• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Tabiki onuda göz önünde tutmalıyız ama birde ben şu açıdan bakıyorum 5 gün emriyosu ya erken çıkabiliyor inşallah öyledir cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz🥰🙏
Cumartesi kan veririm artık sonuca göre Pazartesi tekrar veririm 😊 normalde Pazartesi zaten test günü hayırlısı artık 🌸

Cnmin içi lütfen rahat ol bak çok şükür seninle doktorun en iyisini bilir sakin kasılma Allah onu nasipettiyse hiçbir şey olmaz🙏
Orası oyle tabi ama biliyoruz ki erken teshis hayat kurtarır hersey allahtan deyip önlem almamak bana doğru gelmiyor acıkcası yüce rabbimde önlemini al gerisini bana bırak diyor. Bende o yüzden o agrının peşine düştüm vajinal mıayene sorasında agrı yasayan vatmı nerak ettim

Kızlar transfer sonrası ilk yaptığım test ile ikinci yaptığım test arasındaki beta değerinde iki katı artış vardı.üçüncüsü yüzde 40 arttı.Doktor az artmış dedi.Tekrar test vereceğim yarın. İki doktorla ilerliyorum.Diğeri erken dönemde düşük artışların yaşanabileceğini hemen kaygılanmamamı istedi.Aranızda böyle birşey yaşayan var mı? Heryeri okudum,videoları izledim.Betası düşük artışla seyredip hamileliği düzgün ilerleyeni duydunuz mu

Orası oyle tabi ama biliyoruz ki erken teshis hayat kurtarır hersey allahtan deyip önlem almamak bana doğru gelmiyor acıkcası yüce rabbimde önlemini al gerisini bana bırak diyor. Bende o yüzden o agrının peşine düştüm vajinal mıayene sorasında agrı yasayan vatmı nerak ettim
Tabikide oluyor olmazmi korkma cnm birde coksitres yaşıyoruz vajinadan olunca tetbirsenden taktir Allah tan🙏

Kızlar transfer sonrası ilk yaptığım test ile ikinci yaptığım test arasındaki beta değerinde iki katı artış vardı.üçüncüsü yüzde 40 arttı.Doktor az artmış dedi.Tekrar test vereceğim yarın. İki doktorla ilerliyorum.Diğeri erken dönemde düşük artışların yaşanabileceğini hemen kaygılanmamamı istedi.Aranızda böyle birşey yaşayan var mı? Heryeri okudum,videoları izledim.Betası düşük artışla seyredip hamileliği düzgün ilerleyeni duydunuz mu
İki embriyomUydu belki birinin gelişimi durmuştur ondan az artmıştır.

Kızlar sali gunu değerim 896 idi.
Bugün 2010 olmuş beta.
Haftaya cuma kese kontrolüne çağırdılar.
İkiz olabilir mi acaba.
2 tane oğlum var bu ikiz ise Rabbım bana maddi manevi bakma gücü verir inşallah. Takdir allahtan
Amin ama o sekılde düşünmeyin beta belırlemıyor ıkız veya tek benım degerim sizden daha fazlaydı tek kese göründü 😊doktor betaya aldanmayın dedi

Arkadaslar selam🤗 bugun benm 12. Gunum yani test günü.. sonucu is yerinde öğrenmek istemedigim icin aksam is çıkışı gidip kan verecegim ama bugun kahverengi lekelenmem oldu.. bu iyi mi kotu mu bisey anlamadm.. normalde okudugum lekelenmeler 7-8-9. Gun falan olmus.. var mi aranizda 12. Gun veya daha gec lekelenme yasayan..

Kızlar merhaba.
23 eylülde çatlatma iğnesi oldum 27 eylülde transferim yapıldı 5.gün çift embriyo transferi. Transfer gününü de sayarsam 9.günüm bugün, dün akşam erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Sizce iğnenin etkisi midir? (Üçüncü denemem ve son hakkımdı) bilgisi olanlar dönüş yapabilir mi?
iğne etkisi kalmamıstır artık hayırlı olsn

Back