• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Öncelikle inşallah senin de pozitiftir canım.
Ben 8. Gün yani cuma günü test vermiştim beta hcg 115 çıkmıştı. Bugün bu kadar yüksek bir değer beklemiyordum. Belki ikidir. Rabbım hakkımızda hayırlısını verir inşallah.
Benim 9. Gün sabah 245,7 çıktı çift embriyo transferi sizinkiler ikiz mi şu an 😊

Benim 9. Gün sabah 245,7 çıktı çift embriyo transferi sizinkiler ikiz mi şu an 😊
Öncelikle gözünüz aydın sağlıkla zamanında kavuşunca inşallah. Ben ve merkezim ikiz olduğunu düşünüyorduk ama dün bu kanama geçirdim normal kadin Doğum doktoruma gittim muhtemelen bu kanama ya birinin düştüğü için ya da yerleştiği için olur dedi.
Minigimin kesesini de gördük
Bir tane.

Öncelikle gözünüz aydın sağlıkla zamanında kavuşunca inşallah. Ben ve merkezim ikiz olduğunu düşünüyorduk ama dün bu kanama geçirdim normal kadin Doğum doktoruma gittim muhtemelen bu kanama ya birinin düştüğü için ya da yerleştiği için olur dedi.
Minigimin kesesini de gördük
Bir tane.
Geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻

Kızlar üstte ki mor 7. Gün yaptığım iki üç sekizinci gün yaptım dört beş bugün yaptım iki marka da da takip etmek istedim ama belirginleşmiyor sanki sizin fikriniz ne böyle bir durum yaşayan var mı kimyasal mı acaba

Eklentiler

• 2DD95319-E034-4651-AEE4-BB0B7C5DB721.jpeg
    2DD95319-E034-4651-AEE4-BB0B7C5DB721.jpeg
    95,4 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar üstte ki mor 7. Gün yaptığım iki üç sekizinci gün yaptım dört beş bugün yaptım iki marka da da takip etmek istedim ama belirginleşmiyor sanki sizin fikriniz ne böyle bir durum yaşayan var mı kimyasal mı acaba
4 belirgin zaten canım benimde öyle idi farklı marka testler yanıltıyor bak 4 de çizgi belirginlesmeye başlamış ayni marka test ile yap duyarlılığı farklı hepsinin.

Pe
Pembe renkli olanlarda koyulaşma var gibi de morlarda belirgin bir fark olmamış bence de

Transferin 10. Günü perşembe günü kan vermiştim 380.33 çıkmıştı bugün yani 2 gün sonra 682.19 çıktı tam ikiye katlanmamış artışın iyi olduğunu söylediler hastaneden ama bilemedim :(

Back