- 9 Mayıs 2022
- 3.897
- 3.518
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.281
Şükür güzel geçti. Sürpriz oldu bize kalp atışını da. DuydukAynen toplanmışız bugun kontrolünüz vardı sanırım nasıl geçti
Çok teşekkür ederim canım. Ama nasıl korktum. Çok üzüldüm şükür ki sonu güzel oldu.
Evet canım Konya seydisehirliyim.
Çok sevindim inşallah darısı bizlereŞükür güzel geçti. Sürpriz oldu bize kalp atışını da. Duydukdarısı diğer tüm bekleyenlere inşallah sağlıklıca sıhhatlice
Açıkçası panik halinde gittik doktorumla birlikte. Yol boyu anlattım kanamayı. Gidince haftasını konusmasik sadece 3 mm dedi çok şükür iyi kanama alanı yok rahimde dedi.Seninle aynı gün transfer olmuştuk. Kaç haftalık dediler?
Canım oscopar kullanıyorum. Ben de kan pıhtılaşma çıkmıştı önceki hamileligimde o yüzden doğuma kadar kullanıyorum ben. Onu birakmami söylemedi ama coraspirini yarın beni ara kanama durumuna göre biraktiririm dedi.Dedim demi sana bende korkarak aglayarak gittim inanki nasil gittimi bilemedim ama cok sükür babyleri görünce rahatliyo icimizcok sükür canim dinlen bikac güne bitiyo zaten olabildigince dinlen ama olurmu. Aynen coraspirini kesdiriyo kan sulandirici ignen varmi ? 3 gün onuda biraktiriyo sonra devam gerci ama. Sen kac haftaliksin?
Evet canim kayseriliyim suan da kayserdeyim
Ayy maşallah hemşehrim. Darısı hepimizin başına.Şükür güzel geçti. Sürpriz oldu bize kalp atışını da. Duydukdarısı diğer tüm bekleyenlere inşallah sağlıklıca sıhhatlice
Amiiin şnşallaaahhhÇok sevindim inşallah darısı bizlere
Amiiinnn inşallahAyy maşallah hemşehrim. Darısı hepimizin başına.
Doktorlarımız da aynıysa artık tam olur :)Ne çok Konyalı burdaymışız
Ben İstanbul’da tedavi gördüm canım ama benim aynı olamaz yaniDoktorlarımız da aynıysa artık tam olur :)
Ben İstanbul’da tedavi gördüm canım ama benim aynı olamaz
Ya iyi olmuş sonuc güzel olmuş ŞükürBen İstanbul’da tedavi gördüm canım ama benim aynı olamaz yani
Masallah ne guzel bı surprız olmusŞükür güzel geçti. Sürpriz oldu bize kalp atışını da. Duydukdarısı diğer tüm bekleyenlere inşallah sağlıklıca sıhhatlice
Bizde Ankara’da yaptırdık işlemleriDoktorlarımız da aynıysa artık tam olur :)
Şükür evetYa ols
Ya iyi olmuş sonuc güzel olmuş Şükür
Amiiin inşallah hepinize göstersin rabbimMasallah ne guzel bı surprız olmusRabbım bıze de nasıp etsın saglıkla afıyetle ınsAllah
Teşekkür ederimHayırlı olsun Kaçıncı günde verdiniz kani
5.gün embriyosu mu sizinTeşekkür ederim9. Günde verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?