- 20 Mayıs 2023
- 621
- 755
- 23
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #3.901
Evet benimde aynı dün daha koyuydu ama bugün sabah 7 gibi yaptım silik saatle ilgisi olurmu bilmiyorumSizindemi böyle silik bnm 7.günüm bugun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benimde aynı dün daha koyuydu ama bugün sabah 7 gibi yaptım silik saatle ilgisi olurmu bilmiyorumSizindemi böyle silik bnm 7.günüm bugun
Normal canim ara ara oluyor benimde , hic endiselenme 12.ci haftsina kadar ara ara olurmus zaten öyle dedi doktorum.Merhaba transfer sonrası 20. Günde lekelenme yaşayan oldu mu ? Normal mi
Hakkında hayırlısı olsun inşallahYoo moralim bozulmadı ben zaten hissetmiştim tutmadığını bu benim 5. Denemem neyin ne oldugunu nasıl oldugunu bilecek kadar cok şey yaşadım.
Ben iki gebeliğide kaset teste öğrendim 5.6. Gün olsa cıkardı biliyorum geçen denememde de cok duydum böyle şeyler ama sonuç benm savunduğum gibiydi
Ee onlar tutunamadimi sonradan ?Ya benm tüm gebeliklerim 5. Gün cıktı idrarda.
Ama tabikide nasip bilemem kan günüme kadar bekleyeceğim artık. Hislerim yanılmaz genelde buseferde yanılmadım
Nasip canım artıkBenim içime hiç kötü doğmamıştı senin ki insallah idrarında yoktur suan embryon tutunmuştur umuduzumu yine de kaybetmeyelim
Bilemedim canm dünkiyle bir koysaydın daha net anlaşılırdı.. inşallah vardr isteyen herkes pozitif haberler alırEvet benimde aynı dün daha koyuydu ama bugün sabah 7 gibi yaptım silik saatle ilgisi olurmu bilmiyorum
Silik olsun nolacakki daha cok erken 7.ci gün diyorsunuz kipkirmizi bi cizgi beklenilmezki daha yeni belliki bu bile yeterli bence kendini üzmek icin yer ariyosun canim benim : )Sizindemi böyle silik bnm 7.günüm bugun
Hayır cocugum yok.Ee onlar tutunamadimi sonradan ?
Varmi cocugun canim?
bu sefer yanilmisindir belki canim ya kan gününe kadar sabret bakalim Hallinda hayirlisi ne ise o olsun
Silik olsun kizlar nolacakki sonucunuz elinizde cok sükür daha cok erken kipkirmizi beklemek hata olur bence. Zaman gectikce daha belirgin olucak Rabbim saglikli bi sekilde devamini getirsinEvet benimde aynı dün daha koyuydu ama bugün sabah 7 gibi yaptım silik saatle ilgisi olurmu bilmiyorum
Amin canım saol hepimizin gönlüne göre olsunSilik olsun kizlar nolacakki sonucunuz elinizde cok sükür daha cok erken kipkirmizi beklemek hata olur bence. Zaman gectikce daha belirgin olucak Rabbim saglikli bi sekilde devamini getirsin
Ay neler yasamissin canim ya yasin kac?Hayır cocugum yok.
İlki hiç tutmadı
İkinci tuttu boş gebelik oldu kürtaj oldum
Üçüncüde tutmuştu 3 aylık olmuştuk hersey yolundaydı anomali yüzünden gebelik sonlandırıldı bebegimin kafatası oluşmamıştı
Sıfırdan başladık bu sefer hiç embriyo gelişmedi.
Merkez değiştirdik bidaha sıfırdan başladık pgt yaptırdık oda tutmadı elimizdeki son embriyo buydu bunuda denedik olmadı işte 5 senemin özeti bu.
Canım özel degilse azospermi mi vardı sizzde?Hayır cocugum yok.
İlki hiç tutmadı
İkinci tuttu boş gebelik oldu kürtaj oldum
Üçüncüde tutmuştu 3 aylık olmuştuk hersey yolundaydı anomali yüzünden gebelik sonlandırıldı bebegimin kafatası oluşmamıştı
Sıfırdan başladık bu sefer hiç embriyo gelişmedi.
Merkez değiştirdik bidaha sıfırdan başladık pgt yaptırdık oda tutmadı elimizdeki son embriyo buydu bunuda denedik olmadı işte 5 senemin özeti bu.
Belli olmaz canım yarin belki kanda pozitifi görürsün 3.gun embriyosu bazen gec tutunabiliyo inşallah yarin kanda pozitifi görüruz hepimizBnm yarin kan gunum bu sabah dayanaamdim idrar testi yaptim 3.gun embruyosu ama negatif cikti bu da olmadi sanirim
İnşallah canım umut oldun bana bizim ikinci denememiz şöyle söyliyim bnm eşim azosperm hastası ve daha zor işimiz çok şansımız olmayabiliyor tek çaremiz tüp bebek normal yolla imkansız dua edin lütfen bana da ilaçlardan mı böyle silik çıkıyor yoksa bişiler oluşuyormu kafam çok karısık inşallah tutunurlarSilik olsun nolacakki daha cok erken 7.ci gün diyorsunuz kipkirmizi bi cizgi beklenilmezki daha yeni belliki bu bile yeterli bence kendini üzmek icin yer ariyosun canim benim : )
InsaAllah canim hayirlisi olsun artik yarin kesin gorucez sen nasilsiBelli olmaz canım yarin belki kanda pozitifi görürsün 3.gun embriyosu bazen gec tutunabiliyo inşallah yarin kanda pozitifi görüruz hepimiz
Bende 18 inde oldumBeni de ekler misiniz transfer tarihim 18 eylül yaş 36
İnşallah canım ben aynıyım canım yarini bekliyorum yapmadim test falan neyse yarin gorucem bakalım pekte umudum yok ama bakalım nasip kısmetInsaAllah canim hayirlisi olsun artik yarin kesin gorucez sen nasilsi
Benim bu 4. Denemem cok heyecanlıyım bu sefer farklı bir merkezde yaptırdım dr da iyi konustu ama tedirginliğim hiç geçmiyor bir an önce ayın 28 olması dileğiylerBende 18 inde oldum
Hayirlisi olsun diyelim br an once yarin olsun sonucu gorelim neyse o olsun beklemedek daha zor vallaİnşallah canım ben aynıyım canım yarini bekliyorum yapmadim test falan neyse yarin gorucem bakalım pekte umudum yok ama bakalım nasip kısmet