• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Yarın nasipse kan vereceğim bugün 8 .günüm ve karnımda ağrılar başladı bacaklarımda sızlamalar başladı 2 gündür duygusallık var sanırım yine negatif olucak.5. gün 5aa kalite embriyo transferi olmuştum çok üzgünüm.6 yıldır hiç gebe kalamadım
Hiç canınızı sıkmayın belirtiler kisiye gore bile degisebiliyor İnşallah güzel haberler alırsınız.Sadece benim dikkat ettiğim hamile kalınca nabiz yükseliyor ölçtünüz mü hiç

O yediklerin le alakalı olabilir belki hafta içi bende de olur gibi oldu geçti.bol su iciyorsun dur zaten.gecmesi lazım di.Birde burda pozitif sonuç alan arkadaşlar hep kırmızı kanama geçirdi.siz eminsiniz geliştiğine.ben de sadece 14.gun ufak bir kahve leke o kadar.aynen ben kahverengi lekeyle yaşıyordum o da kesildi😊Çarşamba ya kdr nasıl dayanacagim kalbim carpiyor sürekli Allah'ım şuan durum ne bilemiyorum.Bu mucizeyi yaşadım devamı da geliyordur inşallah Allahim izniyle🤲
Ya işte o kırmızı kanama bana gelişiyo hissi vermiyor sürekli olmadı ya da dış gebelik mi korkusu sarıyor içimi🥲 hayırlısyla şu keseyi ve kalbi bir görebilseydik bi tık rahatlıcam. Kahverengi akıntıdan ben de nefret ediyorm sürekli yaşadığımız bir şey olduğu için hayırlıyla bari gebelikte dursa da rahat etsem 🤣 ne mutlu bence sizin olmaması çok iyi

Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahhh😻Benimde 3. Gün embiyosu sizin tüp bebek yapma nedeniniz neydi
İnşallah sağolun 😍 sizinkide inşallah sağlıcakla gelsin ne zaman transfer oldunuz bizim bir sene olmayınca eşimde spermden kaynaklı benimde rahimde perde vardı o yüzden yaptırdık ikinci denemem yarın tekrar kan vericem değerim artması gerekiyor inşallah 🤲🥰

İnşallah sağolun 😍 sizinkide inşallah sağlıcakla gelsin ne zaman transfer oldunuz bizim bir sene olmayınca eşimde spermden kaynaklı benimde rahimde perde vardı o yüzden yaptırdık ikinci denemem yarın tekrar kan vericem değerim artması gerekiyor inşallah 🤲🥰
Biz 3 senedir istiyorduk doktora gitmiştik ama ilk gittiğimiz bir neden bulamadı 2.gittiğimiz doktor eşimin spermde şekil bozukluğu morfoloji sayı sıkıntısından dolayı tüp bebek önerdi 23 eylülde transfer oldum 😌🍀

Biz 3 senedir istiyorduk doktora gitmiştik ama ilk gittiğimiz bir neden bulamadı 2.gittiğimiz doktor eşimin spermde şekil bozukluğu morfoloji sayı sıkıntısından dolayı tüp bebek önerdi 23 eylülde transfer oldum 😌🍀
İnşallah pozitif sonuç alırsınız kaç tane embriyonuz vardı birde tek mi koydular çift mi

Kızlar Sizde de mide ekşimesi oluyor mu?
Dünden beri var
Dun fazla ilaç içmiştim ama içmeden başlamıştı bu eksime.Belirti felan mi acaba 🥰

Çok iyi saglikla kucaginiza alirsiniz İnşallah.Benimde ilk testim olumlu 2 test gunum pazartesi ama stresliyim daha onceki tup bebek deneyiminde düşük olmustu o yuzden sevinemiyorum henüz.
Benım değer düşük cıktıgı için bende sevinemedim yarın daha net bişey cıkar inşallah

Back