• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Dün akşamüstü yaptığım teste göre nasıl? Bazı arkadaşların 5. Gün kopkoyu kırmızı çıkmış benimki çok silik. Moralim bozuldu biraz. Az önce yaptım bu testi. (Diğer testle 12 saat var arasında )
Taze transferse çatlatma iğnesi etkisidir. Dondurulmussa çizgi belirgin ancak 5 gün test yapmak için çok erken. Kendini üzersin erken test yapmakla Bi 7 8 günü gor o da 5 gün embryosu ise.

Dün akşamüstü yaptığım teste göre nasıl? Bazı arkadaşların 5. Gün kopkoyu kırmızı çıkmış benimki çok silik. Moralim bozuldu biraz. Az önce yaptım bu testi. (Diğer testle 12 saat var arasında )
bence hergün yapıp koyulaşma takip et tek biri tutunmuştur belki ondan siliktir ben cesaret edip yapamıyorum geçen transferim de kimyasal dı bunda da çift çizgi görürüm de yine öyle olur diye

Yok daha duymadım. Ama kalp atışı başladı diye biliyorum.
Benim hamileligim böyle geçiyorum. Kizimda da ne eksik ne fazla ayni boyle baslamisti. Normalde 3 aylik olunca geçer deniyor ama benim 6.7.aya kadar sürmüştü. Yine bu zamanlarda baslamisti.
Kacıncı haftanızdasınız suan 🙄

Önceki gebeliğinizde nasıldınz. Bi yöntem bulmuş muydunuz. ?
Ben o kadar kötü değilim şimdilşk ama her an olabilirim gibi geliyor. Çok kötü. Midem sürekli bir rahatsızlık.
O şekilde yaşamaya öğreniyorsunuz. Zaten pandemi idi evden çalışıyordum. Azar azar bisiler yiyordum. Tatlıdan kahveden tiksinmistim. 5 kilo vermiştim, sonra aldım 9 kilo. Medpamid kullanmıştım ama korkuyordum çok zorlaninca icerdim. Akşam yemek yer yarım saat sonra kusardim. Resmen banyoda yaşardım akşamları.
Bu farklı olur diyordum ama yok prenses hamilelik geçirmek nasip olmuyor bana.

Kacıncı haftanızdasınız suan 🙄
6 artilardayim galiba. Ben transfer sonrası 17. Ve 19. Gün gittim doktora keseyi gösterdi kalp atışı bakmadı. Ama kalp atmaya başladı bence. Bu haftalarda başlar çünkü. Haftaya tekrar kontrolüm var. Kalp atışını gösterir doktor.

6 artilardayim galiba. Ben transfer sonrası 17. Ve 19. Gün gittim doktora keseyi gösterdi kalp atışı bakmadı. Ama kalp atmaya başladı bence. Bu haftalarda başlar çünkü. Haftaya tekrar kontrolüm var. Kalp atışını gösterir doktor.
Bende 6. Haftaya girdim suan yok mide bulantısı o yuzden sordum sanırım 6 dan sonra baslıyor 🙄

O şekilde yaşamaya öğreniyorsunuz. Zaten pandemi idi evden çalışıyordum. Azar azar bisiler yiyordum. Tatlıdan kahveden tiksinmistim. 5 kilo vermiştim, sonra aldım 9 kilo. Medpamid kullanmıştım ama korkuyordum çok zorlaninca icerdim. Akşam yemek yer yarım saat sonra kusardim. Resmen banyoda yaşardım akşamları.
Bu farklı olur diyordum ama yok prenses hamilelik geçirmek nasip olmuyor bana.
Sizinde baya ağır geçiyor anladığım kadarıyla baya zorlanmışsınız. Allah yardımcınız olsun.
benim bu kadar ağır değil şimdilik. Bazı kokulara öğürme ve iştahsızlık var. İnşallah böyle kalır. Daha da ağır olmaz umarım. 😳

6 sında oldum transfer şuanlık hamileyim şükür ve bulantım var hergün yediğimi çıkarıyorum sendedemi?
Ben çıkarmıyorum çok şükür ya. Yani
Yiyemiyorum o bir gerçek sabahları iştahım yok öğürerek kalkmıyorum allahtan. ama bir kokudan tiksindimmi bitti midem sürekli rahatsız böyle iştahsız . Çubuk kraker yiyorum şimdilik sadece kokulara öğürme var da hiç çıkarmadım.
9 unda olmuştum bende transfer. Daha erken diyorlardı ama demekki hepimiz de bu evrelerde hissetmeye başlamışız.

Ben çıkarmıyorum çok şükür ya. Yani
Yiyemiyorum o bir gerçek sabahları iştahım yok öğürerek kalkmıyorum allahtan. ama bir kokudan tiksindimmi bitti midem sürekli rahatsız böyle iştahsız . Çubuk kraker yiyorum şimdilik sadece kokulara öğürme var da hiç çıkarmadım.
9 unda olmuştum bende transfer. Daha erken diyorlardı ama demekki hepimiz de bu evrelerde hissetmeye başlamışız.
Benimde saatim hiç belli olmuyo bazen akşam bazen kahvaltı sonrası hiç belli olmuyor. Sürekli midem kalkıyo hissi geliyo rahatlamak için gidip çıkarıyorum ben. Kusmasam sürekli kötü olur. Bence sende kötü olunca istifra et rahatlıyosun

Back