- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #3.921
Benim bu 4. Denemem cok heyecanlıyım bu sefer farklı bir merkezde yaptırdım dr da iyi konustu ama tedirginliğim hiç geçmiyor bir an önce ayın 28 olması dileğiyler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bu 4. Denemem cok heyecanlıyım bu sefer farklı bir merkezde yaptırdım dr da iyi konustu ama tedirginliğim hiç geçmiyor bir an önce ayın 28 olması dileğiyler
Öyle canım hakkımızda hayırlısı Rabbim bu yolda daha fazla yormadan nasip etsin herkese hepimize inşallah embriyon varmiydi senin başkaHayirlisi olsun diyelim br an once yarin olsun sonucu gorelim neyse o olsun beklemedek daha zor valla
Yok ilki dondurulmustu diger 2 si taze transferdi dondurmadik cozulunce kalitesi bozuluyor benimkilerin o yuzden dondurmadik bu 3.denememdi zaten daha dener miyim bilmiyorumÖyle canım hakkımızda hayırlısı Rabbim bu yolda daha fazla yormadan nasip etsin herkese hepimize inşallah embriyon varmiydi senin başka
Allah allah niye kalitesi bozuluyor ki canım bide sizin sorun neydi? Benimde 4.denemem valla canım bizimkisi sebepsiz infertiliee herseyimiz dort dortluk ama yinede olmuyor doktor bile şaşırıyor artik yapacagim bakacağım birşey kalmadı deneyerek pozitifi yakalicaz diyor bu sefer genetiklere falan hep bakildi histereskopi rahim filmi hepsi tertemiz ama esimin degerleri çok güzel ama olmayinca olmuyor bu sefer cok dikkat ettim tedaviden 3 qy önce yumurta kalitesini artirici vitaminlet kullandim hani embriyolarim kaliteli olsun diye ama geriye 4 embriyom kaldi ikisi transfer edildi ikisi donduruldu bakalım inşallah 4unden biri bana can olur olmazsa sil geri baştanYok ilki dondurulmustu diger 2 si taze transferdi dondurmadik cozulunce kalitesi bozuluyor benimkilerin o yuzden dondurmadik bu 3.denememdi zaten daha dener miyim bilmiyorum
Ben dün doktorumla konuştum test yaptığımı söyledim silik çıktı sevinmelimiyim dedim gebelik göstergesimi dedim gebelik evet dedi ama kan sonucu bizin çok önemli stres yapma dedi her gün avakoda havuç suyu sebze yemeye devam et dedi 9 gündür hergün avokado yiyorum sebze ona keza rabbim takdiri umarım güzel sonuçlar alırız bende ameliyat oldum geçen ay tüplerimin biri alındı diğeri kapalı normal yolla kalma şansım yok 2 emriyom bar var genetikten gelen biri transfer oldu bir tane kaldı maddi hiç söylemek istemiyorum inanılmaz harcama oldu manevi olarak hergün ağlaya ağlaya iğne olmaya gidiyorum karnım kalçam okadar sertleştiki iğneler hemşire üzülüyor acıyı geçtik artık allahım yardımcımız olsun bebeklerimiz bizi anne baba olarak seçsin herşey gönlümüzce olsun çok sevinelimİnşallah canım umut oldun bana bizim ikinci denememiz şöyle söyliyim bnm eşim azosperm hastası ve daha zor işimiz çok şansımız olmayabiliyor tek çaremiz tüp bebek normal yolla imkansız dua edin lütfen bana da ilaçlardan mı böyle silik çıkıyor yoksa bişiler oluşuyormu kafam çok karısık inşallah tutunurlar
Amin inşallah.Ay neler yasamissin canim ya yasin kac?
Cok üzüldüm gercekten ne zor imtihanlarimiz var herkezin ayri ayri derdi problemi ne yazikki. Rabbim dermansiz dert vermesin canim benim Hakkindaki hayirli olani sana kolaylikla nasip eylesin zorlastirmasin islerini inan tüm kalbimle duâlarimdasin suan. Sana diebilcegim Yeniden baslamaktan korkma bu imtihani sen ve esin rahatlikla geciceksiniz insallah.. Sonra herseye degdi cok sülür sevinci nasip olucak
Oo benm eşimde azospermi hastası.İnşallah canım umut oldun bana bizim ikinci denememiz şöyle söyliyim bnm eşim azosperm hastası ve daha zor işimiz çok şansımız olmayabiliyor tek çaremiz tüp bebek normal yolla imkansız dua edin lütfen bana da ilaçlardan mı böyle silik çıkıyor yoksa bişiler oluşuyormu kafam çok karısık inşallah tutunurlar
Esimde br sorun yok benm ilk dusugumden sonra tuplerim kapanmis yumrta kalitesi icin bu tedavimden once q10 vitamin kulladim 8 olgun yumurtam ciktmisti 4 du dolledi 2 tanrs iyi olabi tranafer ettik digerleri ortaydi ama benm dondurulup cozulunce kalitesi bozuluyor o yuzden kalanlari dondrmadik cunki hersey cok iyiydi doktorumda bu sefer cok olumluyduAllah allah niye kalitesi bozuluyor ki canım bide sizin sorun neydi? Benimde 4.denemem valla canım bizimkisi sebepsiz infertiliee herseyimiz dort dortluk ama yinede olmuyor doktor bile şaşırıyor artik yapacagim bakacağım birşey kalmadı deneyerek pozitifi yakalicaz diyor bu sefer genetiklere falan hep bakildi histereskopi rahim filmi hepsi tertemiz ama esimin degerleri çok güzel ama olmayinca olmuyor bu sefer cok dikkat ettim tedaviden 3 qy önce yumurta kalitesini artirici vitaminlet kullandim hani embriyolarim kaliteli olsun diye ama geriye 4 embriyom kaldi ikisi transfer edildi ikisi donduruldu bakalım inşallah 4unden biri bana can olur olmazsa sil geri baştan
Evet canım azospermi hastası.Canım özel degilse azospermi mi vardı sizzde?
Bu arada benm embryomda genetikliydi ve herşeyi yaptırdım ama görünen o ki tutmadı nasip gerçekten
Amin canım amin . Rabbim gönlümüze göre ver noolurr.. inşallah doktorunun da dediği gibi gebesindir .. ben emin olmak istiyorum var yada yok ona göre ararım tam anlamıyla silik çizgiye umut baglamak istemiyorum. Sanada çok geçmiş olsun Allah herrkesin yardımcısı olaun gercekten maddi manevi çok zor bir süreç. Günde 3 tane iğne oluyorum ben oksapar karnımı mahvetti progestan kalçamı iğne yapcak yer kalmadı ama bi umut işte herşeye katlanjyoruz . Tek tutusunlar ben olana kadar iğneye razıyım .. siz nerede tedavi gördünüz . Ben istanbul tüp bebek merkezinde aret kamarda gördüm tedavimi . Üstelik şehir dısından gel dediklerinde uçakla ve yol parası bile mahvediyor tek olsunlar tek nasip olsun herseye razıyımBen dün doktorumla konuştum test yaptığımı söyledim silik çıktı sevinmelimiyim dedim gebelik göstergesimi dedim gebelik evet dedi ama kan sonucu bizin çok önemli stres yapma dedi her gün avakoda havuç suyu sebze yemeye devam et dedi 9 gündür hergün avokado yiyorum sebze ona keza rabbim takdiri umarım güzel sonuçlar alırız bende ameliyat oldum geçen ay tüplerimin biri alındı diğeri kapalı normal yolla kalma şansım yok 2 emriyom bar var genetikten gelen biri transfer oldu bir tane kaldı maddi hiç söylemek istemiyorum inanılmaz harcama oldu manevi olarak hergün ağlaya ağlaya iğne olmaya gidiyorum karnım kalçam okadar sertleştiki iğneler hemşire üzülüyor acıyı geçtik artık allahım yardımcımız olsun bebeklerimiz bizi anne baba olarak seçsin herşey gönlümüzce olsun çok sevinelim
Ağrı belirti değil sanki,ama gün gün bende artan kasiklarıma giren kramplar var. Birde ağzımda gece başlayan metal yemişim gibi bir tat. Şimdilik benim belirtilerim bunlar. Umarım 26 Eylülde guzel haberler alırız. Az kaldı.:)
Ben gece acillik oldum baş ağrısından serum verdiler de kendime geldim bu neymiş ya
Benim yani öyle normal bir ağrı değildi açıkçası acaba tekrar kanserim nükm mü etti diye korktum. Şimdide sol kasık bellim ağrıyor ve aşırı halsizim 1 haftalık rapor aldım. Zaten çok düşük bir ihtimal anne olmam. Açıkçası olmasa bebek için sevinirim böyle annesi olsun ister mi?Ağrı belirti değil sanki,ama gün gün bende artan kasiklarıma giren kramplar var. Birde ağzımda gece başlayan metal yemişim gibi bir tat. Şimdilik benim belirtilerim bunlar. Umarım 26 Eylülde guzel haberler alırız. Az kaldı.:)
merhabalar umarım sağlıcakla sımsıkı tutunmuştur bebişiniz.benim de 6.günüm bugün.Kızlar 6ci gün sol kasık ağrısı ile uyandım
BendeiAmin canım amin . Rabbim gönlümüze göre ver noolurr.. inşallah doktorunun da dediği gibi gebesindir .. ben emin olmak istiyorum var yada yok ona göre ararım tam anlamıyla silik çizgiye umut baglamak istemiyorum. Sanada çok geçmiş olsun Allah herrkesin yardımcısı olaun gercekten maddi manevi çok zor bir süreç. Günde 3 tane iğne oluyorum ben oksapar karnımı mahvetti progestan kalçamı iğne yapcak yer kalmadı ama bi umut işte herşeye katlanjyoruz . Tek tutusunlar ben olana kadar iğneye razıyım .. siz nerede tedavi gördünüz . Ben istanbul tüp bebek merkezinde aret kamarda gördüm tedavimi. Üstelik şehir dısından gel dediklerinde uçakla ve yol parası bile mahvediyor tek olsunlar tek nasip olsun herseye razıyım
ben izmirdeyim. Ahmet zeki ışık doktorum su hospitol hastanesinden tedavi görüyorumAmin canım amin . Rabbim gönlümüze göre ver noolurr.. inşallah doktorunun da dediği gibi gebesindir .. ben emin olmak istiyorum var yada yok ona göre ararım tam anlamıyla silik çizgiye umut baglamak istemiyorum. Sanada çok geçmiş olsun Allah herrkesin yardımcısı olaun gercekten maddi manevi çok zor bir süreç. Günde 3 tane iğne oluyorum ben oksapar karnımı mahvetti progestan kalçamı iğne yapcak yer kalmadı ama bi umut işte herşeye katlanjyoruz . Tek tutusunlar ben olana kadar iğneye razıyım .. siz nerede tedavi gördünüz . Ben istanbul tüp bebek merkezinde aret kamarda gördüm tedavimi . Üstelik şehir dısından gel dediklerinde uçakla ve yol parası bile mahvediyor tek olsunlar tek nasip olsun herseye razıyım
Canımm 2 gün sonraki artışa bakmak gerek belki geç tutundu. Kaçıncı gün embriyosuKızlar benim beta 19 sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
İnşallah canm inşallah .. rabbim kan testi gününde seni de çok mutlu etsin .. bizim senin bu sorunumuz çok büyük bi sorun . Keşke tıp buna da bir çare bulsa.Oo benm eşimde azospermi hastası.
Korkma canım silik cıkması cok normal hersey yolunda
Kaçıncı gün embriyosuydu bugün kaçıncı gün canımKızlar benim beta 19 sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Keşke ah keşkeİnşallah canm inşallah .. rabbim kan testi gününde seni de çok mutlu etsin .. bizim senin bu sorunumuz çok büyük bi sorun . Keşke tıp buna da bir çare bulsa.
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun. Ben de denizlideyim yakın sayılırzBendei
ben izmirdeyim. Ahmet zeki ışık doktorum su hospitol hastanesinden tedavi görüyorum