- 24 Eylül 2022
- 649
- 367
- 33
- 35
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.301
Merhaba canım.Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin.Benim de 5. haftam dün çok kötü kasık ağrısı oldum ara ara oluyordu sma dün ki çok fazlaydı.Doktorum ilk 3-4 ay bu ağrıların kasılmaların normal olduğunu söylüyor.Kanama olursa kork dedi.stres yapmayın normal diyorlarkızlar 6.haftaya girdim ara ara adet sancısı gibi sancı oluyordu, kasıkta batma oluyordu ama bugun yogun şekilse adet sancısı gbı sancı var sızlerde de oldu mu oluyor mu acabakanama falan yok çok şükür ama sancı devamlı hale geldi sadece
Cnm yeni gördüm çok geçmiş olsunKızlar daha biraz önce yazdım hiç kanama olmadı diye. Şimdi kanama başladı hem bildiğiniz kan rengi ve avcunun içi kadar kanadı. Ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm. Hastaneye gidiyorum dualarınıza ihtiyacım var.
inşallah.Teşekkür ederim sağ salim alalım inşallah kucagımıza hepimizMerhaba canım.Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin.Benim de 5. haftam dün çok kötü kasık ağrısı oldum ara ara oluyordu sma dün ki çok fazlaydı.Doktorum ilk 3-4 ay bu ağrıların kasılmaların normal olduğunu söylüyor.Kanama olursa kork dedi.stres yapmayın normal diyorlar
Gözün aysın. Sağlıkla ilerler inşallah hamileligin.Açıkçası panik halinde gittik doktorumla birlikte. Yol boyu anlattım kanamayı. Gidince haftasını konusmasik sadece 3 mm dedi çok şükür iyi kanama alanı yok rahimde dedi.
Amin inşallah. Hepimiz zamanı geldiğinde sağlıkla kavuşalım yavrularimizaGözün aysın. Sağlıkla ilerler inşallah hamileligin.
Bende şimdi soracaktım naptın diye vermedin miBugün kan verme günüm ve ben uyuyakalmışımhayatımda ilk defa saat 09.00 a kadar uyumuş olabilirim
Çok teşekkür ederim canım. Şükür iyiyim şimdi.Cnm yeni gördüm çok geçmiş olsun
Verdim bakalım sonucunu bekliyorumBende şimdi soracaktım naptın diye vermedin mi
Kaçta çıkacakmışVerdim bakalım sonucunu bekliyorum
İnsallah güzel haberler verirsinizVerdim bakalım sonucunu bekliyorum
Genelde buradaki hastanede 1,5 -2 saate çıkıyor bir saat oldu vereli. E nabıza girip duruyorumKaçta çıkacakmış
Kızlar bu durumu yaşan cevap verecek kimse yok mu sizler neler yaptınızKızlar günaydın 5+3 deyim kanamam gelmiş iki damla birazda peçeteme geldi
Cok yoğun değilse yerleşme kanamasidir ama yogunsa doktorunuza bir danışın hastaneye gidin benceKızlar bu durumu yaşan cevap verecek kimse yok mu sizler neler yaptınız
Çok yoğun değil rengi kahverengi hafifte kasıklarım ağrıyor bugün takip edicem yarın duruma göre doktora gideceğimCok yoğun değilse yerleşme kanamasidir ama yogunsa doktorunuza bir danışın hastaneye gidin bence
Düşünce hemen yaz inşallah güzel sonuçlar alırsın benim testim yine silik geceden beri ishalim midem bulanıyorGenelde buradaki hastanede 1,5 -2 saate çıkıyor bir saat oldu vereli. E nabıza girip duruyorum
Kan testiyle tescillemiş olduk canımmÇıktı Kızlar sonucum pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?