- 12 Eylül 2023
- 11
- 47
- 8
- 34
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #5.461
Amin, inşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah canım. Belirtin var mı
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallahHanımlar bugün transferimin 7. günü az önce bir cesaret test yaptım ne dersinizEki Görüntüle 3309567 Eki Görüntüle 3309568
Saglikla kucaginiza alirsiniz insallahKızlar çok garip bir şey başıma geldi. Beta değerlerim çok küçük başlamış olmasına rağmen tek embriyom bölünmüş ve iki tane kese göründü . Hayatımın şokunu yaşadım bugünbaşından böyle bir durum geçen var mı
Çok teşekkür ederim amiin, inşallahHayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallaharamizda 1 gun var ben evde test yapmayi düşünmüyordum ama beni heyecanlandirdiniz yapsammi yapmasam mi kararsz kaldm
Hayırlı olsun bebeğinizArkadaşlar merhaba. Transferimin bugün 10.günü. (5.gün transferi tek embriyo). Başka 10.gün testlerine baktığımda ikinci çizginin birincisi kadar koyu olduğunu gördüm. Ben de gün gün koyulaşma var ama 10.gün olmasına rağmen kopkoyu değil. 12.gün kan vereceğim. Siz ne düşünüyorsunuz? 10.gün testiniz nasıldı ? Şu betahcg değeri olayı beni biraz korkuttu.
tamamdır ona gıtmeye karar verdım tesekkur edermGerekirse sadece ön görüşme yapınanlıcaksınız demek istediğimi vm medikal park üst segment hastane diye biliyorum hastane de güzel ama doktorumdan gerçekten çok memnundum
gayet net hayırlı olsunArkadaşlar merhaba. Transferimin bugün 10.günü. (5.gün transferi tek embriyo). Başka 10.gün testlerine baktığımda ikinci çizginin birincisi kadar koyu olduğunu gördüm. Ben de gün gün koyulaşma var ama 10.gün olmasına rağmen kopkoyu değil. 12.gün kan vereceğim. Siz ne düşünüyorsunuz? 10.gün testiniz nasıldı ? Şu betahcg değeri olayı beni biraz korkuttu.
Hayırlı olsun guzel sonuclaralorsınız inş bnde 6.gün embriyosuyla pozitifi gordum inş sizde gorursunzKızlar bugün transferim var 6. Gün embriyosu çok heyecanlıyım bana dua edin
Hadi insallah güzel haberler vermek nasip olsun canimKızlar selam. Benimde bugün transferim var gider ayak kaçırdığım bir şey var mı diye bakmaya geldimÜçüncü denemem birincide embriyo oluşmadı, ikincide tuttu ama kayıp yaşadık maalesef. İkincide pozitif olmasına rağmen hiçbir belirti yaşamadım belirti arayarak kendinizi strese sokmayın herkesin gebeliği farklı geçiyor. 25 yaşındayım ve 3.5 senedir bu yollardayım. Yol zorlu ama umut hep var. Bana da dua edin
Koyulasma gayet güzel neden kendine dert ariyosun canim benim ?Arkadaşlar merhaba. Transferimin bugün 10.günü. (5.gün transferi tek embriyo). Başka 10.gün testlerine baktığımda ikinci çizginin birincisi kadar koyu olduğunu gördüm. Ben de gün gün koyulaşma var ama 10.gün olmasına rağmen kopkoyu değil. 12.gün kan vereceğim. Siz ne düşünüyorsunuz? 10.gün testiniz nasıldı ? Şu betahcg değeri olayı beni biraz korkuttu.
Gözün aydin canim benimHanımlar bugün transferimin 7. günü az önce bir cesaret test yaptım ne dersinizEki Görüntüle 3309567 Eki Görüntüle 3309568
Bende 29 yasindayim banada cift embrio transfer edildi bence o vücüdla alakali kaldirir yada kaldiramaz gözüynen bakiliyor olabilir.Doktor bana 35 yaş altı iki tane koyulmuyor demişti size nasıl koydular kusura bakmayın soruyorum ama
Idrar testiniz 10 güne gore gayet iyi bence canınızı sıkmayın boş yere Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallahArkadaşlar merhaba. Transferimin bugün 10.günü. (5.gün transferi tek embriyo). Başka 10.gün testlerine baktığımda ikinci çizginin birincisi kadar koyu olduğunu gördüm. Ben de gün gün koyulaşma var ama 10.gün olmasına rağmen kopkoyu değil. 12.gün kan vereceğim. Siz ne düşünüyorsunuz? 10.gün testiniz nasıldı ? Şu betahcg değeri olayı beni biraz korkuttu.
Dualarimiz seninle güzel haberler vermek nasip olsun canim benimKızlar bugün transferim var 6. Gün embriyosu çok heyecanlıyım bana dua edin
Kaçıncı denemeniz benim ikinci ama doktor rahimde perde var dedi ikiz gebelik erken doğum riski taşır o yüzden bana tek koymak istediğini söylemiştiBende 29 yasindayim banada cift embrio transfer edildi bence o vücüdla alakali kaldirir yada kaldiramaz gözüynen bakiliyor olabilir.
Degerlere , vücudda bi sorun varmi vs bakiliyor
Hayırlı olsun sağlıkla gelmiş olsunHanımlar bugün transferimin 7. günü az önce bir cesaret test yaptım ne dersinizEki Görüntüle 3309567 Eki Görüntüle 3309568
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?