2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar birsen sormak istiyorum beta kanda pozitif olunca doktor 15 gün sonra ultrasona gel dedi ilaclara devam dedi kese kalp hepsini birden mi çıkaracak. Neden bir hafta sonraya değil miydi herkes öyle gtmis

Kızlar merhaba.
23 eylülde çatlatma iğnesi oldum 27 eylülde transferim yapıldı 5.gün çift embriyo transferi. Transfer gününü de sayarsam 9.günüm bugün, dün akşam erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Sizce iğnenin etkisi midir? (Üçüncü denemem ve son hakkımdı) bilgisi olanlar dönüş yapabilir mi?

Bence tutunmuş cnm hayırlı olsun

İnşallah vardır rabbim nasip etsin

kızlar merhaba dün doktor kontrolüm vardı her sey yolunda cok şükür kesede bebekte iyi kese dısında kanama alanları var doktor cok normal dedi hafif yerleşme kanaması gibi olursa korkma dedi. yalnız benim korktugum vajinal ultrasonda probu sokunca ince bir sızı hissettim sol tarafımda daha önce dış gebelik gecirdiğim için doktorumu uyardım aynı agrı diye doktorum o kadarcık olur dedi vajinal ultrasonda böyle bir acı yasayan varmı inanın cok korkuyorum hem dış hem iç gebelik olmasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…