• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kizlar selam. Ben 18i sabahi transfer oldum. 2 gundur kabak, semizotu kayisi vs. beslendigim halde tuvalet sorunum var. Doktorum duphalac verdi ama ne kadar icecegimi soylemedi, kullananiniz var mi acaba kac ml icsem bilemedim.
Sabah ve akşam bir ölçek içebilirsiniz demişlerdi bana

Kizlar selam. Ben 18i sabahi transfer oldum. 2 gundur kabak, semizotu kayisi vs. beslendigim halde tuvalet sorunum var. Doktorum duphalac verdi ama ne kadar icecegimi soylemedi, kullananiniz var mi acaba kac ml icsem bilemedim.
Benim de var sabah aç karnına kayısı kompostosu yapıp içiyorum iyi geliyor

Ben kullanıyorm sabah ve gece yatmadan 1 ölçek iç içindeki ölçekle.
Kefir ve zeytinyağı iç yatmadan yine ben öyle yapıyorum

Benim de var sabah aç karnına kayısı kompostosu yapıp içiyorum iyi geliyor
Ben de aksamdan 3 gun kurusu koyuyorum suya. Sabah hem suyunu iciyorum hem tanelerini yiyorum. Ama bu sefer ise yaramadi. Bir de ustune cok fena reflu tuttu. Yemek borusu ve bogazim yara gibi aciyor :( niye bu kadar oldu anlamadim. Bu yuzden yediklerime bi de refluye dokunmasin diye dikkat etmeye calisiyorum. Keyifle gecireyim su sureci diyordum ilk iki gun eziyetli gecti. Allah beterinden saklasin tabi ama gicik olmadim degil 🙈😅

kızzzlar ❤️🙏🥹bugün transferin 19. Günü . Kesemi gördüm ❤️❤️❤️

Eklentiler

• DF2F5C6F-6915-42D0-AA14-4C486106ECD4.jpeg
    DF2F5C6F-6915-42D0-AA14-4C486106ECD4.jpeg
    54,8 KB · Görüntüleme: 55
Yaaa hepimizde böyle güzel görüntüler olsun inşallahhh 🤲🏻♥️🌸🧿
Rabbim hepimize bu ultrason kağıdıyla evlerimize gitmeyi nasip etsin 🙏❤️ Kahverengi akıntım sürekli geliyor . Çok korktum ama kanama alanı yok eski adet kanı geliyor olma ihtimali yüksek dediler. İçim ferahladı keseyi görünce ❤️

Rabbim hepimize bu ultrason kağıdıyla evlerimize gitmeyi nasip etsin 🙏❤️ Kahverengi akıntım sürekli geliyor . Çok korktum ama kanama alanı yok eski adet kanı geliyor olma ihtimali yüksek dediler. İçim ferahladı keseyi görünce ❤️
O bendede oluyo canim ara ara kahve lekelenme o 12.ci haftaya kadar olurmus ara ara korkma dedi benim doktorum❤️🤲🏻

Kızlar selam 13.gün değerim en son 5453tü 🫣 yarına kadın doğum randevusu buldum devlette transfer sonrası 16.günüm oluyo yani 5+0 oluyo kullandığım uygulamaya göre. Ne olacak nasıl olacak çok merak ediyorum 🤲🏻🌸
Degerlerin cok yüksek masallah kesen göründümüydü canim😍🥹
Ben pazartesi kese icin gitmistim transferden 21.ci günümde yeni 5 haftalik olmussun dedi bana doktorum canim , o uygulamalar yanlismis benide hep 6 hafta filan die gösteriyodu

ben de normalde hiç sivilce olmazdı alnım isilik gibi oldu resmen dudaklrım uçuk ayaklarım donuyor pozitif cıktı sızın de
Kahverengi akıntı ne zamandan beri geliyor acaba ?

Degerlerin cok yüksek masallah kesen göründümüydü canim😍🥹
Ben pazartesi kese icin gitmistim transferden 21.ci günümde yeni 5 haftalik olmussun dedi bana doktorum canim , o uygulamalar yanlismis benide hep 6 hafta filan die gösteriyodu
Yok ben transferden sonra sadece beta kontrolü için kan verdim bunun dışında doktora hiç gitmedim yarın ilk kez gidicem inşallah. Ben uygulamaya gebelik haftamı transfer günüme göre girmiştim eğer son reglime göre hesaplardam bende bir hafta ileri bir tarihi görüyorum çünkü transferim rahim kalınlığım istenilen ölçüde olmadığından bir hafta ertelenmişti o farkta ordan gelmiş oluyor 😊 bakalım hayırlısı inşallah kese falan görürüz çok çok heycan yaptım ya Allahım güldürsün yüzümüzü inşallah 🤲🏻

Back