2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar birsen sormak istiyorum beta kanda pozitif olunca doktor 15 gün sonra ultrasona gel dedi ilaclara devam dedi kese kalp hepsini birden mi çıkaracak. Neden bir hafta sonraya değil miydi herkes öyle gtmis
Beni 10 gün sonra çağirmişti kalp için erken galiba kese kesin görünsün diyedir

İnsallah tutmuştur koyu çizgiler yüksek hcgler görüp kucağınıza alırsınız umarım :) ama burda ben son hakkım demenize takıldım. Son hakkım demeyin her şey yeniden yeniden başlar değişir dönüşür, bu şekilde strese girmeyin olumlu hayal kurun. Hayırlısı olsun, ben de sizden 1 hafta sonra transfer oldum benim de 3. Denemem. Sürekli gülecek bir seyler arıyorum:)

Aslında bu transferde moralimiz oldukça yüksekti hala öyle ama insan maddi manevi yıprandığı için biraz o hırpalıyo bizi herkeste olduğu gibi tabi yine de bekliyoruz umutla inşallah benimledir

Kızlar birsen sormak istiyorum beta kanda pozitif olunca doktor 15 gün sonra ultrasona gel dedi ilaclara devam dedi kese kalp hepsini birden mi çıkaracak. Neden bir hafta sonraya değil miydi herkes öyle gtmis
Benimde tam 17 gün sonra çağırdı yarın inşallah kontrolüm. Niye öyle çağırdını yarın öğrenip sana da yazarım canım sanıeım kalp atışını sesini
Açmadan da makineden görebilmek için için geç çağırıyorlar

Kızlar 10. Günde değerim 406 idi 12.gün 674 tam %66 artmış bu şekilde olup daha sonra 2 katına çıkan var mı acaba şuan motivasyonum düştü. Daha önce boş gebelik geçirdiğimdede değerlerim daha azdı ve 2 katı olmamıştı

Benimde böyle oldu inşallah pozitif rahat ol

Cnmin içi lütfen rahat ol bak çok şükür seninle doktorun en iyisini bilir sakin kasılma Allah onu nasipettiyse hiçbir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…