- 8 Mayıs 2023
- 134
- 232
- 23
- 30
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #5.421
Vm medikal park hastanesi doc dr yetkin karasu pişman olmazsınızKızlar Ankara da olanlar acaba doktor merkez öneriniz var mı Ankara da tüp bebek için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vm medikal park hastanesi doc dr yetkin karasu pişman olmazsınızKızlar Ankara da olanlar acaba doktor merkez öneriniz var mı Ankara da tüp bebek için
Hiç canınızı sıkmayın belirtiler kisiye gore bile degisebiliyor İnşallah güzel haberler alırsınız.Sadece benim dikkat ettiğim hamile kalınca nabiz yükseliyor ölçtünüz mü hiçYarın nasipse kan vereceğim bugün 8 .günüm ve karnımda ağrılar başladı bacaklarımda sızlamalar başladı 2 gündür duygusallık var sanırım yine negatif olucak.5. gün 5aa kalite embriyo transferi olmuştum çok üzgünüm.6 yıldır hiç gebe kalamadım
Ya işte o kırmızı kanama bana gelişiyo hissi vermiyor sürekli olmadı ya da dış gebelik mi korkusu sarıyor içimi hayırlısyla şu keseyi ve kalbi bir görebilseydik bi tık rahatlıcam. Kahverengi akıntıdan ben de nefret ediyorm sürekli yaşadığımız bir şey olduğu için hayırlıyla bari gebelikte dursa da rahat etsem ne mutlu bence sizin olmaması çok iyiO yediklerin le alakalı olabilir belki hafta içi bende de olur gibi oldu geçti.bol su iciyorsun dur zaten.gecmesi lazım di.Birde burda pozitif sonuç alan arkadaşlar hep kırmızı kanama geçirdi.siz eminsiniz geliştiğine.ben de sadece 14.gun ufak bir kahve leke o kadar.aynen ben kahverengi lekeyle yaşıyordum o da kesildiÇarşamba ya kdr nasıl dayanacagim kalbim carpiyor sürekli Allah'ım şuan durum ne bilemiyorum.Bu mucizeyi yaşadım devamı da geliyordur inşallah Allahim izniyle
Benım dün akşam 118 dıHiç canınızı sıkmayın belirtiler kisiye gore bile degisebiliyor İnşallah güzel haberler alırsınız.Sadece benim dikkat ettiğim hamile kalınca nabiz yükseliyor ölçtünüz mü hiç
İnşallah sağolun sizinkide inşallah sağlıcakla gelsin ne zaman transfer oldunuz bizim bir sene olmayınca eşimde spermden kaynaklı benimde rahimde perde vardı o yüzden yaptırdık ikinci denemem yarın tekrar kan vericem değerim artması gerekiyor inşallahHayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahhhBenimde 3. Gün embiyosu sizin tüp bebek yapma nedeniniz neydi
Progestan fitil kullanıyorsanız o yapıyor olabilir benimde var akıntım yoğun şekildeArkadaşlar benim yoğun şekilde su gibi akıntım oluyor. Yani renksiz. Normal mi bu ? Aynı şeyleri yaşayanlarınız var mı ? 21 Eylül tek transfer. Bugün transfer dahil 9.günün.
Hamile misiniz?Benım dün akşam 118 dı
Biz 3 senedir istiyorduk doktora gitmiştik ama ilk gittiğimiz bir neden bulamadı 2.gittiğimiz doktor eşimin spermde şekil bozukluğu morfoloji sayı sıkıntısından dolayı tüp bebek önerdi 23 eylülde transfer oldumİnşallah sağolun sizinkide inşallah sağlıcakla gelsin ne zaman transfer oldunuz bizim bir sene olmayınca eşimde spermden kaynaklı benimde rahimde perde vardı o yüzden yaptırdık ikinci denemem yarın tekrar kan vericem değerim artması gerekiyor inşallah
gebelık takıbı yapıyor mu o acaba? onla korudaki özgür kan arasında kaldımVm medikal park hastanesi doc dr yetkin karasu pişman olmazsınız
Dün 10. Gündü test yaptırdım 60 cıktı yarın tekrarlıcaz artış oldu mı dıyeHamile misiniz?
İki tane embriyo transfer edildi, yuksek ihtimalle ikiz ama tabi kese gününü bekliyorumdegerlerınız baya yuksek ıkız mı
Evet yapıyor ben izmirden gittim ankataya yetkin hoca için okadar iyi bir doktor ki gidince anlayacaksınız keşke ankarada otursamda gebelik takibimide o yapsagebelık takıbı yapıyor mu o acaba? onla korudaki özgür kan arasında kaldım
Çok iyi saglikla kucaginiza alirsiniz İnşallah.Benimde ilk testim olumlu 2 test gunum pazartesi ama stresliyim daha onceki tup bebek deneyiminde düşük olmustu o yuzden sevinemiyorum henüz.Dün 10. Gündü test yaptırdım 60 cıktı yarın tekrarlıcaz artış oldu mı dıye
İnşallah pozitif sonuç alırsınız kaç tane embriyonuz vardı birde tek mi koydular çift miBiz 3 senedir istiyorduk doktora gitmiştik ama ilk gittiğimiz bir neden bulamadı 2.gittiğimiz doktor eşimin spermde şekil bozukluğu morfoloji sayı sıkıntısından dolayı tüp bebek önerdi 23 eylülde transfer oldum
Benım değer düşük cıktıgı için bende sevinemedim yarın daha net bişey cıkar inşallahÇok iyi saglikla kucaginiza alirsiniz İnşallah.Benimde ilk testim olumlu 2 test gunum pazartesi ama stresliyim daha onceki tup bebek deneyiminde düşük olmustu o yuzden sevinemiyorum henüz.
İnşallah güzel haberler alirsiniz yarinBenım değer düşük cıktıgı için bende sevinemedim yarın daha net bişey cıkar inşallah
Çift koydu geriye 3tane kaldı inşallahİnşallah pozitif sonuç alırsınız kaç tane embriyonuz vardı birde tek mi koydular çift mi
Ben 29 yaşındayım aslında 6 tane döllenmiş ama iki tanesi kaliteli oldu birini koydular diğerini dondurduk inşallah sağlıcakla gelsinler Allah isteyen herkese nasip etsinÇift koydu geriye 3tane kaldı inşallah