen herkese sağlıkla nasip olsun inş.
hadı ınsallah bakalm o zamn ılk olunca benım durmadan yorum okuyom
Lekelenme filan bendede olmadi canim bence zaten herkezdede olmayabiliyomus öyle kücük seylere takilmayin hepimiz ayni dilizLekelenme bendede olmadı ama çift çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?