- 20 Mayıs 2023
- 621
- 755
- 23
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #3.881
Kendi pisskolojimizi kendimiz bozuyoruz aslında sabırlı olamıyoruz bende cumartesi kan vericem umarım güzel sonuçlar alrızBnmde aynı silik çıkıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi pisskolojimizi kendimiz bozuyoruz aslında sabırlı olamıyoruz bende cumartesi kan vericem umarım güzel sonuçlar alrızBnmde aynı silik çıkıyor
Öyle tabiki ama napalim herkezin imtihani farkli ama. Rabbim zorlastirmasinn kolayca hayirlisini nasip eylesin Zor sürecler.. ama Sabir dielim..Heralde ne zaman pes edip bırakırsak aklımızdan çıkarırsak o zaman olacak belki de ,eczacım 8 sene tüp bebekle uğraştım olmadı ,artık maddi manevi yorulup vazgeçmiştim ,bıraktım pes ettim ,ondan sonra kendiliğinden oldu demişti ,çok üsteleyince bazen olmuyor demekki
Aynı gün transfer olmuşuz güzel haberler alalım inşallahMerhaba kızlar bende dün transfer oldum.2 yumurta koyuldu 5.gün.listeye beni de ekler misiniz
Bitane kan testide ver günün dolunca canim belki idrara gecmedi henüz hemen üzülme daha hic bisi belli degilkiEvet sabah yaptım erken gebelik testi ama negatif biliyodum olmadığını.
2 gün daha yapıcam sonra bitiyor zaten günüm
Aynı gün transfer olmuşuz güzel haberler alalım inşallah
Hayirli sonuclarinizi alin insallah kizlar Sevincten aglamak nasip olsunMerhaba kızlar bende dün transfer oldum.2 yumurta koyuldu 5.gün.listeye beni de ekler misiniz
Ama çok erken zaten. 5. Gün de belli olmayabilir. İnşallah olmuştur bu seferEvet sabah yaptım erken gebelik testi ama negatif biliyodum olmadığını.
Ya benm tüm gebeliklerim 5. Gün cıktı idrarda.Bitane kan testide ver günün dolunca canim belki idrara gecmedi henüz hemen üzülme daha hic bisi belli degilki
Diyecek bişeyim yok artık canım inanki şaştım kaldım bendeAma çok erken zaten. 5. Gün de belli olmayabilir. İnşallah olmuştur bu sefer
Sizindemi böyle silik bnm 7.günüm bugunKendi pisskolojimizi kendimiz bozuyoruz aslında sabırlı olamıyoruz bende cumartesi kan vericem umarım güzel sonuçlar alrız
Ben de ne diyeceğimi bilemedim inan ki. İnşallah pozitiftir de bu kaygılarımız yanlış çıkar.Diyecek bişeyim yok artık canım inanki şaştım kaldım bende
Canımmm dur ya daha çok erkennn işte yapmayacaktın testi bak moralin nasıl bozulduEvet sabah yaptım erken gebelik testi ama negatif biliyodum olmadığını.
Bu erken gebelik testi miSizindemi böyle silik bnm 7.günüm bugun
Gün geçtikçe koyulaşmış darısı biz bekleyenlerin başınaSizindemi böyle silik bnm 7.günüm bugun
Amin amin Allah razı olsun Rabbim hepimize nasip etsinHayirli sonuclarinizi alin insallah kizlar Sevincten aglamak nasip olsun
Evet erken gebelik testi bu bilmiyorum çok silik geliyor banaBu erken gebelik testi mi
Allah herkesin gönlüne göre versin rabbim kucaklarınızı boş koymasın inşallahGün geçtikçe koyulaşmış darısı biz bekleyenlerin başına
İnşallah canımBen de ne diyeceğimi bilemedim inan ki. İnşallah pozitiftir de bu kaygılarımız yanlış çıkar.
Yoo moralim bozulmadı ben zaten hissetmiştim tutmadığını bu benim 5. Denemem neyin ne oldugunu nasıl oldugunu bilecek kadar cok şey yaşadım.Canımmm dur ya daha çok erkennn işte yapmayacaktın testi bak moralin nasıl bozuldu
Benim içime hiç kötü doğmamıştı senin ki insallah idrarında yoktur suan embryon tutunmuştur umuduzumu yine de kaybetmeyelimYoo moralim bozulmadı ben zaten hissetmiştim tutmadığını bu benim 5. Denemem neyin ne oldugunu nasıl oldugunu bilecek kadar cok şey yaşadım.
Ben iki gebeliğide kaset teste öğrendim 5.6. Gün olsa cıkardı biliyorum geçen denememde de cok duydum böyle şeyler ama sonuç benm savunduğum gibiydi