2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Teşekkur ederim paylastiginiz bilgi icin

Hayırlı olsun canım transferinin kaçıncı günü idi bugün maşaAllah çok güzel değerin .

Öyle canım evet. Ne hayırlıysa hakkımızda o olur inşallah. Haftaya cuma yazarım güzel haberlerle insallah
Transferden sora kaçıncı günü kese görmeye gittiniz kızlar 13.cü veya 14 cû beta değeri ile ilgilimi kese görmek ..kalp atışı ni ne zaman duydunuz bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

Transferden sora kaçıncı günü kese görmeye gittiniz kızlar 13.cü veya 14 cû beta değeri ile ilgilimi kese görmek ..kalp atışı ni ne zaman duydunuz bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
Canım ben mi haftaya cumaya çağırdılar. O gün transferimin 22. Günü yapıyor. 2. Beladan 8 gün sonraya çağırdı beni yani

21.gün oldu bende herkesin farklı takılmayın bence

Benimde aynı oldu 10. Günde 406 ydı 12.gün 674 %66 artmış bende şimdi doktordan çıktım banada ilk günlerde az artabilir iki gün sonra tekrar yenileyelim testi dedi bende çok üzgünüm

Benimde aynı oldu 10. Günde 406 ydı 12.gün 674 %66 artmış bende şimdi doktordan çıktım banada ilk günlerde az artabilir iki gün sonra tekrar yenileyelim testi dedi bende çok üzgünüm
Umarım ikimiz içinde herşey yolundadır ki bence %66 iyi bir oran.Bir doktor var youtube videolarında en düşük artışın %58 min olması gerektiğini söylüyor

Başka belirtin oldumu canım?

Güzel haberlerini bekliyorum. Bende herkes önce kese sonra kalp öğrenmeye gitti böyle olunca merak ettim.

İnşallah kimyasal gebelik geçirdim iki kere Buda öyle olacak diye korkuyorum sevinemiyorum bile sizin testiniz fotoğrafı varsa atar mısınız kaçla öğrendiniz kan da
Üstteki 7 alttaki 9 gün sonuç pozitif

Eklentiler

• 20231002_114438.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar ptesi transferim yapıldı. Transfer sonrası ilk tuvalete çıktığımda peçeteye hafif kırmızı kahve karışık kan geldi çok az miktarda bir sefer. Çok normal olarak düşündüm çünkü 30 dk öncesinde işlem yapıldı. Ertesi günü koyu kahve çok az bir sefer yine leke geldi peçeteye 50 kr büyüklüğünde. Onu da bi gün önceki işleme bağladım. Dün birşey yoktu. Bugün çok çok az tabiri caizse bir damla yine peçeteye (çamaşıra değil) kahverengi leke şeklinde kan geldi. Transfer günü hariç 3. Günüm. Kasık karın ve bel ağrım var, onları da ilaçlara bağlıyorum. Hormonun dibine vuruyoruz sonuçta. Yerleşme için erken diye düşündüğümden bu lekeler için endişelenmeli miyim? Dediğim gibi çok çok minik, arkası gelmiyor, tuvalet kağıdına az miktarda sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…