- 16 Ağustos 2022
- 257
- 150
- 33
- 28
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #6.321
Hayırlı olsun kaçmış sonucun :)Çıktı Kızlar sonucum pozitif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun kaçmış sonucun :)Çıktı Kızlar sonucum pozitif
245.7 çıktı biraz düşük geldiHayırlı olsun kaçmış sonucun :)
Benim 9. Gün sabah 245,7 çıktı çift embriyo transferi sizinkiler ikiz mi şu anÖncelikle inşallah senin de pozitiftir canım.
Ben 8. Gün yani cuma günü test vermiştim beta hcg 115 çıkmıştı. Bugün bu kadar yüksek bir değer beklemiyordum. Belki ikidir. Rabbım hakkımızda hayırlısını verir inşallah.
Yo bence düşük değil sağlıkla artsın belki tektir ondan245.7 çıktı biraz düşük geldi
Hayırlı olsun, tamamına ersin :) benim 4 gunum kaldi sizin yazilari okudukca umutlaniyorum. Saglikla gelsinler huzur getirsinlerÇıktı Kızlar sonucum pozitif
Öncelikle gözünüz aydın sağlıkla zamanında kavuşunca inşallah. Ben ve merkezim ikiz olduğunu düşünüyorduk ama dün bu kanama geçirdim normal kadin Doğum doktoruma gittim muhtemelen bu kanama ya birinin düştüğü için ya da yerleştiği için olur dedi.Benim 9. Gün sabah 245,7 çıktı çift embriyo transferi sizinkiler ikiz mi şu an
Geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahÖncelikle gözünüz aydın sağlıkla zamanında kavuşunca inşallah. Ben ve merkezim ikiz olduğunu düşünüyorduk ama dün bu kanama geçirdim normal kadin Doğum doktoruma gittim muhtemelen bu kanama ya birinin düştüğü için ya da yerleştiği için olur dedi.
Minigimin kesesini de gördük
Bir tane.
4 belirgin zaten canım benimde öyle idi farklı marka testler yanıltıyor bak 4 de çizgi belirginlesmeye başlamış ayni marka test ile yap duyarlılığı farklı hepsinin.Kızlar üstte ki mor 7. Gün yaptığım iki üç sekizinci gün yaptım dört beş bugün yaptım iki marka da da takip etmek istedim ama belirginleşmiyor sanki sizin fikriniz ne böyle bir durum yaşayan var mı kimyasal mı acaba
Pembe renkli olanlarda koyulaşma var gibi de morlarda belirgin bir fark olmamış bence deKızlar üstte ki mor 7. Gün yaptığım iki üç sekizinci gün yaptım dört beş bugün yaptım iki marka da da takip etmek istedim ama belirginleşmiyor sanki sizin fikriniz ne böyle bir durum yaşayan var mı kimyasal mı acaba
Yarın sabah bi daha yapıcam umutlansam mı bilmiyorum4 belirgin zaten canım benimde öyle idi farklı marka testler yanıltıyor bak 4 de çizgi belirginlesmeye başlamış ayni marka test ile yap duyarlılığı farklı hepsinin.
Evet benim de aklımı mor karıştırdı ilk yaptığım da belirgin di sonradan silikleşti ama pembeyi de aynı idrarla yaptım pembe de daha belirgin çıkması tuhafPe
Pembe renkli olanlarda koyulaşma var gibi de morlarda belirgin bir fark olmamış bence de
Bence kendinizi strese sokmayın kan verin en azından kesin sonuç alırsınız strese girmezsinizEvet benim de aklımı mor karıştırdı ilk yaptığım da belirgin di sonradan silikleşti ama pembeyi de aynı idrarla yaptım pembe de daha belirgin çıkması tuhaf
Kan gününüz gelmiştir aslında ne zaman test vereceksinizEvet benim de aklımı mor karıştırdı ilk yaptığım da belirgin di sonradan silikleşti ama pembeyi de aynı idrarla yaptım pembe de daha belirgin çıkması tuhaf
Yarın sanki 10. Gününüz artık kan verip öğrenebilirsiniz bende 10 . Günümü bekliyorumEvet benim de aklımı mor karıştırdı ilk yaptığım da belirgin di sonradan silikleşti ama pembeyi de aynı idrarla yaptım pembe de daha belirgin çıkması tuhaf
Yarın kan günüm ama acil de bakmıyorlar o yüzden pazartesi vericemKan gününüz gelmiştir aslında ne zaman test vereceksiniz
Test yaptınız mı evde pazartesi kan vericem inşallahYarın sanki 10. Gününüz artık kan verip öğrenebilirsiniz bende 10 . Günümü bekliyorum
Canım endişelenme mor bende yaptım silikligi belirgin degil diye pmbe ile tekrar yaptım.Yarın sabah bi daha yapıcam umutlansam mı bilmiyorum