- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.121
Teşekkur ederim paylastiginiz bilgi icinMide bulantısı genel anlamda
Mide bulantısı 6 yada 7 haftadan sonra başlar genel olarak . Diğerleri psikolojiktir
Teşekkur ederim paylastiginiz bilgi icinBenim 23. Gün felan başladı ysni
Bu haftadan beri özellikle 2 gün baya hissettim bugün iyiydim. Çok emin değilim ama netteki hesaplamaya göre 6. Hafta başlamış oluyor.
Ama genelde kalp atışından sonra oluyormuş. Değişiyor kişiden kişiye. Oda 7. Hafta felan sanırım
Öyle bi durumda yavaşlıyor beta artışı diye biliyorum. Başta 2 tutup da duranlar daEvet 2 adet blastokistti.Umarım öyledir.Öyle bir durum varmışmış.hiç bir bilgi bulamadım.Dedim ki acaba iki taneydi de birini kaybettiğim için mi yüzde 40 oldu
Teşekkürler bilginiz için testimin resmini bırakıyorum sizce çok mu silikiğne etkisi kalmamıstır artık hayırlı olsn
Hayırlı olsun canım transferinin kaçıncı günü idi bugün maşaAllah çok güzel değerin .Kızlar sali gunu değerim 896 idi.
Bugün 2010 olmuş beta.
Haftaya cuma kese kontrolüne çağırdılar.
İkiz olabilir mi acaba.
2 tane oğlum var bu ikiz ise Rabbım bana maddi manevi bakma gücü verir inşallah. Takdir allahtan
Amin canım inşallah. Transfer günüm hariç 14. GünümHayırlı olsun canım transferinin kaçıncı günü idi bugün maşaAllah çok güzel değerin .
Öyle canım evet. Ne hayırlıysa hakkımızda o olur inşallah. Haftaya cuma yazarım güzel haberlerle insallahAmin ama o sekılde düşünmeyin beta belırlemıyor ıkız veya tek benım degerim sizden daha fazlaydı tek kese göründüdoktor betaya aldanmayın dedi
Transferden sora kaçıncı günü kese görmeye gittiniz kızlar 13.cü veya 14 cû beta değeri ile ilgilimi kese görmek ..kalp atışı ni ne zaman duydunuz bilgi verirseniz sevinirim teşekkürlerÖyle canım evet. Ne hayırlıysa hakkımızda o olur inşallah. Haftaya cuma yazarım güzel haberlerle insallah
Canım ben mi haftaya cumaya çağırdılar. O gün transferimin 22. Günü yapıyor. 2. Beladan 8 gün sonraya çağırdı beni yaniTransferden sora kaçıncı günü kese görmeye gittiniz kızlar 13.cü veya 14 cû beta değeri ile ilgilimi kese görmek ..kalp atışı ni ne zaman duydunuz bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
Umarım öyledir.Öyle bi durumda yavaşlıyor beta artışı diye biliyorum. Başta 2 tutup da duranlar da
21.gün oldu bende herkesin farklı takılmayın benceArkadaslar selambugun benm 12. Gunum yani test günü.. sonucu is yerinde öğrenmek istemedigim icin aksam is çıkışı gidip kan verecegim ama bugun kahverengi lekelenmem oldu.. bu iyi mi kotu mu bisey anlamadm.. normalde okudugum lekelenmeler 7-8-9. Gun falan olmus.. var mi aranizda 12. Gun veya daha gec lekelenme yasayan..
Benimde aynı olduKızlar transfer sonrası ilk yaptığım test ile ikinci yaptığım test arasındaki beta değerinde iki katı artış vardı.üçüncüsü yüzde 40 arttı.Doktor az artmış dedi.Tekrar test vereceğim yarın. İki doktorla ilerliyorum.Diğeri erken dönemde düşük artışların yaşanabileceğini hemen kaygılanmamamı istedi.Aranızda böyle birşey yaşayan var mı? Heryeri okudum,videoları izledim.Betası düşük artışla seyredip hamileliği düzgün ilerleyeni duydunuz mu
Umarım ikimiz içinde herşey yolundadır ki bence %66 iyi bir oran.Bir doktor var youtube videolarında en düşük artışın %58 min olması gerektiğini söylüyorBenimde aynı oldu10. Günde 406 ydı 12.gün 674 %66 artmış bende şimdi doktordan çıktım banada ilk günlerde az artabilir iki gün sonra tekrar yenileyelim testi dedi bende çok üzgünüm
erken gebelik degıl sanırım predictor alsaydınız daha yogun cıkabılırdıTeşekkürler bilginiz için testimin resmini bırakıyorum sizce çok mu silik
Başka belirtin oldumu canım?Arkadaslar selambugun benm 12. Gunum yani test günü.. sonucu is yerinde öğrenmek istemedigim icin aksam is çıkışı gidip kan verecegim ama bugun kahverengi lekelenmem oldu.. bu iyi mi kotu mu bisey anlamadm.. normalde okudugum lekelenmeler 7-8-9. Gun falan olmus.. var mi aranizda 12. Gun veya daha gec lekelenme yasayan..
Benimde tam 17 gün sonra çağırdı yarın inşallah kontrolüm. Niye öyle çağırdını yarın öğrenip sana da yazarım canımsanıeım kalp atışını sesini
Açmadan da makineden görebilmek için için geç çağırıyorlar
Üstteki 7 alttaki 9 gün sonuç pozitifİnşallah kimyasal gebelik geçirdim iki kere Buda öyle olacak diye korkuyorum sevinemiyorum bile sizin testiniz fotoğrafı varsa atar mısınız kaçla öğrendiniz kan da
Kasiklarimda bazen siddetli bazen hafif agrilar var.. transferden sonraki gunlerde ilk 3 gun falan belim cok agridi ama artik agrimiyor.. baska bisey olmadi bunlar belirti mi bilmiyorum.. siz transfer oldunuz muBaşka belirtin oldumu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?