- 9 Mayıs 2022
- 3.897
- 3.518
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.061
Bence gayet iyi bu kadar olması normal uani tebrikler
Benimde böyleydi 7 gün 9 gün daha hızlı belirdi. Sağlıkla gelsin
Daha öncd kalp atısı duydun mu?5 bucuktayım dün kan vermeye gıttım bakmadılar karından alttan da zararlı cok bakmayalım dedıker onceden ıkı kere bakılmıstı haftaya bakalım dedıler
Kaç günlük duydun canım?Evet canim
Maşallah, Rabbim banada isteyen herkesede bu sevinci yaşatsın
İnşallah öyledir ya teşekkür ederimBence gayet iyi bu kadar olması normal uani tebrikler
İnşallah kimyasal gebelik geçirdim iki kere Buda öyle olacak diye korkuyorum sevinemiyorum bile sizin testiniz fotoğrafı varsa atar mısınız kaçla öğrendiniz kan daBenimde böyleydi 7 gün 9 gün daha hızlı belirdi. Sağlıkla gelsin
hayır duymadık kalp daha 6 haftaya girdim bugun.Cihazlarımız iyi değil daha duyulmaz dedi devlette cumartesi özele gitcem inşallah duyarız sağsalimDaha öncd kalp atısı duydun mu?
Maşallah kaçıncı gün embriyosuGünaydınlar transfer 26eylul test tarihim 9ekim az önce yaptım ilk dk çıktı umutlanmalimiyim sizce bu ikinci denemem
Maşallah hayırlı olsun cnmGünaydınlar transfer 26eylul test tarihim 9ekim az önce yaptım ilk dk çıktı umutlanmalimiyim sizce bu ikinci denemem
Bence tutunmuş cnm hayırlı olsunKızlar merhaba.
23 eylülde çatlatma iğnesi oldum 27 eylülde transferim yapıldı 5.gün çift embriyo transferi. Transfer gününü de sayarsam 9.günüm bugün, dün akşam erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Sizce iğnenin etkisi midir? (Üçüncü denemem ve son hakkımdı) bilgisi olanlar dönüş yapabilir mi?
Çatlatma iğnesinin etkisi olabilir diye çok korkuyorum test günüm PazartesiBence tutunmuş cnm hayırlı olsun
İnşallah vardır rabbim nasip etsinKızlar merhaba.
23 eylülde çatlatma iğnesi oldum 27 eylülde transferim yapıldı 5.gün çift embriyo transferi. Transfer gününü de sayarsam 9.günüm bugün, dün akşam erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Sizce iğnenin etkisi midir? (Üçüncü denemem ve son hakkımdı) bilgisi olanlar dönüş yapabilir mi?
Amin inşallah canımhayır duymadık kalp daha 6 haftaya girdim bugun.Cihazlarımız iyi değil daha duyulmaz dedi devlette cumartesi özele gitcem inşallah duyarız sağsalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?