2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Çok teşekkür ederim destekleriniz için ama bugünde hafif leke göründü sanırım adet sökülüyor yarın belki teste bile gitmeye gerek kalmaz

Doktor bana 35 yaş altı iki tane koyulmuyor demişti size nasıl koydular kusura bakmayın soruyorum ama
Bazı özel klinikler özellikle dışarda doktorunuz varsa mesela operasyon için sadece hastaneleri kullanıyorsa. Yasal olmadığı halde doktorlar çift embriyo transferi yapıyorlar. Hasta isteğini baz alıp. Ama hastane de yaptırıyorsanız kesinlikle yaptırmazlar.

Bende istemiştim çift koyulsun ama doktorum riskli olur dedi kabul etmedi dediğiniz gibi klinik değil özel hastanede yaptırdık

Hastaneler denetime biraz daha sıkı takip edildiği için sanırım bide riskli dediğiniz gibi. Güzel olsa

Hastaneler denetime biraz daha sıkı takip edildiği için sanırım bide riskli dediğiniz gibi. Güzel olsa da
Evet haklısınız olsun artık tek ya da ikiz Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah tutunur bebişlerimiz

Evet haklısınız olsun artık tek ya da ikiz Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah tutunur bebişlerimiz
Amiiin. ben pozitif gördüm inşallah sizde görürsünüz.
Daha kesemizi kalp atışını görmedik ama inşallah bebiş iyidir inşallah

Amiiin. ben pozitif gördüm inşallah sizde görürsünüz.
Daha kesemizi kalp atışını görmedik ama inşallah bebiş iyidir inşallah
Hayırlı olsun inşallah kesenizi kalp atışını da görürsünüz bende pozitif gördüm Perşembe 417 çıktı yarın tekrar test vercem inşallah sonra da kese kontrolü

tamam degerlendırıyım onerınızı sadece kecıorende olunca hastane cok ıcıme sınmemıstı
Gerekirse sadece ön görüşme yapın anlıcaksınız demek istediğimi vm medikal park üst segment hastane diye biliyorum hastane de güzel ama doktorumdan gerçekten çok memnundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…