- 7 Eylül 2022
- 29
- 26
- 8
- 26
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.101
Cumartesi kan veririm artık sonuca göre Pazartesi tekrar veririmTabiki onuda göz önünde tutmalıyız ama birde ben şu açıdan bakıyorum 5 gün emriyosu ya erken çıkabiliyor inşallah öyledir cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz
5.gun dondurulmuş transferMaşallah kaçıncı gün embriyosu
Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahGünaydın kızlar 25 Eylülde transfer olmuştum bugün kan verme günümdü değerim 380 çıkmış
Heyacanla bekliyorumCumartesi kan veririm artık sonuca göre Pazartesi tekrar veririmnormalde Pazartesi zaten test günü hayırlısı artık
Orası oyle tabi ama biliyoruz ki erken teshis hayat kurtarır hersey allahtan deyip önlem almamak bana doğru gelmiyor acıkcası yüce rabbimde önlemini al gerisini bana bırak diyor. Bende o yüzden o agrının peşine düştüm vajinal mıayene sorasında agrı yasayan vatmı nerak ettimCnmin içi lütfen rahat ol bak çok şükür seninle doktorun en iyisini bilir sakin kasılma Allah onu nasipettiyse hiçbir şey olmaz
Teşekkür ederim inşallahMaşallah Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
7.ci haftamda kanama sonucu gitmistim canim ozaman duydum kalp atisini , zaten keseyi görünce 15gün sonrasina veriyo bidaki termini canimKaç günlük duydun canım?
Tabikide oluyor olmazmi korkma cnm birde coksitres yaşıyoruz vajinadan olunca tetbirsenden taktir Allah tanOrası oyle tabi ama biliyoruz ki erken teshis hayat kurtarır hersey allahtan deyip önlem almamak bana doğru gelmiyor acıkcası yüce rabbimde önlemini al gerisini bana bırak diyor. Bende o yüzden o agrının peşine düştüm vajinal mıayene sorasında agrı yasayan vatmı nerak ettim
İki embriyomUydu belki birinin gelişimi durmuştur ondan az artmıştır.Kızlar transfer sonrası ilk yaptığım test ile ikinci yaptığım test arasındaki beta değerinde iki katı artış vardı.üçüncüsü yüzde 40 arttı.Doktor az artmış dedi.Tekrar test vereceğim yarın. İki doktorla ilerliyorum.Diğeri erken dönemde düşük artışların yaşanabileceğini hemen kaygılanmamamı istedi.Aranızda böyle birşey yaşayan var mı? Heryeri okudum,videoları izledim.Betası düşük artışla seyredip hamileliği düzgün ilerleyeni duydunuz mu
Evet 2 adet blastokistti.Umarım öyledir.Öyle bir durum varmışmış.hiç bir bilgi bulamadım.Dedim ki acaba iki taneydi de birini kaybettiğim için mi yüzde 40 olduİki embriyomUydu belki birinin gelişimi durmuştur ondan az artmıştır.
Amin ama o sekılde düşünmeyin beta belırlemıyor ıkız veya tek benım degerim sizden daha fazlaydı tek kese göründüKızlar sali gunu değerim 896 idi.
Bugün 2010 olmuş beta.
Haftaya cuma kese kontrolüne çağırdılar.
İkiz olabilir mi acaba.
2 tane oğlum var bu ikiz ise Rabbım bana maddi manevi bakma gücü verir inşallah. Takdir allahtan
inşallah teşekkür ederimBenimde böyle olduinşallah pozitif rahat ol
Sağol canım inşallahHayırlı haberlerle cnisi
Idrar testı yaptınmı canım?Sağol canım inşallah
iğne etkisi kalmamıstır artık hayırlı olsnKızlar merhaba.
23 eylülde çatlatma iğnesi oldum 27 eylülde transferim yapıldı 5.gün çift embriyo transferi. Transfer gününü de sayarsam 9.günüm bugün, dün akşam erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Sizce iğnenin etkisi midir? (Üçüncü denemem ve son hakkımdı) bilgisi olanlar dönüş yapabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?