- 24 Ocak 2022
- 619
- 356
- 33
- 26
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.081
Beni 10 gün sonra çağirmişti kalp için erken galiba kese kesin görünsün diyedirKızlar birsen sormak istiyorum beta kanda pozitif olunca doktor 15 gün sonra ultrasona gel dedi ilaclara devam dedi kese kalp hepsini birden mi çıkaracak. Neden bir hafta sonraya değil miydi herkes öyle gtmis
İnsallah tutmuştur koyu çizgiler yüksek hcgler görüp kucağınıza alırsınız umarım :) ama burda ben son hakkım demenize takıldım. Son hakkım demeyin her şey yeniden yeniden başlar değişir dönüşür, bu şekilde strese girmeyin olumlu hayal kurun. Hayırlısı olsun, ben de sizden 1 hafta sonra transfer oldum benim de 3. Denemem. Sürekli gülecek bir seyler arıyorum:)Kızlar merhaba.
23 eylülde çatlatma iğnesi oldum 27 eylülde transferim yapıldı 5.gün çift embriyo transferi. Transfer gününü de sayarsam 9.günüm bugün, dün akşam erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Sizce iğnenin etkisi midir? (Üçüncü denemem ve son hakkımdı) bilgisi olanlar dönüş yapabilir mi?
Aslında bu transferde moralimiz oldukça yüksekti hala öyle ama insan maddi manevi yıprandığı için biraz o hırpalıyo bizi herkeste olduğu gibi tabiİnsallah tutmuştur koyu çizgiler yüksek hcgler görüp kucağınıza alırsınız umarım :) ama burda ben son hakkım demenize takıldım. Son hakkım demeyin her şey yeniden yeniden başlar değişir dönüşür, bu şekilde strese girmeyin olumlu hayal kurun. Hayırlısı olsun, ben de sizden 1 hafta sonra transfer oldum benim de 3. Denemem. Sürekli gülecek bir seyler arıyorum:)
Tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahGünaydın kızlar 25 Eylülde transfer olmuştum bugün kan verme günümdü değerim 380 çıkmış
Maşallah tebrik ederimGünaydın kızlar 25 Eylülde transfer olmuştum bugün kan verme günümdü değerim 380 çıkmış
Canım hıc belırtın varmıydı bende 27sı transfer oldum 0 belırtı hıc belırtım olmadı halada yok.Test yapmadım ıcımden hıc kan vermek bıle gelmıyor artık umudumu kaybettımMaşallah tebrik ederim
Benimde tam 17 gün sonra çağırdı yarın inşallah kontrolüm. Niye öyle çağırdını yarın öğrenip sana da yazarım canımKızlar birsen sormak istiyorum beta kanda pozitif olunca doktor 15 gün sonra ultrasona gel dedi ilaclara devam dedi kese kalp hepsini birden mi çıkaracak. Neden bir hafta sonraya değil miydi herkes öyle gtmis
Teşekkür ederim inşallahTebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederimMaşallah tebrik ederim
Oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyormuydunBirisi 11 buçuk haftalık diğeri 7 buçuk haftalik
Bana da aynı şeyi söyledi doktorum 15 Guns sonra gel dediKızlar birsen sormak istiyorum beta kanda pozitif olunca doktor 15 gün sonra ultrasona gel dedi ilaclara devam dedi kese kalp hepsini birden mi çıkaracak. Neden bir hafta sonraya değil miydi herkes öyle gtmis
Tabiki onuda göz önünde tutmalıyız ama birde ben şu açıdan bakıyorum 5 gün emriyosu ya erken çıkabiliyor inşallah öyledir cnm hayırlı haberlerini bekliyoruzÇatlatma iğnesinin etkisi olabilir diye çok korkuyorum test günüm Pazartesi
Evet cnm kullaniyordumOksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyormuydun
Benimde böyle olduMaşallah.5 dk içinde mi bu hale geliyor
Ben de bugün yaptım 8. Günüm 3.gün embriyosu 5 dk da bisey yoktu hazırlandım felan 25 dk sonra baktım hafif silik bi çizgi var ama 30 dk dan sonrayı dikkate almayın yaziyordu.Erken olduğunu bile bile yaptım.
Göğüslerim aşırı şişik ve acıyo bir de kasık ağrılarım var canımCanım hıc belırtın varmıydı bende 27sı transfer oldum 0 belırtı hıc belırtım olmadı halada yok.Test yapmadım ıcımden hıc kan vermek bıle gelmıyor artık umudumu kaybettım
Cnmin içi lütfen rahat ol bak çok şükür seninle doktorun en iyisini bilir sakin kasılma Allah onu nasipettiyse hiçbir şey olmazkızlar merhaba dün doktor kontrolüm vardı her sey yolunda cok şükür kesede bebekte iyi kese dısında kanama alanları var doktor cok normal dedi hafif yerleşme kanaması gibi olursa korkma dedi. yalnız benim korktugum vajinal ultrasonda probu sokunca ince bir sızı hissettim sol tarafımda daha önce dış gebelik gecirdiğim için doktorumu uyardım aynı agrı diye doktorum o kadarcık olur dedi vajinal ultrasonda böyle bir acı yasayan varmı inanın cok korkuyorum hem dış hem iç gebelik olmasından
Hayırlı haberlerle cnisiGünaydın hanımlar
Saglik ocağına gidip ilaç yazdırdım.
Gitmişken de kan vereyim dedim test günüm pazar.
Bugün transfer sonrasi 9. Gün
Bakalım yarın çıkacak sonuç, hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?