2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Tekrardan selamlar kızlar. Benim kan testim ne yazık ki negatif. Üçüncü denememdi ve ilk defa her şey bu kadar düzgün gitmişti çok umutluydum o yüzden üzgünüm. Bu kadar yüksek ihtimal de bile olmamasının tek bir sebebi var Allah'ın nasip etmemesi. İnanan bir insanım o yüzden asla isyan etmeyip mücadeleme devam edeceğim. Pozitif sonuç alan herkes umarım sağlıkla evlatlarına kavuşur. Negatif olanlara ise dua etmeye devam edeceğim. Biz de bir gün buraya pozitif test atacağız inanıyorum, savaşmaya devam kızlar. Rabbim iyi ki uğraşmışım her zerresine değmiş diyebileceğimiz kadar hayırlı evlatlar nasip etsin bize Hayırlı haberlerle görüşmek üzere

canım Vardır elbet bir vakti.. olmuyorsa da vardır bir hayır. Elden bir şey gelmiyor ne yazık ki üzülüyoruz ama . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

Allahım inşallah en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Benimde negatif ilk denememdi birazdan doktora gidecegim erken yaptim testi yani aslında 12.gündü ama 9.gün yaptim olsa zaten çıkardı. Gücüm yettiğince yeniden deneyeceğim nasip olmuyorsa Rabbim guzellestiriyordur

Allah yardımcınız olsun.Allah var gam yok vakti zamanı gelince kucağınıza ve kucağımıza alacağız bebişleri bol bol dua edelim

ben de aldım bugun göbekten olanı kıydım paraya doktora da sordum taze transfer oldugu ıcın 12.haftaya kadar gerek yok 8de falan bırakabılırz dedı şimdilık on gun de gobekten yapacagım bakalm snra nokacak

Kizlar beta değeri gebelik haftasını mi gösteriyor birsey anlamadım belaya göre mi son adet tarihine göre mi yoksa transfer tarihine göre mi

Çok üzüldüm inşallah daha güzeli seninle olsun bir sonraki sefere pozitiflerle sağlıkla kavuşacagına eminim hissettim benim geçirdiğim kimyasalda çok yoğun bir kanama olmamıştı ağrı çok olmuştu oda bir gün sürdü günde iki ped değiştircek kadar olmuştu. İnşallah seninde en az kanama ve ağrıyla geçer sürecin

Saol ama sevinemiyorum işte bu lekelenme normal mi bilmiyorum :)
Kaçıncı gündesin?

Kizlar beta değeri gebelik haftasını mi gösteriyor birsey anlamadım belaya göre mi son adet tarihine göre mi yoksa transfer tarihine göre mi
Doktorunuz belirleyemedi mi ? Betaya göre bakmadı benim doktorum.
Ultrason cıhazina bir tarih girdiler muayene öncesi bence o bizim de geçen bir site paylaşmıştı arkadaş orda ki gibi kaçıncı gün embriyosu olduğunu ve tarihi yazıp ona göre bi hafta çıkıyor doktor ona göre kontrol etti sanırım.
Şu sitedeki gibi
https://hekimimyanimda.com/gebelik-asistani/gebelik-hesaplama/

Şimdiki transferime göre hesaplama yapayım dedim gönderdiğin linkten nasıl duyulandım. 3hafta+4 gün gebesiniz diye ekrana patladı heyecanlandım inşallah gerçek oluuurr

Çok teşekkür ederim Size de sağlık mutluluk diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…