- 9 Ocak 2018
- 238
- 195
- 103
- 37
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #5.361
Bu 4. Denemem umarım güzel haberler alırım ve hepimiz de pozitif haberler alırız inşallahUmarım güzel sonuç alırsınız insallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu 4. Denemem umarım güzel haberler alırım ve hepimiz de pozitif haberler alırız inşallahUmarım güzel sonuç alırsınız insallahh
kaç ml mışBende 8 eylül transferıyım bugun gordum kesımı 9 ekimdede kalp atısı için gıdecegız sanırım sızı ıkısı bır cagardılar inş sizde görürsünz
Bız eczacıya sordugumuzda karsılamıyor dedı ama? Prolutex ıgneden bahsedıyorz degılmıKarsılıyor ben aile hekimime yazdırıyorum
Prolutex ve progestan dex reçete ile ödemesi yokturBız eczacıya sordugumuzda karsılamıyor dedı ama? Prolutex ıgneden bahsedıyorz degılm
Merhaba evet tüm testler yapıldı. Sperm sayısı az morfoloji kötü çıkış var ama mikro tese yapıldı benim yumurtaları karşılasın diye testlerde sorun çıkmadı çok şükürBenim eşimde de morfoloji sorunu vardı 2 düşük sonrası kendiliğinden de tekrar gebe kalamayinca 2 yıl sonra falan tüp bebege geldim ondan önce de aşılama denedik 2 kere olmadı. Genetik test yaptırdınız mi tüp bebeğe ?
Çok şükür ki 4 tane daha embriyom var. Onlara tutundum bugün hepHakkında hayırlısı olsun canım maalesef sağlıksız gibi duruyor evet
Geride embriyo varmı?
bıze oksapar hıc vermedıler pregastan ıgne kalcadan-duphoston-coraspırın-folbıol ilaçlarımız boyle ama benım de kalcam aynı sekılde mosmor 3.aya kdar vurulacakmısızArkadaslar günaydınlar benm bi sorum olacak bu oksapar hamileliğin kaçıncı haftasına kadar vuruluyor acaba . Bnm göbeğim mosmor oldu morlukların yakınından yapıyorum iğneyi çekince kanamaya başlıyor. Yapacak yer kalmadı ya
Onlar bende de var ilavesi de var hatta prograf ve dekort progestan iğneye razıyım ben ama oksapar göbeğimi mahvetti yabıze oksapar hıc vermedıler pregastan ıgne kalcadan-duphoston-coraspırın-folbıol ilaçlarımız boyle ama benım de kalcam aynı sekılde mosmor 3.aya kdar vurulacakmısız
Bende başladı canım su bile bulanti yapmaya başladı özellikle sabahları8-9-10 unda transfer olup pozitif olanlardan mide bulantısı gibi durumları başlayan var mı?
Eğer pıhtılaşma problemin varsa doğumdan 40 gün sonraya kadar. Eğer sadece tup bebek içinse tam bilmiyorum ama 12 haftalık olana kadar olabilir.Arkadaslar günaydınlar benm bi sorum olacak bu oksapar hamileliğin kaçıncı haftasına kadar vuruluyor acaba . Bnm göbeğim mosmor oldu morlukların yakınından yapıyorum iğneyi çekince kanamaya başlıyor. Yapacak yer kalmadı ya
Pıhtılaşma problemim yok sadece tüp bebek için inşallah bebeğimle 3 ayı atlatırız kurtulurz iğnelerdenEğer pıhtılaşma problemin varsa doğumdan 40 gün sonraya kadar. Eğer sadece tup bebek içinse tam bilmiyorum ama 12 haftalık olana kadar olabilir.
Hadi ya. Bana da psikolojik olabilir felan dediler.Bende başladı canım su bile bulanti yapmaya başladı özellikle sabahları
Sanırım keseyi kalp atışını görene kadar banada doktorum kontrole gelene kadar devam dedi iğnelereArkadaslar günaydınlar benm bi sorum olacak bu oksapar hamileliğin kaçıncı haftasına kadar vuruluyor acaba . Bnm göbeğim mosmor oldu morlukların yakınından yapıyorum iğneyi çekince kanamaya başlıyor. Yapacak yer kalmadı ya
Embriyolariniza genetik tarama yapıldı mı , morfoloji sperm şekil bozukluğu değil mi aslında bunu ayiklamiyorlar mi yumurta ile buluşturmadan.Merhaba evet tüm testler yapıldı. Sperm sayısı az morfoloji kötü çıkış var ama mikro tese yapıldı benim yumurtaları karşılasın diye testlerde sorun çıkmadı çok şükür
Ben de enox kullanıyorum , acısını bildiğim için koldan yapıyorum benim genetik kan pıhtılaşması var sürekli kullanacağım siz de koldan yapmayı öğrenip kola geçin bence göbek çok acıtıyor.Arkadaslar günaydınlar benm bi sorum olacak bu oksapar hamileliğin kaçıncı haftasına kadar vuruluyor acaba . Bnm göbeğim mosmor oldu morlukların yakınından yapıyorum iğneyi çekince kanamaya başlıyor. Yapacak yer kalmadı ya
bıze oksapar hıc vermedıler pregastan ıgne kalcadan-duphoston-coraspırın-folbıol ilaçlarımız boyle ama benım de kalcam aynı sekılde mosmor 3.aya kdar vurulacakmısız
Prolutex göbekten progestan kalça 3 aya kadar devam edilirse nereye yapılacak yer kalmadı her yerimiz mosmor rabbim yardımcımız olsun şifa olsun bizlereEmbriyolariniza genetik tarama yapıldı mı , morfoloji sperm şekil bozukluğu değil mi aslında bunu ayiklamiyorlar mi yumurta ile buluşturmadan.
Ben de enox kullanıyorum , acısını bildiğim için koldan yapıyorum benim genetik kan pıhtılaşması var sürekli kullanacağım siz de koldan yapmayı öğrenip kola geçin bence göbek çok acıtıyor.
Bana da progesteron iğne göbekten verdiler , ay niye herkes farklı tedavi kullanıyor anlamadım. En azından 3. Aya kadar iğnelerin inşallah o zamanları da cabuk sağlıklı bir sekilde atlatırsın
Bi atlatsaydık Allahın izniyle 3 ay’ı rabbim hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsinEmbriyolariniza genetik tarama yapıldı mı , morfoloji sperm şekil bozukluğu değil mi aslında bunu ayiklamiyorlar mi yumurta ile buluşturmadan.
Ben de enox kullanıyorum , acısını bildiğim için koldan yapıyorum benim genetik kan pıhtılaşması var sürekli kullanacağım siz de koldan yapmayı öğrenip kola geçin bence göbek çok acıtıyor.
Bana da progesteron iğne göbekten verdiler , ay niye herkes farklı tedavi kullanıyor anlamadım. En azından 3. Aya kadar iğnelerin inşallah o zamanları da cabuk sağlıklı bir sekilde atlatırsın
Allah kolaylık versin canım hepimizeSanırım keseyi kalp atışını görene kadar banada doktorum kontrole gelene kadar devam dedi iğnelere
İnanın heyecandan onu soramadık sadece maşallah herseyin yolunda oldugnu soledi artık sisiznle işim bitti dedi kovulduk şaka bı yana cunku gebelık takıbı yapmııyor doktorum sadece tüp bebek dalında artık baska doktora gidecegizkaç ml mış
Amin canım varmı hissetiğin değişik durumlar varmı benim göğüslerim çok hassas farklıda bişey yaşamıyorum halsizlik birdeAllah kolaylık versin canım hepimize