• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlarlar yardımcı olur musunuz? Ya ben 1 sene önce kimyasal gebelik geçirdiğimde beta hcg 17 ken bile mide bulantı ve kusma yaşamıştım. 7. Günüm şuan tutunmuş olsa beta 17 olurdu ve benim bulantılarımın olması lazımdı değil mi?
ilk hamilelikte bulantı ihtimali daha yüksek oluyormuş, belki bu sefer daha geç başlayacak…

Minikim herkes senden gelecek güzel haberi bekliyor buraya girip bakıyorum cevap geldi mi diye eve konstre olamadım 🤣😁

Cok uzgunum negatif,aglamaktan yazamadim
Ayy canım çok üzüldüm inan ki dedim pozitif haber gelir senden ağla 😢 içini boşalt canım ne diyeyim bilemiyorum Rabbim hayırlısını sağlıklı bir şekilde nasip eylesin kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah 🤲

Kızlar keşke herkesin pozitif olsaydı ne yazık ki pozitif olan kadar negatifte oluyor gönlüm istiyordu herkes pozitif olsun ama elden birşey gelmiyor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın vaktini bekliyor inşallah hayırlı zamanda mucizelerimiz gelecektir Allah’ın izniyle herşeyin başı sağlık ondan sonrası gelir Rabbimin vardır bir bildiği elbet 🤲😭💔

Gözlerim doldu sanki ben o anlara gittim ne bilim çok sıkıntı yaşadık inşallah 😪 🙏 Rabbim bu sıkıntılarımızı unutturacak sağlıklı güzel günler nasip eylesin cümlemize inşallah üzüntünüzü derin hissediyorum kızlar yalnız değilsiniz bu konuda hepinize kocaman sarılıyorum 🥰

Canım benim vardır bir hayır bu sefer. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap , kasma kendini bugün tüm negatif enerjilerini dök. Yarın sabahtan itibaren Toparlanıp , güçlenip tekrar savaşacaksın ve mucizene kavuşacaksın inşallah♥️ hepimiz çok zorlu mücadeleler veriyoruz. Kimse bizi bizim gibi anlayamıyor , buradayız istediğin zaman dök içini buraya 😘
Allah razı olsun 🙏🏻 işyerinden izin aldım eve geldim , geldiğimden beri de ağla ağla dökemedim içimi
Embriyonun olmasına çok sevindim en azından sil baştan başlamak zorunda kalmazsın dilerim onlar senin altın embriyondur bu süreçte izin alma imkanın yokmuydu en azından evde sakin geçirirdin transfer sürecini dilerim bu sefer herşey sağlıklı güzel olsun Amin 🤲💕
Bu iki embriyom de kaliteliydi ama maalesef olmadı , transfer sonrası 4 gün izinliydim sonra çalışmaya başlamıştım

Allah razı olsun 🙏🏻 işyerinden izin aldım eve geldim , geldiğimden beri de ağla ağla dökemedim içimi

Bu iki embriyom de kaliteliydi ama maalesef olmadı , transfer sonrası 4 gün izinliydim sonra çalışmaya başlamıştım
Elinden geleni yapmışsın demek ki vakti gelmemiş nasibi yokmuş canım üzme kendini embriyoların seni bekliyor önce bir kendini toparla sonra yeniden denersin inşallah bu sefer sağlıklı güzel haberler alırsın 🤲🥲

Allah kolaylık versin canım Hadi inşallah adetlerin vaktinde zamanında gelir sağlıcakla transferin gerçekleşir inşallah dilerim bu sefer herşey sağlıklı hayırlı güzel ilerler Allah’ın izniyle tabi ki stresten uzak durmak bu tedavide çok önemli etken dilerim hepimiz için en güzeli hayırlısı sağlıklısı olsun Amin 🤲❤️
Ay ayy çok sağol canım 🥰 Amin inşallah en yakın zamanda bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alırz🥰😇🙏🏼

Bugün başladık daha tedaviye henüz belli değilmiş 🥹 bu arada pko var bende daha önce aşılamalar hep iptal edildi yumurta buyumedı gonal f 50-75 arası vuruluyordum. Tüp bebekte 225 ile başladık sorun olur mu

Elinden geleni yapmışsın demek ki vakti gelmemiş nasibi yokmuş canım üzme kendini embriyoların seni bekliyor önce bir kendini toparla sonra yeniden denersin inşallah bu sefer sağlıklı güzel haberler alırsın 🤲🥲
İnşallah bu yolda emek veren , maddi manevi yıpranan herkesin Allah yardımcısı olsun . Bazen çok istemek yetmiyor , O ol demeden hiçbir şey olmuyor ..

Bugün başladık daha tedaviye henüz belli değilmiş 🥹 bu arada pko var bende daha önce aşılamalar hep iptal edildi yumurta buyumedı gonal f 50-75 arası vuruluyordum. Tüp bebekte 225 ile başladık sorun olur mu
Hayırlı olsun canım sürecin tüp bebekte yüksek dozla başlıyorsun çünkü birden fazla yumurtaya ihtiyaç var onun için yüksek başlayıp yumurtalıklar uyarılıyor kaç folikül büyürse işi şansa bırakmamak için inşallah güzel haberlerle gelirsin burayı takipe al durumun hakkında bizi bilgilendirirsin ona göre güncellerim canım herşey gönlünce olsun inşallah 🤲🫶🏻

Back