• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Benim de yarın kan günüm ama bugün çok geliyor da bir de benim hep normalde hep adet başlayacağı zaman böyle kahverengi gelir öncesinde bilemedim o yüzden sordum . Teşekkür ediyorum
Benimde adet öncesi öyle gelirdi o yüzden çok korkmuştum . Ama şuan lık bir sorun çıkmadı . Rabbim seni de sevindirsin 🙏

42 den düştü yarın tekrar çağırdılar 🥴 bu ikinci transferimdi 5aa embriyoydu iki transferde çift embriyoydu ilki direk negatif oldu rahim de kalınlaşma olmamıştı fazla bu seferde işte kimyasal olacak gibi görünüyor
İnanın kaliteye takılmayın kötü kalite olanlar bile tutunuyor Rabbim ol der olur belkıde vaktı degıldı guzel dusunelım guzel olsun emınım bırgun cok guzel bır anne olacaksınız umudunuzu kaybetmeyin ve asla vazgecmeyin sabır.. 🤲🏻❤️

İnanın kaliteye takılmayın kötü kalite olanlar bile tutunuyor Rabbim ol der olur belkıde vaktı degıldı guzel dusunelım guzel olsun emınım bırgun cok guzel bır anne olacaksınız umudunuzu kaybetmeyin ve asla vazgecmeyin sabır.. 🤲🏻❤️
Çok şükür 9 yaşında kızım var anneliği nasip etti Rabbim 🥰 evet canım herşeyin bi vakti zamanı var demekki 14 embriyomuz var nasip olursa tekrar deneriz şu an ne olur ne yaparız hiç bilmiyorum

Kızlar 5.ci gün embriyosu 6 gün test yapsam erken mi olur pozitif gören var mı
Benim çıkmıştı ama önermiyorum yani bende dahil negatif görsem moralim bozulurdu biliyorum. O yüzden sizde en garanti 7.8. Gün yapın yapmak isterseniz.
Ama moral bozmayacaksanız yapın idrarda negatif olup kanda pozitif çok bar çünkü 🌸

Benim çıkmıştı ama önermiyorum yani bende dahil negatif görsem moralim bozulurdu biliyorum. O yüzden sizde en garanti 7.8. Gün yapın yapmak isterseniz.
Ama moral bozmayacaksanız yapın idrarda negatif olup kanda pozitif çok bar çünkü 🌸
Çok merak ediyorum ama üzülürüm negatif çıkarsa biliyorum 😢

Bugun 11. Gun hafif kanama oldu üzüldüm regl gunum normalde tutmamış olabilşrmi yerleşme kanaması daha önce olması gerekmezmi tşk cevabınız için
Hayir canim benimde 19.cu günümde kahve lekelenmeler geldi gecmisti fakat dün ara ara yine oldu korkmamam gerektigini yerlestigini soyledi doktorum ve 12.ci haftaya gelene kadar böyle ara ara olurmus ta hic endiselenme❤️🙏🏻

E enerciiiii lunalucy lunalucy
Gercektende kizlar kaliteye ona buna suna bakmiyo Rabbimin bi zamani En dogru zamanda seni buluyor. Benim 4.cu denemem hepsi son kalite olustu cok sükür ama bi türlü sebebsizce tutunamiyordu. Doktorum artik sasti kaldi. Rabbim ol dedigi zaman oluyor bolca Sabir Cokca Duâ kizlar.Rabbim Yar ve Yardimciniz olsun , Sevdigi kullarindan Eylesin bizleride ❤️🤲🏻

Günaydın kızlar malesef sabah sabah gözümü kanama ile açtım . Normal kanamam başlamış bugün test günümdü. Zaten regl belirtilerim başlamıştı bekliyordum bu duruma ama ilaçları bırakmadan önce hiç kırmızı kanamam başlamamıştı daha önce . Ama bu tedavide fitil ya da kalçadan Protestan vermemişti doktorum. Sadece göbekten 2 prolutex , estrofem ve duphaston , coraspin ve folik kullanıyordum o yüzden mi başladı acaba . O kadar moralim bozuldu ki zaten elimdeki tek embriyo buydu. Maddi manevi yeni bir tedaviye başlamayı hayal edemiyorum 5. Kez 😔 kan falan da vermeye gerek kalmadı resmen

Günaydın kızlar malesef sabah sabah gözümü kanama ile açtım . Normal kanamam başlamış bugün test günümdü. Zaten regl belirtilerim başlamıştı bekliyordum bu duruma ama ilaçları bırakmadan önce hiç kırmızı kanamam başlamamıştı daha önce . Ama bu tedavide fitil ya da kalçadan Protestan vermemişti doktorum. Sadece göbekten 2 prolutex , estrofem ve duphaston , coraspin ve folik kullanıyordum o yüzden mi başladı acaba . O kadar moralim bozuldu ki zaten elimdeki tek embriyo buydu. Maddi manevi yeni bir tedaviye başlamayı hayal edemiyorum 5. Kez 😔 kan falan da vermeye gerek kalmadı r

Günaydın kızlar malesef sabah sabah gözümü kanama ile açtım . Normal kanamam başlamış bugün test günümdü. Zaten regl belirtilerim başlamıştı bekliyordum bu duruma ama ilaçları bırakmadan önce hiç kırmızı kanamam başlamamıştı daha önce . Ama bu tedavide fitil ya da kalçadan Protestan vermemişti doktorum. Sadece göbekten 2 prolutex , estrofem ve duphaston , coraspin ve folik kullanıyordum o yüzden mi başladı acaba . O kadar moralim bozuldu ki zaten elimdeki tek embriyo buydu. Maddi manevi yeni bir tedaviye başlamayı hayal edemiyorum 5. Kez 😔 kan falan da vermeye gerek kalmadı resmen

Back