- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #5.441
tamam degerlendırıyım onerınızı sadece kecıorende olunca hastane cok ıcıme sınmemıstıEvet yapıyor ben izmirden gittim ankataya yetkin hoca için okadar iyi bir doktor ki gidince anlayacaksınız keşke ankarada otursamda gebelik takibimide o yapsa
Çok teşekkür ederim destekleriniz için ama bugünde hafif leke göründü sanırım adet sökülüyor yarın belki teste bile gitmeye gerek kalmazMoralini yuksek tutun daha sonucu bilmiyorsunuz hemen umutsuzluga kapilmayin.. allahin izniyle belki pozitif olacak.. dogru zaman gelmistir belki de yarin guzel haberlerinizi bekliyorum.. benmde bugun 6. Günüm sabirla bekliyoruz hepimiz icin hayirlisini diliyorum
Bende 29 yaşındayım aminnn inşallahhhBen 29 yaşındayım aslında 6 tane döllenmiş ama iki tanesi kaliteli oldu birini koydular diğerini dondurduk inşallah sağlıcakla gelsinler Allah isteyen herkese nasip etsin
Doktor bana 35 yaş altı iki tane koyulmuyor demişti size nasıl koydular kusura bakmayın soruyorum amaBende 29 yaşındayım aminnn inşallahhh
Bazı özel klinikler özellikle dışarda doktorunuz varsa mesela operasyon için sadece hastaneleri kullanıyorsa. Yasal olmadığı halde doktorlar çift embriyo transferi yapıyorlar. Hasta isteğini baz alıp. Ama hastane de yaptırıyorsanız kesinlikle yaptırmazlar.Doktor bana 35 yaş altı iki tane koyulmuyor demişti size nasıl koydular kusura bakmayın soruyorum ama
Bende istemiştim çift koyulsun ama doktorum riskli olur dedi kabul etmedi dediğiniz gibi klinik değil özel hastanede yaptırdıkBazı özel klinikler özellikle dışarda doktorunuz varsa mesela operasyon için sadece hastaneleri kullanıyorsa. Yasal olmadığı halde doktorlar çift embriyo transferi yapıyorlar. Hasta isteğini baz alıp. Ama hastane de yaptırıyorsanız kesinlikle yaptırmazlar.
Hastaneler denetime biraz daha sıkı takip edildiği için sanırım bide riskli dediğiniz gibi. Güzel olsa daBende istemiştim çift koyulsun ama doktorum riskli olur dedi kabul etmedi dediğiniz gibi klinik değil özel hastanede yaptırdık
Hastaneler denetime biraz daha sıkı takip edildiği için sanırım bide riskli dediğiniz gibi. Güzel olsa
Evet haklısınız olsun artık tek ya da ikiz Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah tutunur bebişlerimizHastaneler denetime biraz daha sıkı takip edildiği için sanırım bide riskli dediğiniz gibi. Güzel olsa da
Benim özel doktorum dışarıdan geliyor ondan sanırımDoktor bana 35 yaş altı iki tane koyulmuyor demişti size nasıl koydular kusura bakmayın soruyorum ama
Amiiin.Evet haklısınız olsun artık tek ya da ikiz Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah tutunur bebişlerimiz
Hayırlı olsun inşallah kesenizi kalp atışını da görürsünüzAmiiin.ben pozitif gördüm inşallah sizde görürsünüz.
Daha kesemizi kalp atışını görmedik ama inşallah bebiş iyidir inşallah
Gerekirse sadece ön görüşme yapıntamam degerlendırıyım onerınızı sadece kecıorende olunca hastane cok ıcıme sınmemıstı
İmaşallah sevindimHayırlı olsun inşallah kesenizi kalp atışını da görürsünüzbende pozitif gördüm Perşembe 417 çıktı yarın tekrar test vercem inşallah sonra da kese kontrolü
Var tebrik ederim sağlıkla sıhhatle ilerlesinHanımlar bugün transferimin 7. günü az önce bir cesaret test yaptım ne dersinizEki Görüntüle 3309567 Eki Görüntüle 3309568
İnşallahVar tebrik ederim sağlıkla sıhhatle ilerlesin
Maşallah.Kacinci gün embriyosuİnşallahteşekkür ederim dua edin ne olur hamilelerin duası kabul olurmuş, umarım sıkıca tutunur sağlıkla ilerler
İnşallah inşsllahİnşallahteşekkür ederim dua edin ne olur hamilelerin duası kabul olurmuş, umarım sıkıca tutunur sağlıkla ilerler
Teşekkür ederim inşallah vardır, 5. gün embriyosuMaşallah.Kacinci gün embriyosu
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah canım. Belirtin var mıHanımlar bugün transferimin 7. günü az önce bir cesaret test yaptım ne dersinizEki Görüntüle 3309567 Eki Görüntüle 3309568
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?