• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Heralde ne zaman pes edip bırakırsak aklımızdan çıkarırsak o zaman olacak belki de ,eczacım 8 sene tüp bebekle uğraştım olmadı ,artık maddi manevi yorulup vazgeçmiştim ,bıraktım pes ettim ,ondan sonra kendiliğinden oldu demişti ,çok üsteleyince bazen olmuyor demekki
Öyle tabiki ama napalim herkezin imtihani farkli ama. Rabbim zorlastirmasinn kolayca hayirlisini nasip eylesin🤲🏻❤️ Zor sürecler.. ama Sabir dielim..

Kendi pisskolojimizi kendimiz bozuyoruz aslında sabırlı olamıyoruz bende cumartesi kan vericem umarım güzel sonuçlar alrız
Sizindemi böyle silik bnm 7.günüm bugun

Eklentiler

• IMG_1705.jpeg
    IMG_1705.jpeg
    104,4 KB · Görüntüleme: 72
Canımmm dur ya daha çok erkennn işte yapmayacaktın testi bak moralin nasıl bozuldu
Yoo moralim bozulmadı ben zaten hissetmiştim tutmadığını bu benim 5. Denemem neyin ne oldugunu nasıl oldugunu bilecek kadar cok şey yaşadım.
Ben iki gebeliğide kaset teste öğrendim 5.6. Gün olsa cıkardı biliyorum geçen denememde de cok duydum böyle şeyler ama sonuç benm savunduğum gibiydi🤷🏼‍♀️

Yoo moralim bozulmadı ben zaten hissetmiştim tutmadığını bu benim 5. Denemem neyin ne oldugunu nasıl oldugunu bilecek kadar cok şey yaşadım.
Ben iki gebeliğide kaset teste öğrendim 5.6. Gün olsa cıkardı biliyorum geçen denememde de cok duydum böyle şeyler ama sonuç benm savunduğum gibiydi🤷🏼‍♀️
Benim içime hiç kötü doğmamıştı senin ki insallah idrarında yoktur suan embryon tutunmuştur umuduzumu yine de kaybetmeyelim:(

Back