• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Esimde br sorun yok benm ilk dusugumden sonra tuplerim kapanmis yumrta kalitesi icin bu tedavimden once q10 vitamin kulladim 8 olgun yumurtam ciktmisti 4 du dolledi 2 tanrs iyi olabi tranafer ettik digerleri ortaydi ama benm dondurulup cozulunce kalitesi bozuluyor o yuzden kalanlari dondrmadik cunki hersey cok iyiydi doktorumda bu sefer cok olumluydu
Hayırlısı olsun canim iste ne kadarda iyi olsa Rabbim vermeyince vermiyor vardır onunda bir bildiği sınavımız buymuş dicez yolumuza bakicaz sabirla güzel günün gelmesini beklicez emin bir gün hayal ettigimizden bil fazlasını verecek Rabbim sadece sabırla beklicez canım bol dua ile birde 😘❤️

Hayırlısı olsun canim iste ne kadarda iyi olsa Rabbim vermeyince vermiyor vardır onunda bir bildiği sınavımız buymuş dicez yolumuza bakicaz sabirla güzel günün gelmesini beklicez emin bir gün hayal ettigimizden bil fazlasını verecek Rabbim sadece sabırla beklicez canım bol dua ile birde 😘❤️
Aynen oyle iman eden insanlariz hakkimda en hayirlisini nasip edicek rabbim bizim icin kolaylastirsin 😊 bakalim yarin olsun o zaman belli olucak sevinicz mi uzulicz mi 😊

İnşallah canım umut oldun bana bizim ikinci denememiz şöyle söyliyim bnm eşim azosperm hastası ve daha zor işimiz çok şansımız olmayabiliyor tek çaremiz tüp bebek normal yolla imkansız😞 dua edin lütfen bana da ilaçlardan mı böyle silik çıkıyor yoksa bişiler oluşuyormu kafam çok karısık inşallah tutunurlar 🤲🤲
Benim esimde öyle canim bizede normal yolla kalamazsin hamile dedi yurd disindaki doktorum. Ama bunun hic bii önemi yok simdi tip cok ilerledi cok sükür Suan 4.cü denemem ve hamileyim. Hic moralini bozma Rabbim ol derse olmucak hic bisey yoktur..bolca dua cokca sabir❤️🤲🏻🥰

Evet canım azospermi hastası.
Tese ile bulundu 2019 da o spermler dondurulmuştu onlarla deneme yapıyoruz.
Ben dondurulmuş spermlerle yapıldıgı için başarı elde edilmiyo diye düşünüyorum artık
Evet canım bu konuda haklı olabilirsin çünkü yumurta dondurulup tekrar çözüldüğünde biraz daha şansı yüksek ama sperm bildiğim kadarıyla öyle değil. Daha çabuk bozulabiliyor diye biliyorum.

Ben dün doktorumla konuştum test yaptığımı söyledim silik çıktı sevinmelimiyim dedim gebelik göstergesimi dedim gebelik evet dedi ama kan sonucu bizin çok önemli stres yapma dedi her gün avakoda havuç suyu sebze yemeye devam et dedi 9 gündür hergün avokado yiyorum sebze ona keza rabbim takdiri umarım güzel sonuçlar alırız bende ameliyat oldum geçen ay tüplerimin biri alındı diğeri kapalı normal yolla kalma şansım yok 2 emriyom bar var genetikten gelen biri transfer oldu bir tane kaldı maddi hiç söylemek istemiyorum inanılmaz harcama oldu manevi olarak hergün ağlaya ağlaya iğne olmaya gidiyorum karnım kalçam okadar sertleştiki iğneler hemşire üzülüyor acıyı geçtik artık allahım yardımcımız olsun bebeklerimiz bizi anne baba olarak seçsin🤲 herşey gönlümüzce olsun çok sevinelim 🥰
Rabbim
Gönlüne göre versin canim benim gözün aydin olsun saglikli bi sekilde ilerlesin strese hic gerek yok Ne kadar rahatsiniz okadar iyi❤️🤲🏻🥰

Canımm 2 gün sonraki artışa bakmak gerek belki geç tutundu. Kaçıncı gün embriyosu💓
5. Gün embriyosun bugün 10. Günüm ilk gebeliğimi 444 ile öğrenmiştim bu değer bana çok düşük geldi. Dr da ümit vermedi zaten çok ara bir değer dedi ilaçlara devam et iki gün sonra tekrar baktır dedi

Back