• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Sizindemi böyle silik bnm 7.günüm bugun
Evet benimde aynı dün daha koyuydu ama bugün sabah 7 gibi yaptım silik saatle ilgisi olurmu bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_2507.jpeg
    IMG_2507.jpeg
    42,9 KB · Görüntüleme: 52
Yoo moralim bozulmadı ben zaten hissetmiştim tutmadığını bu benim 5. Denemem neyin ne oldugunu nasıl oldugunu bilecek kadar cok şey yaşadım.
Ben iki gebeliğide kaset teste öğrendim 5.6. Gün olsa cıkardı biliyorum geçen denememde de cok duydum böyle şeyler ama sonuç benm savunduğum gibiydi🤷🏼‍♀️
Hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏

Ya benm tüm gebeliklerim 5. Gün cıktı idrarda.
Ama tabikide nasip bilemem kan günüme kadar bekleyeceğim artık. Hislerim yanılmaz genelde buseferde yanılmadım🤷🏼‍♀️
Ee onlar tutunamadimi sonradan ?
Varmi cocugun canim?
bu sefer yanilmisindir belki canim ya kan gününe kadar sabret bakalim Hallinda hayirlisi ne ise o olsun❤️🤲🏻

Ee onlar tutunamadimi sonradan ?
Varmi cocugun canim?
bu sefer yanilmisindir belki canim ya kan gününe kadar sabret bakalim Hallinda hayirlisi ne ise o olsun❤️🤲🏻
Hayır cocugum yok.
İlki hiç tutmadı
İkinci tuttu boş gebelik oldu kürtaj oldum
Üçüncüde tutmuştu 3 aylık olmuştuk hersey yolundaydı anomali yüzünden gebelik sonlandırıldı bebegimin kafatası oluşmamıştı😢
Sıfırdan başladık bu sefer hiç embriyo gelişmedi.
Merkez değiştirdik bidaha sıfırdan başladık pgt yaptırdık oda tutmadı elimizdeki son embriyo buydu bunuda denedik olmadı işte 5 senemin özeti bu.

Evet benimde aynı dün daha koyuydu ama bugün sabah 7 gibi yaptım silik saatle ilgisi olurmu bilmiyorum
Silik olsun kizlar nolacakki sonucunuz elinizde cok sükür daha cok erken kipkirmizi beklemek hata olur bence. Zaman gectikce daha belirgin olucak Rabbim saglikli bi sekilde devamini getirsin❤️🤲🏻

Hayır cocugum yok.
İlki hiç tutmadı
Üçüncüde tutmuştu 3 aylık olmuştuk hersey yolundaydı anomali yüzünden gebelik sonlandırıldı bebegimin kafatası oluşmamıştı😢
Merkez değiştirdik bidaha sıfırdan başladık pgt yaptırdık oda tutmadı elimizdeki son embriyo buydu bunuda denedik olmadı işte 5 senemin özeti bu.
Ay neler yasamissin canim ya yasin kac?
Cok üzüldüm gercekten ne zor imtihanlarimiz var herkezin ayri ayri derdi problemi ne yazikki. Rabbim dermansiz dert vermesin canim benim Hakkindaki hayirli olani sana kolaylikla nasip eylesin zorlastirmasin islerini❤️🤲🏻 inan tüm kalbimle duâlarimdasin suan. Sana diebilcegim Yeniden baslamaktan korkma bu imtihani sen ve esin rahatlikla geciceksiniz insallah.. Sonra herseye degdi cok sülür sevinci nasip olucak🙏🏻

Hayır cocugum yok.
İlki hiç tutmadı
Canım özel degilse azospermi mi vardı sizzde?
Bu arada benm embryomda genetikliydi ve herşeyi yaptırdım ama görünen o ki tutmadı nasip gerçekten

Bnm yarin kan gunum bu sabah dayanaamdim idrar testi yaptim 3.gun embruyosu ama negatif cikti bu da olmadi sanirim
Belli olmaz canım yarin belki kanda pozitifi görürsün 3.gun embriyosu bazen gec tutunabiliyo inşallah yarin kanda pozitifi görüruz hepimiz 🤲🏻❤️

Silik olsun nolacakki daha cok erken 7.ci gün diyorsunuz kipkirmizi bi cizgi beklenilmezki daha yeni belliki😍 bu bile yeterli bence kendini üzmek icin yer ariyosun canim benim : )
İnşallah canım umut oldun bana bizim ikinci denememiz şöyle söyliyim bnm eşim azosperm hastası ve daha zor işimiz çok şansımız olmayabiliyor tek çaremiz tüp bebek normal yolla imkansız😞 dua edin lütfen bana da ilaçlardan mı böyle silik çıkıyor yoksa bişiler oluşuyormu kafam çok karısık inşallah tutunurlar 🤲🤲

Back