- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.721
10. Gün 380 12. Gün 682 14. Gün 1251 16. Gün dün 2484 idi beklemiyordum aslında değerlerden hatta tam iki katı artış olmuyor diye üzülmüştüm ama doktorum artışın çok iyi olduğunu ikiz gebeliğinde betayla alakası olmadığını söylediMaşallah beta değerleriniz kaç çıkmıştı
Teşekkür ederim canım 5+3 imişHayırlı olsun canim kaç haftalık dedi
Migde bulantisi bendede yok cok sükür cok rahat geciyorum 9.cu haftamdayim ama koku hassasiyetim özellikle firina bi yemek sürüldügünde asla duramiyorum cok kötü oluyorum kusma vs yok tabi de beni etliliyo baya ama firin kullanilmadiginda mükemmelim diebilirimSelam kızlar ay bende de hiç mide bulantısı yok daha sizde nezman başladı . Bende bi sıkıntı mı var diye düşünmeye başladımhala kahverengi akıntı ve ara ara kanama devam ediyor malesef bende o konudan artık tedirgin oluyorm . Yarın tekrar kontrolüm var bakalım inşallah her şey yolundadır . Doktorum ay sonu iğnelerimi bıraktıyor benim .
Ayyy süper haber gözün aydin canim benim saglikli bi sekilde ilerlesinler insallahKızlar 25 eylülde 5. Gün çift embriyo transferi olmuştum bugün kese muaynesine gittim ikizmiş
Teşekkür ederim canım inşallahAyyy süper haber gözün aydin canim benim saglikli bi sekilde ilerlesinler insallah
Aminn canım benımÖzellikle bişey yapmıyorum canımm bende bazı günler yiyemiyorum bile midemin durumu çok belirsiz. Sende tedirgin olma ilk 3 ay bebek zaten anneden alıyor diye biliyorum. Bi
Şekilde beslenir zaten. Sadece suyuna dikkat et ben artık ondan bile iğrenmeye başladım. Ama en az 2 litre ki
Aslında 3-3.5 diyorlar nasıl içilir o kadar su bilemiyorum. Rabbim bi şekilde yardım eder Allah’ın izniyle Allah’a emanet bebişlerimiz .
Hayırlı olsun canım MaşallahTeşekkür ederim canım inşallah
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım Maşallah
merhaba sizin 366 dan sonraki değeriniz kaçtı acababenim 11. gün 366 ydı çift transfer , iki kese de göründü. hcg değeriyle ya da artışıyla anlaşılmıyor, 9. gün 97,55 le öğrenmiştim teki tuttu diye düşündüm hatta iki keseyi de görünce şok geçirdim.
Ben de aynı sorunu yaşadım kanama var dedi progestan fitil iğneyi bıraktırdı prolutex kullanıyorum sabah akşam birde Duphaston. Genelde uzanıyorum ihtiyaç halindr kalkıyorum birde şimdi grip oldum parol içebilirsin dedi bağışıklıklığımız çok düşük bol bol c vitamini kullanın kızlar sıvıArkadaşlar merhaba.Doktorum pazartesi günü kese etrafında kanama alanları var demişti.ara ara kasık ağrım oluyor.doktor işe gitmende bir sakınca yok dedi ama evde mi dinlensem daha iyi olur.çok hareketli değil çalıştığım yer ama korkuyorum çok.Pazartesi kontrolüm var hem kalp atışı dinlenecek inşallah sağlıcakla duyarız.ya da başına böyle bir şey gelen varsa neler tavsiye edersiniz
Benim de 14. Günüm bugün 1611 çıktı 11 gün 364 Tü çift embriyo transferi Salı günü kese görmeye gelebilirsin dedi doktor daha kan istemedi10. Gün 380 12. Gün 682 14. Gün 1251 16. Gün dün 2484 idi beklemiyordum aslında değerlerden hatta tam iki katı artış olmuyor diye üzülmüştüm ama doktorum artışın çok iyi olduğunu ikiz gebeliğinde betayla alakası olmadığını söyledi
İnşallah sizinde ikiside tutmuşturBenim de 14. Günüm bugün 1611 çıktı 11 gün 364 Tü çift embriyo transferi Salı günü kese görmeye gelebilirsin dedi doktor daha kan istemedi
bende de yok bende korkuyorumSelam kızlar ay bende de hiç mide bulantısı yok daha sizde nezman başladı . Bende bi sıkıntı mı var diye düşünmeye başladımhala kahverengi akıntı ve ara ara kanama devam ediyor malesef bende o konudan artık tedirgin oluyorm . Yarın tekrar kontrolüm var bakalım inşallah her şey yolundadır . Doktorum ay sonu iğnelerimi bıraktıyor benim .
Ben de oturarak devam ediyorum. Aslında bence sorun olmaz gibi ama sürekli anlık iniş kalkış belki sorun olur diye şimdilik bu şekilde devam edeyim dedim 3 aya kadar böyle devam ederim sanırım doktora bende sormadım aklıma gelmediAminn canım benımdedigin gıbı ıcmeye calısmalıyız. Sen de namaz kılıyordun dıye hatırlıyorum canım ben hala oturarak kılıyorum doktotuma da sormadın aklıma gelmedı ama sen nasıl yapıyorsun
Merhaba benden bir daha test istemediler o yüzden bilmiyorum.merhaba sizin 366 dan sonraki değeriniz kaçtı acaba
Kese sanırım bebek olacağına işaret sonuçta artan Bi beta da var kimyasal gebelik de değil. Doludur keseler ferah tut içini. :) bende sürekli düşündükçe arastirdikca işler pislesiyor:)Vallah bende öyleyim hicbirsey soramadım şuan kafamda deli sorular acaba kese bosmuydu ama doktor çok sevindi hata arkada bir kese daha var belki oda gelişir dedi
Evet canım üstten baktı kusura bakma gec yazdım ben burayı unutuyorum hepsağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbimbende çarşamba günü gidicem kese görmeye inşallah görürüm bide keseye üstten mi baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?